مقاله با عنوان آب معدنی با فرمت ورد در 15 صفحه و حاوی عناوین زیر می باشد:
* مقدمه
* تعریف آب معدنی
* انواع آب معدنی
* آب معدنی گازدار
* آب معدنی بدون گار
* آب معدنی گازدار شده
* تعریف و منشا آبهای معدنی
* آبهای معدنی سطحی یا ژئوترمال
* آبهای معدنی عمقی یا ژوونیل
* تقسیم بندی چشمه ها بر اساس املاح محلول - گازهای محلول و درجه حرارت
* چشمه های معدنی
* چشمه های گاز دار
* چشمه های طبی
* چشمه های آبگرم
* اختصاصات آبهای معدنی
* اختصاصات ظاهری
* اختصاصات فیزیکی
* الف ) آبده چشمه ها
* ب ) درجه حرارت
* پ ) مقاومت الکتریکی
* ت ) رادیو اکتیویته
* اختصاصات شیمیایی
* الف - PH (حالت اسیدی قلیایی )
* گازها
* املاح محلول
* ۱- املاح تام
* ۲- هالوژنها
* ترکیبات ازته
* آرسنیک
* کربن و کربناتها
* سیلسیم
* بور
* کاتیونهای قلیایی
* آلومینیوم
* آهن
* تکنولوژی و روش های تولید آب معدنی را میتوان بدوبخش عمده تقسیم نمود:
* ۱- آماده سازی و سالمسازی آب
* الف ) انتقال آب از منابع آب
* ب ) مخازن ذخیره آب
* ج ) فیلتراسیون آب
* د ) تعدیل طعم - رنگ و بوی آب (puriffication)
* ه ) مرحله فیلتراسیون نهایی آب (polishing)
* و ) مرحله استریلیزاسیون آب
* ۲- تصفیه آب
* - شفاف کردن آب : ( clarification)
* - مراحل شفاف سازی
* - انعقاد ( Cogaulation)
* - لخته شدن ( Flocculation)
* - ته نشین سازی ( Sedaimentation)
* کلاویفایر (Clarifier)
* معمولا ۴ عمل بطور همزمان در دستگاه کلاویفایر صورت میگیرد
* - فیلتراسیون ( Filteration)
* - انواع فیلتر ها
* الف - فیلتر های گراویتی
* قسمتهای اساسی این فیلترها عبارتند از:
* ب ) فیلتر فشاری
* - کلر زنی ( Cloronization )
* - استفاده از اشعه ماورابنفش
* - مزایای استفاده از اشعه ماوراء بنفش
* - معایب این روش
* - استفاده از ازن در تصفیه آب
* ۳- پر کردن آب معدنی در بطری
* الف ) مرحله ردیف کردن بطری
* ب ) شستشوی بطری - پرکردن و دربندی
* ج ) مرحله برچسب زنی
* د ) مرحله چاپ مشخصات تولید (jet printing )
* ه ) مرحله Shirink wrapper
* و ) Pallate shirink wrapper
آب معدنی