¨مقدمه
میوه کیوی با نام علمی Actinidia Chinensis از کشور چین منشاء گرفته است . این میوه هماکنون در کشورهای آمریکا ، نیوزلند در مقیاس وسیع کشت میشود و در چند سال اخیر به عنوان یک محصول صادراتی در ایران نیز مطرح گردیده است .
¨این میوه بخاطر مقدار زیاد ویتامینهای C و E از اهمیت خاصی برخوردار است . میوه کیوی دارای واریتههای مختلفی میباشد که این واریتهها عمدتا شامل واریتههای ابوت ، برونو، مونتی و هایوارد میباشند. واریتههای مذکور از نظر شکل ظاهری، طعم، بو، برخی ترکیبات شیمیایی و شرایط انبارداری با یکدیگر متفاوتند .
¨ در این تحقیق با هدف توصیف عناصر و مواد معطر فرار میوه کیوی مقدار 8 عنصر اساسی سدیم، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، روی، مس ، آهن و منگنز در واریتههای مونتی، هایوارد، ابوت و برونو به روش طیف سنجی جذب و نشر اتمی مورد اندازهگیری و مقایسه قرار گرفته است .
مشخصات گیاهشناسی
ارقام کیوی
ارزش غذایی
گرده افشانی در کیوی
بیوتکنولوژی کیوی
اصلاح جهشی در کیوی
تلاقی بین گونه ای در کیوی
فایل حاضر به صورت پاورپوینت و شامل 19 صفحه و قابل ویرایش می باشد.
دانلود پاورپوینت گیاهشناسی کیوی