دانلود گزارش کاراموزی رشته مهندسی صنایع اجاق گاز چهار شعله فردار بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 25
گزارش کارآموزی آماده,دانلود کارآموزی,گزارش کارآموزی,گزارش کارورزی
این پروژه کارآموزی بسیار دقیق و کامل طراحی شده و جهت ارائه واحد درسی کارآموزی میباشد
اجاق گاز چهار شعله فردار
این وسیله بهترین و عمومی ترین وسیله در پخت ایرانی و فرنگی می باشد طراحی این دستگاه به نحوی است که وجود 4 شعله در ابعاد متناسب امکان جایگیری ظروف در کنار هم را براحتی فراهم می سازد وجود ترموستات در بخش زیرین و ترموکوبل و پایلوت گیرانه در کلیه 4 شعله از مزایای خاص این اجاق می باشد که ضریب ایمنی دستگاه را تا حد بسیار بالایی افزایش میدهد. طراحی این اجاق به نحوی است که بخش زیرین لعابدار بوده و امکان نظافت آن را به راحتی میسر میسازد. Code 00018 Model GAS L 88 W 84 H 90 Structure Stainless Steel Visable surface Stainless Steel Visable inner surface Enamel M3 0.66 Total Burner 8000B.TU/Hr Size of gas inlet 1” Gass pressare 1/4 pond اجاق ماهیتابه گردان این اجاق جهت آماده سازی سوپ، خورشت، انواع ماهی و کلیه اقلامی که در حجم بالا نیاز به پخت و یا سرخ کردن دارد مورد مصرف دارد. امکان تحرک بخش پخت آن تا 90 درجه باعث می گردد که امکان تخلیه مواد داخلی آن تا حدی افزایش یافته و بتوان مواد داخلی را مستقیماً در داخل ظروف مورد نظر تخلیه نمود. Code 00022 Model GAS L 120 W 84 H 90 Structure Metal Profile Visable surface Stainless Steel Visable inner surface Enamel M3 0.9 Total Burner 8000B.TU/Hr Size of gas inlet 1” Gass pressare 1/4 pond اجاق 4 شعله بدون فر این اجاق تمامی خصوصیات اجاق 4 شعله فردار را داراست با این تفاوت که در بخش زیرین فاقد فر می باشد و بجای آن از یک طبقه جهت نگهداری ظروف مرتبط با پخت استفاده گردیده است Code 00018 Model GAS L 88.5 W 84 H 90 Structure Stainless Steel Visable surface Stainless Steel Visable inner surface Galvaniserd M3 0.66 Total Burner 50000B.TU/Hr Size of gas inlet 1” Gass pressare 1/4 pond اجاق پلوپز چهار ردیفه این اجاق نیز همانند اجاق 3 ردیفه کاربری های عمومی زیادی در آشپزخانه دارد با این تفاوت که افزایش یک شعله اضافی در این اجاق باعث می گردد که امکان جایگیری دیگهای بزرگتر را جهت پخت فراهم آورد Code 00017 Model GAS L 98 W 98 H 55 Structure Stainless Steel Visable surface Stainless Steel Visable inner surface Stainless Steel M3 0.5 First Burner 17000 B.TU/Hr Second Burner 36000 B.TU/Hr Third Burner 58000 B.TU/Hr Forth Burner 105000 B.TU/Hr Total 216000 B.TU/Hr Size of gas inlet 1” Gas pressare 2 pond اجاق پلوپز 2 ردیفه این اجاق کوچک ترین نوع از اجاقهای پلوپز می باشد و جهت آماده سازی دیگ های کوچک جهت پخت کاربری دارد. Code 00015 Model GAS L 45 W 45 H 55.5 Structure Stainless Steel Visable surface Stainless Steel Visable inner surface Stainless Steel M3 0.5 First Burner 17000 B.TU/Hr Second Burner 36000 B.TU/Hr Third Burner 58000 B.TU/Hr Total 111000 B.TU/Hr Size of gas inlet 1” Gas pressare 2 pond اجاق پلوپز سه ردیفه عمومی ترین وسیله پخت در آشپزخانه اجاقهای پلوپز میباشند این اجاق با ظرفیت حرارتی بسیار بالا سبب میگردد که وسیله بسیار مناسبی جهت طبخ انواع خورشت و آماده سازی اولیه برنج باشد. از مزایای این اجاق وجود پایه و اسکلت تمام استیل و قطعات کمکی در اطراف هر پایه به منظور جلوگیری از تابیدگی است. Code 00016 Model GAS L 75 W 75 H 55 Structure Stainless Steel Visable surface Stainless Steel Visable inner surface Stainless Steel M3 0.3 First Burner 17000 B.TU/Hr Second Burner 36000 B.TU/Hr Third Burner 58000 B.TU/Hr Total 111000 B.TU/Hr Size of gas inlet 1” Gas pressare 2 pond اجاق کباب پز یک متری این اجاق اصلی ترین وسیله پخت انواع کباب در آشپزخانه می باشد وجود رویه چدنی مجهز به ماهیچه داخلی نه تنها باعث جلوگیری از تابیدگی آن می گردد بلکه بدلیل انتقال حرارتی مناسب بسادگی همانند ذغال عمل می نماید. Code 00006 Model - L 96 W 58 H 35 Structure Stainless Steel Visable surface Stainless Steel Visable inner Stainless Steel M3 0.19 Total Burner 57000 Size of gas 1” Gas pressare 2 pond
گزارش کاراموزی اجاق گاز چهار شعله فردار