دانلود پایان نامه رشته تاسیسات طراحی سردخانه3000تن برای نگهداری گوشت منجمد در شهرستان ابهر با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 116
دانلود پایان نامه آماده
مقدمه:
طراحی سردخانه به نوع محصول، زمان نگهداری، محل سردخانه روشن تخلیه و بارگیری بستگی دارد.
برای تعیین حجم سردخانه چند روش معمول است: یا به ازای هر تن وزن محصول 2 تا 3 متر مکعب فضا در نظر می گیرند که این روش هم برای سالن های زیر صفر و بالا صفر مرسوم است. چند برابر کردن حجم سالن برای اینست که فضای کافی بین جعبه های محصول وجود داشته باشند تا جریان هوای سرد و رفت و آمد کارگران امکانپذیر باشد به هر حال فرمول خاصی برای تعیین حجم سردخانه وجود ندارد. و این روشها تجربی است.سردخانه موضوع پروژه یک سردخانه 3000تن می باشد که برای نگهداری گوشت منجمد پیش بینی شده که احتیاج به سالن زیر صفر نیازمند است
پایان نامه رشته تاسیسات طراحی سردخانه3000تن برای نگهداری گوشت منجمد در شهرستان ابهر