![پروژه کاربردی مهندسی علوم و صنایع غذایی خط تولید ماکارونی کارخانه آی سودا بندر شرفخانه](../prod-images/358677.jpg)
دانلود پروژه کاربردی مهندسی علوم و صنایع غذایی خط تولید ماکارونی کارخانه آی سودا بندر شرفخانه با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 100
دانلود پایان نامه آماده
چکیده
این پروژه شامل تحقیقاتی در مورد صنعت ماکارونی می باشد. در مورد ریشه ی نام ماکارونی دو احتمال وجود دارد : 1- از واژه ی یونانی 1 2- واژه ی ایتالیایی 2 که به معنی اسپاگتی له شده است. و اما در مورد تقسیم بندی ماکارونی که آن را به سه دسته توپه ، توخالی ، نواری یا غلتگی طبقه بندی کرده اند. ماکارونی یک ماده ی غذایی با ارزش تغذیه ای مناسب و مفید است. به دلیل ماهیت کربوهیدراتی این غذاست .که شاخص غذاهای بر پایه ی غلات است.
مواد اولیه ایی که درصنعت ماکارونی مورد مصرف قرار می گیرد ، شامل : 1-آب 2-آرد نول 3- نمک و مواد افزودنی بنام بتاکاروتن ، ویتامین c ، پودر اسفناج یا آب اسفناج می باشد.
آرد نول در داخل انبار آرد و در داخل سیلو ریخته و سپس توسط مارپیچی بنام الواتور بر روی مخزن روی دستگاه ریخته شده و از آن پس ، داخل خمیردان می ریزد وبا آب مخلوط گشته ، خمیر ماکارونی آماده است. سپس این خمیر روی تریلی های حمل و داخل گرمخانه (که هر گرمخانه دارای ورود وخروج لوله های و دو تا رادیاتور ودوتانن چپ گرد وراست گرد و همچنین رطوبت کش می باشد که همه با هم در خشک شدن رشته های خمیر ماکارونی دخیل می باشند.) برده می شود و پس از مرحله خشک شدن و به حد معمول رسیدن رطوبت ماکارونی جهت مصرف گرمخانه را خاموش و جهت برش به سایز بسته ها به سالن فرستاده و بعد از آن در سالن بسته بندی شده و پس از انجام آزمایشات تحویل بازار داده می شود.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول:
1-1- مقدمه........................................................................................................................................2
2-1-تاریخچه.......................................................................................................................................3
فصل دوم: مروری بر مطالعات پیشین
1-2- گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی 5
2-2- انواع ماکارونی .11
3 -2- ارزش غذایی فرآوردههای ماکارونی 18
4-2-: مواد اولیه مورد استفاده 20
فصل سوم: مشاهدات از کارخانه
1-3- ساخت ماکارونی 31
2-3- روشهای ساخت انواع ماکارونی 31
1-2-3- روش غیر پیوسته 33
2-2-3- روش پیوسته 34
3-3- انتقال دهنده 35
1-3-3- انتقال دهندههای افقی 35
2-3-3- انتقال دهندههای عمودی 35
3-3-3- انتقال دهندههای بادی 36
4-3- خشک کردن 36
1-4-3- خشک کردن اولیه 38
2-4-3- خشک کردن میانی 39
3-4-3- خشک کردن نهایی 39
5-3- یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز 42
6-3- منحنی خشک کردن و نمودار آن 44
7-3- گرمخانههای ماکارونی 44
8-3- بستهبندی وانواع بسته بندی........................................................................................................48
1-8-3- بستهبندی توسط کارگر و بستهبندی اتوماتیک 49
2-8-3- ویژگیهای بستهبندی مطابق استاندارد 49
9-3- نگهداری و انبار کردن محصول 50
10-3- بهداشت کارخانه 51
1-10-3- رعایت بهداشت توسط کارگران خط تولید 51
2-10-3- رعایت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندی و انبار 52
3-10-3- نظافت قسمتهای مختلف انبار 53
11-3- آزمایش شیمی 55
1-11-3- تعیین pH ماکارونی 55
2-11-3- آزمایش پخت و آزمایش جهت تعیین وزن مواد جامد در آب 56
3-11-3- آزمایش رطوبت 56
12-3- طرز تهیه محیطهای کشت 57
13-3- طریقه کشت پلیت کنت آگار 57
1 -13-3- دستور تهیه سوسپانسیون زرده تخم مرغ 58
2-13-3- تهیه محیط کشت سوبرودکستروز آگار 58
3-13-3- طریقه کشت و شمارش آزمونهای میکروبی 60
4-13-3- تهیه محیط کشت باسیلوس سرئوس 61
5-13-3- طریق کشت کپک 61
14-3 - آزمون کنترل کیفی مواد اولیه 61
15-3- کنترل کیفیت فرآوردههای نهایی 65
16-3- استاندارد ویژگیهای ماکارونی 72
فصل چهارم : نتایج بحث و پیشنهادات
-بحث و نتیجهگیری 85
-پیشنهادات 86
فصل پنجم: منابع ومآخذ
منابع 90
پروژه کاربردی مهندسی علوم و صنایع غذایی خط تولید ماکارونی کارخانه آی سودا بندر شرفخانه