گزارش بازدیدی است از کارخانه نوشابه سازی که برای درس عملیات صنایع غذایی کاربرد دارد ، فرمت فایل ورد ، قابل ویرایش ، تعداد صفحه 7 عدد ،با حاشیه و فونت منظم
عناوین :
تاریخچه نوشابه سازی :
فرایند نوشابه سازی
گزارش از خط تولید نوشابه ای شیشهای
گزارش از آزمایشگاه کارخانه
تاریخ انقضا
نحوه شستشوی بطریها در دستگاه شستشو
تهیه و تصفیه شربت ساده و اختلاط آن با آب و کشف مقدار قند موجود در مشروبات گازدار
بخشی از متن:
موضوع :
فرآیند نوشابه سازی
تاریخچه نوشابه سازی :
تاریخچه نوشابه سازی اساساً به زمانی بر می گردد که بشر علاوه بر مصرف آب آشامیدنی می توانست از افزودن موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به آب ، شربت های متعددی را تهیه کند. بعدها که مصرف شیرین کننده ها متداول گشت ایرانیها طعم دهنده هایی نظیر به لیمو ، آلبالو ، زرشک ،آلو ، انجیر و بسیاری از عرقیات نظیر نعناع ، آویشن ، بهار نارنج و غیره را بطور طبیعی در نوشیدنی ها مصرف می نمودند . او متاسفانه تکنیک استفاده از عرقیات و استخراج اسانس از آن که در حقیقت امولسیون طعم دهنده در آب است تا امروز در ایران پیشرفتی نکرده است .
سابقه نوشابه سازی در ایران به معنای جدید آن به سال 1331 بر می گردد . در این سال شرکت زمزم محصول تولیدی خود را با نام پپسی کولا به بازار عرضه کرد . قبل از این تاریخ نوشابه های گازدار سنتی نظیر لیمونادر اغلب بصورت غیر بهداشتی تهیه و به بازار عرضه می شد . و در سال 1333 کارخانه کوکا کولا ، در سال 1334 شرکت ساسان تاسیس شد که محصولات تولیدی را به نام کانا درای و سوپر کولا به بازار عرضه کردند . نوشابه های دیگر مانند اسو ، شوئپس ، آلپاین و فانتا نیز به بازار عرضه شدند که بعد از مدتی یا تعطیل شدند یا در کارخانه زمزم و ساسان ادغام گردیدند
گزارش بازدید کاملی است از تولید نوشابه
توجه موارد زیر در سایت نیز وجود دارند :
گزارش کار آموزی کارخانه زمزم شرق تهران ( تولید نوشابه و ....) ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 118 صفحه
پاورپوینت کارخانه زمزم اصفهان ، که نوشابه سازی و .. را دارد ، 41 صفحه اسلاید
گزارش بازدید از کارخانه نوشابه سازی