تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی
فهرست مطالب :
مقدمه
رب گوجه فرنگی
کنترل کردن : CONTROL(VERB)
تضمین کیفیت
تعریف ایزو
اصطلاحات و تعاریف رایج در سیستم HACCP
شستشو در محل:(CIP )Cleaning in Place
در واقع در زمان خارج شدن یک CCP از کنترل
حد بحرانی
مهمترین معیارهای حدود بحرانی
تعریف رب گوجه فرنگی
زمان ماندگاری
مراحل خط تولید کنسرو رب گوجه فرنگی شستشو
بازرسی روی نوار (سورتینگ)
خرد کردن و له کردن (پالپ)
4- جدا کردن هسته و پوسته (فیلتر اسیون)
5- تغلیظ در خلأ
6- پر کردن، اگزاست، دربندی و اتکیت زنی:
7- فرآیند دمایی
نمودار خط تولید رب گوجه فرنگی
آزمایشات کنترل کیفی رب گوجه فرنگی
الف) آزمایشات فیزیکی
2- آزمودن ناخالصیها (کاشی)
ب) آزمایشات شیمیایی
1- آزمون PH
2- آزمون نمک به روش ولهارد
طرز تهیه معرف کرومات پتاسیم
ج)آزمایشات میکروبی
Haccp
مزایای سیستمHACCP
مراحل پیش نیازی به کارگیری اصول haccp:
اصول هفت گانه haccp
چرخه دمینگ
کایزن
نمودار پاراتو
پاور پوینت فوق در 44 اسلاید جمع آوری و تهیه شده است
پاور پوینت تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی