فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق تغذیه

اختصاصی از فی ژوو دانلود تحقیق تغذیه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق تغذیه


دانلود تحقیق تغذیه

ممکن است استفاده از مکملهاى غذایى سؤال برانگیز بوده و از دید برخى رد شوند. اما واقعیت این است که برخى ترکیبات طبیعى به کار مى آیند. در اینجا به ۱۰مورد از آنها پرداخته مى شود که مى توانند از بیماریهایى مانند پوکى استخوان، آرتریت و میگرن پیشگیرى کرده و یا درمان کننده باشد حتى مى توانند علیه بیماریهاى قلبى نیز مبارزه کنند. البته پیش از مصرف هر نوع مکملى اول با پزشکتان مشورت کنید.

۱- کلسیم: کلسیم استخوانها را محکمتر کرده و از پوکى استخوان که منجر به شکستگى هاى مداوم مى شود جلوگیرى مى کند. دانشمندان مى دانند که کلسیم براى سلامت استخوانها ضرورى است و توصیه مى کنند روزانه ۱۰۰۰میلى گرم مصرف شود (براى زنان بالاى ۵۰سال، ۱۲۰۰میلى گرم). طى یک بررسى در ژورنال پزشکى نیوانگلند، مصرف روزانه ۱۰۰۰میلى گرم از مکملهاى کلسیم تا ۴۳درصد مى تواند از ضعف استخوانها در زنان یائسه جلوگیرى کند. مصرف بیش از این مقدار در روز مى تواند مانع جذب مواد معدنى دیگر شود.

۲- روغن گل مغربى(۱): گیاه شناسان مکملهاى ساخته شده از این گیاه را براى بسیارى از عارضه هاى تورمى مخصوصاً آرتریت روماتیسمى توصیه مى کنند. روغن گیاه مغربى حاوى چندین اسید چرب مانند اسید گامالینولینک (۲) یا GLA مى باشد. در یک تحقیق مختصر،تعدادى از افراد که داراى آرتریت روماتیسمى بوده و از مکملهاى حاوى GLA استفاده کردند، درد مفاصل، تورم و کوفتگى در آنها کاهش یافت. البته این گیاه نمى تواند جانشین داروهاى ضدتورمى شود که درمان استاندارد دردهاى روماتیسمى مى باشند. اما برخى از بیماران آرتریتى که از داروهاى گیاهى نیز استفاده مى کنند مى توانند مقدار مصرف داروهاى شیمیایى را کم کنند. روغن گیاه مغربى به نظر غیرسمى است اما اینکه مصرف آن در درازمدت نیز اینگونه باشد هنوز مشخص نشده. عوارض جانبى آن شامل تهوع و سردرد مى باشد.

۳- فیورفیو (۳) (کاهش آورنده تب): این گیاه از سردردهاى میگرنى در ۲۸میلیون آمریکایى را مبتلا کرده (۷۵درصد آن را زنان تشکیل مى دهند) جلوگیرى مى کند. محققان بریتانیایى دریافته اند که بیمارانى که روزانه یک کپسول حاوى مقدار دوبرگ این گیاه را مصرف مى کنند (در هر کپسول تقریباً ۸۰میلى گرم موجود است)، ۲۴درصد حملات کمترى نسبت به آنهایى که از داروهاى شیمیایى استفاده مى کنند، دارند. چندین تحقیق دیگر نیز این امر را تأیید مى کنند. .محققان آزمایشگاهى مى گویند موادشیمیایى موجود در فیورفیو، تولید مولکولهاى شبه هورمون به نام پروستا گلاندینز(۴) را که عامل بسیارى از حملات میگرنى است خنثى مى کند. مطالعات بعدى نیز نقش فیورفیو را در درمان میگرن تأیید خواهند کرد. اما به نظر مى رسد این گیاه طول مدت حملات میگرنى را کاهش نمى دهد. ترک مصرف این داروى گیاهى مى تواند سبب عود بیمارى و همچنین حالات عصبى، فراموشى و دیگر عوارض شود. همچنین اگر با داروهاى دیگرى نظیر مکملهاى آهن و داروى جلوگیرى کننده لخته شدن خون مصرف شود ممکن است روى آنها تأثیر بگذارد.

۴- روغن ماهى: خطر بروز بیمارى قلبى را کاهش داده وعلائم مربوط به برخى اشکال آرتریت و افسردگى را کاهش مى دهد. محققان طى یک بررسى دریافته اند کسانى که در هفته حداقل یک بار ماهى مصرف مى کنند پنجاه درصد کمتر دچار مرگ در اثر حمله قلبى مى شوند. روغن ماهى همچنین از لخته شدن خون جلوگیرى کرده و مصرف بیش از ۶گرم در روز مى تواند میزان ترى گلیسیرید (۵) و چربى خون را که عوارض آنها بیمارى قلبى است کاهش دهد. برخى تحقیقات نشان مى دهد بیمارانى که دچار آرتریتهاى روماتیسمى هستند با مصرف روغن ماهى مى توانند میزان مصرف داروهاى خود را کاهش دهند. برخى تحقیقات نیز حاکى از آنند که مکملها مى توانند در درمان اختلالات دوگانگى (نوعى افسردگى) نیز مؤثر باشند. افرادى که داروى رقیق کننده خون مصرف مى کنند نباید قرصهاى روغن ماهى بخورند.

