فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه مالی انبارداری اداره جهاد کشاورزی

اختصاصی از فی ژوو پروژه مالی انبارداری اداره جهاد کشاورزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه مالی انبارداری اداره جهاد کشاورزی


پروژه مالی  انبارداری اداره جهاد کشاورزی

 دانلود پروژه مالی  انبارداری اداره جهاد کشاورزی با فرمت ورد و قابل ویرایش تعدادصفحات 28

    تاریخچه وزارت جهاد کشاورزی     

     
    تنوع اقلیمی ، وجود منابع و ذخایر غنی، امکان ایجاد اشتغال مولد کم هزینه و زودبازده و وجود مزیت نسبی در تولید و صدور محصولات ، از جمله قابلیت های بخش کشاورزی است.
    23 درصد شاغلان کل کشور در این بخش اشتغال دارند و 26 درصد تولید ناخالص داخلی ،26 درصد صادرات غیر نفتی و بیش از 80 درصد غذای کشور در بخش کشاورزی تامین می شود.
   این بخش از نظر تولید، اشتغال، صادرات، حفاظت و بهره برداری اصولی از منابع طبیعی و خدادادی ، توسعه تحقیقات و فنآوری ها و توسعه مشارکت های مردمی، یکی از ارکان مهم اقتصاد و امنیت کشور به حساب می آید.
  بخش کشاورزی و توجه به توسعه و عمران روستا ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، همواره مورد اهتمام و تایید قانونگذاران ، برنامه ریزان و دستگاه های اجرایی و محور توسعه اقتصادی و اجتماعی بوده و تحولات وسیعی در عرصه کشاورزی و روستاها و مناطق عشایری به وجود آمده است.  اما به علت برخی ناهماهنگی ها و سیاست ها، نظام ها و روش های ناکارا، تداخل وضعف ها ، دوباره کاری ها و .... بروز حوادث طبیعی (نظیر خشکسالی و سیل) بخش کشاورزی در سال های اخیر با دشواری هایی روبه رو بوده که مانع از رشد مطلوب این بخش شده است.
   به منظور رفع این نابسامانی ها و نارسایی ها، براساس قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران دولت مکل شده تا در جهت اصلاح نظام اداری ، کاهش تصدی های غیر ضروری، ارتقای بهره وری و کارایی نیروی انسانی و مدیریت دستگاههای اجرایی، حذف موازی کاری ها و .... تجمع امور کشاورزی ، دام، توسعه و عمران روستایی تدابیر لازم را اتخاذ کند. در این راستا، لایحه ادغام وزارتخانه های جهادسازندگی و کشاورزی و تشکیل وزارت جهاد کشاورزی توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی تهیه شد و پس از تصویب هیات وزیران در تاریخ بیست و ششم مرداد ماه سال 1379 با قید یک فوریت به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد. این لایحه پس از ماه ها بحث و بررسی کارشناسان ، سرانجام در تاریخ ششم دی ماه سال 79 به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید و در تاریخ دهم دی ماه 1379 توسط شورای نگهبان تایید شد.



شرح کار جهاد کشاورزی(مقدمه)

    سازمان جهاد کشاورزی به گونه ای عمل می کند که ابتدا کارشناسان مربوط برای احداث و انجام فعالیتی در هر استان و اداره برآورد هزینه می نماید و صورت وضعیت این گزارش پس از تأیید عوامل مربوط در قسمت های اداری ، مالی و عمومی برای اداره کل استان و سپس برای وزارتخانه فرستاده می شود تا مورد رسیدگی در کمیسیون های مختلفی که در آنجا برگذار می گردد و با حضور روئسای مربوطه و همچنین وزیر جهاد کشاورزی است تصویب و مبالغ مربوط به آن به خزانه کل استان ریخته می شود. ( که در این قسمت مباحث مختلفی در رابطه با حسابداری دولتی اعمال می شود که از مجال این بحث خارج است. )
    با توجه به بودجه ای که به خزانه استان ریخته شده است جهاد کشاورزی کل استان با استناد بر گزارش های برآورد خرج که در ابتدا توسط کارشناسان در صورت وضعیت های آنها تخمین زده شده بود بودجه مربوط را به هر شهرستان اختصاص می دهند .
    امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی امکان تولید انبوه کالا فراهم شده است این کار به برنامه ریزی صحیح و دقیق جهت استفاده به موقع و حداکثر از امکانات را می طلبد .
    تقسیم کار و رشد جمعیت نیاز استفاده از فرآورده های دیگران بوجود آورده است و این خود زمینه پیدایش سازمانهای منظم گردیده که در این نظامهای پیچیده باعث شده است که از انبار بعنوان واسطه موجبات گردش کالا از تولید به مصرف را امکان پذیر می سازد .
    انبار می تواند در عرضه به موقع محصول ، جریان عادی تولید ، ثبات قیمت محصول ، تعمیر و نگهداری ماشین ها و غیره نقش مهمی را ایفا نماید به طوری که نقش آن در تجارت غیر قابل انکار است .
ارزش ریالی موجودی های انبار در صنایع متفاوت است و عوامل مختلفی در میزان نگهداری موجودی انبار واحد های صنعتی –  تجاری موثرند مثل روش تولید ، دوره تولید ، میزان بکار گیری از ماشین آلات ، نوع محصول ساخته شده ، بازار مصرف ، نوع مواد اولیه مورد احتیاج ، نوسانات ارزی و قیمت در بازار های جهانی ، وضعیت واحد صنعتی در کل صنعت کشور و جهان و ... و بالاخره سیستمهای تدارکاتی و سفارشات واحد تولیدی مؤثر است .