۵- اسید فولیک: این ویتامین B، قبل و در طول باردارى از نقص هاى مادرزادى که موجب بیمارى در کاسه سر و ستون فقرات مى شود جلوگیرى مى کند. طبق دو تحقیق گسترده که در دهه۱۹۹۰ چاپ شد، زنانى که از مکملهاى اسید فولیک استفاده کرده اند، ۷۲درصد احتمال اینکه فرزندشان دچار اختلالات مجراى عصبى بشود کمتر است. زنانى که مى خواهند باردار شوند باید در روز ۴۰۰گرم اسد فولیک مصرف کنند که بهتر است ترجیحاً از غذاهایى مانند نخود، اسفناج و پرتقال باشد اما اگر لازم باشد همراه با مکملهاى مصرف کنند طبق برخى موارد، اسید فولیک و دیگر ویتامین Bها، حتى مى توانند خطر بیمارهاى قلبى را کاهش دهند اما در این مورد مطالعات بیشترى باید انجام بشود. مصرف بیش از حد اسید فولیک مى تواند موجب کاهش ویتامین B-۱۲ شود.

۶- زنجبیل: این ادویه معمولاً به شکل مکملهایى براى جلوگیرى از تهوع و درمان آن مخصوصاً در زنان باردار، تهیه مى شود. طبق یک بررسى که امسال انجام شد، نود درصد زنان باردار که چهار عدد کپسول ۲۵۰میلى گرمى زنجبیل مصرف کرده اند کمتر از آنهایى که از قرص شیمیایى استفاده کرد ه اند دچار تهوع واستفراغ شده اند. حداقل دوتحقیق نشان مى دهند که مصرف زنجبیل خطر ابتلا به دریازدگى را کاهش مى دهد مطالعات دیگر نشان مى دهند که زنجبیل در جراحى و بیهوشى باعث جلوگیرى از تهوع واستفراغ نمى شود. مصرف بیش از حد زنجبیل همراه با مصرف داروهایى نظیر وارقارین و داروهاى کنترل کننده قند خون در دیابتى ها مى تواند باعث اختلال شود و برخى متخصصان نیز در مورد اثر آن روى جنین مشکوکند.

۷- گلوکوزامین و کوندروتین (۶)
این ترکیبات طبیعى (که بعضى اوقات به شکل یک قرص واحد با هم ترکیب مى شوند) موجب تسکین دردهاى مفصلى در اثر آرتریت استخوانى مى شود. یک بررسى علمى براى مؤسسه ملى سلامت، پانزده تحقیق مربوط به گلوکوزامین و کوندروتیین را که به طور جداگانه یا با هم و در مقادیر گوناگون بودند تجزیه و تحلیل کرد. اگرچه این مؤسسه مى گفت برخى از این مطالعات ناقص هستند، شواهد کلى مى گویند این تسکین دهنده هاى طبیعى دردهاى مفصلى احتمالاً براى درمان آرتریت استخوانى نیز موثر هستند. این مطالعات هنوز ادامه داشته و در سالهاى آتى خاتمه مى یابد.

۸- مولتى ویتامین ها: مصرف این قرصها با همراه داشتن ویتامین ها و موادمعدنى از بدن محافظت مى کنند. اگرچه برخى تحقیقات مى گویند آنهایى که از مولتى ویتامین استفاده مى کنند از بقیه سالمتر نیستند، تحقیقات اخیر نشان مى دهند که در زنان موجب کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده مى شود. بررسى بیش از پانزده هزار پزشک نیز مزایاى مولتى ویتامین را تأیید مى کند اما تأثیر آن در درازمدت هنوز ناشناخته است. اما نمى توان منکر شد که مصرف یک مولتى ویتامین در روز مى تواند میزان مواد مغذى خون را که با بیماریهاى گوناگونى مانند سرطان و بیماریهاى قلبى مى جنگند افزایش دهد.

۹- اسید نیکوتینیک (۷): این ویتامین B، کلسترول و دیگر عوامل خطرناک بیمارى قلبى را کاهش مى دهد. طى یک تحقیق که در سال۱۹۹۴ انجام شد، مقادیر زیاد آن (بیش از ۴‎/۵گرم در روز بیش از ۲۰۰بار بیش از مقدار تجویز شده در هر روز) کلسترول LDL (نوع بد آن) را پس از شش ماه تا ۲۳درصد کاهش مى دهد.
اسید نیکوتینیک همچنین، کلسترول HDL (نوع خوب آن) را بیش از چهار برابر بیشتر از لوواستاتین (۸) تقویت مى کند. مقادیر درمانى آن مى تواند موجب آسیب به کبد شود و به همین دلیل افرادى که از آن استفاده مى کنند باید تحت نظر پزشک باشند. همچنین شواهدى وجود دارد که طبق آنها، اسید نیکوتینیک ممکن است میزان خون یک اسید آمینو به نام هوموسیستین را که خطر ابتلا به بیماریهاى قلبى را افزایش مى دهد بالا برد. برخى عارضه ها مانند دیابت، نقرس و آب سیاه مى تواند با مصرف این مکمل بدتر شود پس تحت نظر پزشک این کار را انجام دهید. عوارض جانبى مصرف آن نیز شامل سرخ و متورم شدن، خارش و سوزش و احساس گرما مى شود که با مصرف مداوم از بین مى روند.

 

شامل 280 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق تغذیه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.