نوع سیستم
 
سیستم انباردار

بخش اول
اصول انبارداری ( مدیریت انبار )

فصل اول : تعاریف
•    تعریف انبارداری :
انبارداری عبارت است از دریافت مواد و اقلام ، نگهداری صحیح و تحویل بموقع آنها به مصرف کننده با رعایت مقررات و دستورالعمل های سازمان به نحوی که با اعمال کنترل دقیق از میزان موجودی کالا در انبار و مقدار مصرف آن و نیز از انباشته شدن بیش از حد موجودیها جلوگیری می شود . بعبارت دیگر انبارداری شامل سیستمهای قرار گرفتن جنس در انبار و ایجاد روشهای اعمال مدیریت کنترل موثر از دریافت تا لحظه تحویل است .
•    تعریف انبار :
انبار به محلی اطلاق می شود که در آن به اساس یک سیستم طبقه بندی درست و صحیح مواد ، کالای نیمه ساخته و کالاهایی که انتظار می رود که در آینده مورد استفاده در بخش های مختلف قرار گیرد و اگر آن بخش انتفاعی ( خصوصی ) باشد انتظار سود دهی و اگر آن بخش غیر انتفاعی ( دولتی ) باشد برای رفاه مردم و آبادانی کشور مورد استفاده قرار گیرد .
•    اهداف و وظایف انبارها :
هدف از تشکیل و ایجاد انبار در سازمان جهاد کشاورزی تأمین و نگهداری کالای مورد نیاز بخش های مختلف سازمان است که در طرحهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد .
1-    برنامه ریزی و مراقبت برای حفظ مقدار موجودی هر یک از اقلام کالاهای مورد نیاز سازمان
2-    همکاری و مساعدت در خرید و تأمین و تهیه کالاها و کنترل و دریافت کالاهای خریداری شده
3-    نگهداری کالا در انبار به نحو صحیح و سرعت بخشیدن در امر تحویل کالا با رعایت قوانین و مقررات حاکم به آن سازمان و سلسله مراتب اداری آن اداره.




•    انواع انبار :
انبار از نظر ساختار سازمانی به سه صورت است :
1-    انبار پوشیده : انباری است که تمام اطراف آن بسته است و دارای سقف و وسایل ایمنی کامل می باشد .
2-    انبار سرپوشیده ( هانگارد ) : این انبارداری سقف بوده ولی چهار طرف آن باز است و هیچ گونه حفاظ جانبی دور آن وجود ندارد ، این نوع انبار ها کالاها را فقط از باران و آفتاب حفظ می نماید .
3-    انبار باز : این انبار بصورت محوطه است ، معمولاً اجناسی که در مقابل نور آفتاب و برف و باران خاصیت اولیه خود را از دست نمی دهند با توجه به اصول و قوانین انبارداری در آن نگهداری می شوند .
•    انواع موجودی انبار :
1-    مواد خام یا اولیه : از این مواد برای ساختن استفاده می شود مانند : قیر ، شن ، ماسه و نخودی و ... برای بخش عمران جهاد کشاورزی است که در ساختن جاده مورد استفاده قرار می گیرد .
2-    مواد و لوازم مصرفی : مواد و لوازمی هستند که به طور غیر مستقیم در تولید محصول دخالت دارند که همان سربار ساخت در حسابداری صنعتی است . مانند : گازوئیل ، روغن و ... که در جاده سازی مورد استفاده برای ماشین ها قرار می گیرند .
3-    قطعات یدکی ماشین آلات : جهت تعمیر ماشین آلات و دستگاه ها بکار گرفته می شود . مانند : لاستیک برای ماشین آلات عمران و ... .
4-    کالای نیمه ساخته : به مواردی گفته می شود که در جریان تولید آنها ، قدری تغییرات بر رویشان شکل گرفته است . همانند : پل سازی در عمران که قبلاً قسمتی از پل را در جایی دیگر می سازند و در این مبحث همان کالای در جریان ساخت در حسابداری صنعتی می باشد .
5-    کالای ساخته شده : به کالایی گفته می شود که مصرف مستقیم دارد و از نظر ساخت به مرحله تکمیل رسیده است . مانند : در بخش عمران تیرک چراغ برق را ساخته و در انبار نگهداری می نمایند و در هر زمان که لازم شود آنرا در مکانهای مورد نیاز نسب می نمایند.


دانلود با لینک مستقیم


پروژه مالی انبارداری اداره جهاد کشاورزی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.