فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کار آموزی کارخانه زمزم شرق تهران

اختصاصی از فی ژوو گزارش کار آموزی کارخانه زمزم شرق تهران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کار آموزی کارخانه زمزم شرق تهران ( تولید نوشابه و ....) ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 118 صفحه ، با حاشیه و فونتBzar

گزارش کاراموزی کاملی است

 

تارخچه کارخانه زمزم:

در سال 1333 کارخانه زمزم تهران به ثبت رسیده است . شرکت زمزم تحت لیسانس پپسی کولا بین المللی اقدام به تولید پپسی کولا کرد . در اوائل به خاطر عدم تطبیق ذائقه مردم به این نوشابه تنها به عنوان دارو از آن یاد می کردند و موفقیتی بدست نیاوردند . این امر سبب توزیع مجانی و در مراحل بعدی توزیع همراه با جوائز صورت گرفت و از طرفی به خاطر ممنوعیت شرعی آن قبل از انقلاب فروش زیادی نداشت .

در طول رشد نوشابه های غیر الکلی گاز دار در ایران انواع نوشابه های نظیر آل یاین ، فیشن ، کالیفرنیا و غیره به بازار عرضه شد . البته با رقابت های شرکت های بزرگتر با عدم موفقیت روبرو گردید . تا اینکه در سال 1359 خود اقدام به ایجاد واحد تحقیقات و توسعه نمود که در آن آزمایشگاهی موجود بود که در تاریخ اول اردیبهشت ماه 1360 راه اندازی شد . این آزمایشگاه ها صرفاً جنبه تحقیقاتی داشت . تلاش شبانه روزی خود را در فرموله کردن و تهیه اسانس ها و مواد لازم جهت عصاره سازی آغاز نمود و در شهریور 60 موفق به فرموله کردن عصاره پپسی گردید .   اما به دلایل متعدد موفق به تولید آن نشد .

متعاقب فرموله کردن عصاره پپسی این واحد موفق شد عصاره پرتقالی را نیز فرموله کند بنا به دلایل صنعتی و ممنوع بودن رنگ های خوراکی از تولید آن صرفه نظر گردید . اواخر سال 1360 زمزم در صدد بر آمد نوشابه ساده و بی رنگی فرموله کرده   و به بازار عرضه کند . بعد از فرمولاسیون نوشابه ، عصاره نوشابه تحت آزمایشات قرار گرفت و با موفقیت به سطح تولید رسید . این نوشابه که کولاب نام دارد از آبان سال 61 با موافقت وزارت بهداری و صنایع تولید گردید و اکنون نیز ادامه دارد .

عصاره کولابس که بر اساس نوشابه های سنتس ساخته شد ، امروزه از نظر حجم 70 درصد کل است و با منابع داخلی تامین می شود و فقط چند مورد از منابع آن از خارج از کشور وارد می شود .

زمزم از سال 1358 اقدام در جهت رهایی از وابستگی در زمینه مواد اولیه نوشابه را شروع نمود . اولین قدم در این زمینه تغییر نام شیشه هایی با مارک پپسی بود که به تدریج با غالب جدید با مارک زمزم به بازار عرضه نمود و خود را از قرارداد استعماری هر عصاره به مبلغ 300 دلار پپسی کولا رها نمود . در عوض عصاره هایی با قیمت ارزانتر که در مواردی یک پنجم به قیمت پپسی   می رسد تهیه نمود .

شرکت زمزم جهت خود کفا نمودن مواد اولیه عصاره کولا اقدام به بررسی و به دنبال آن جهت عدم وابستگی به شکر خارجی طرح تهیه شکر از ملاس چغندر را در مراحل مختلف به اتمام رسانده و دو مورد موفق به کسب اجازه تاسیس کارخانه گردیده است .

مشخصات کلی کارخانه زمزم شرق

مالکیت : بنیاد مستضعفان و جانبازان

محصولات : نوشابه غیر الکلی گاز دار به شماره استاندارد 1249 شامل نوشابه های گاز دار دارای عصاره کولا ، پرتقالی ، لمون لایم عرضه می گردد .

موقعیت جغرافیایی : میدان رسالت . خیابان هنگام . خیابان دانشکده . مقابل دانشگاه علم و صنعت .

فضا : مساحت زمین واحد تولیدی 10050 متر مربع – بطری شویی 450 متر مربع

 

فهرست 

                                                               

  • مقدمه
  • تاریخچه نوشابه
  • تاریخچه نوشابه غیرالکلی گازدار
  • تاریخچه نوشابه زمزم
  • مشخصات کل کارخانه زمزم شرق

 

فصل اول : واحد تصفیه

  • آب
  • ویژگی های آب صنایع نوشابه سازی
  • آب مورد استفاده در صنایع نوشابه سازی
  • خواص فیزیکی آب
  • خواص شیمیایی آب
  • اسیدی و بازی
  • آلکالانتی ( قلیائیت )
  • خاصیت حلالیت آب
  • ناخالصی های موجود در آب
  • سختی آب
  • تصفیه آب خام
  • تصفیه مقدماتی
  • تصفیه شیمیایی
  • روش های تصفیه شیمیایی
  • دستگاه تهیه آب صنعتی
  • انواع مواد شیمیایی مصرفی جهت تصفیه آب
  • عملیات واحد تصفیه آب
  • تانک واکنش
  • تانک شن
  • تانک ذغال
  • پولیشر آب

 

فصل دوم : واحد عصاره

  • عصاره یا بنیان نوشابه
  • افزودنی های مجاز در نوشابه
  • شیرین کننده ها
  • تهیه شربت اولیه از شکر جامد
  • فیلتراسیون شربت اولیه
  • تهیه شربت غذایی ( عصاره )
  • روش نگهداری و ذخیره عصاره غلیظ نوشابه
  • عصاره کولا
  • مشخصات عصاره های پرتقالی ، ساده و آب میوه
  • عصاره نوشابه های ساده
  • ضد عفونی کردن دستگاه های عصاره خانه

 

فصل سوم : واحد تولید گاز کربنیک

  • دی اکسید کربن و خصوصیات گاز کربنیک در نوشابه
  • روش تولید گاز CO2

 

فصل چهارم : واحد CAN

  • واحد CAN
  • استاندارد قوطی
  • مشخصات قوطی های فلزی
  • لاک
  • بسته بندی محصول
  • پرکن قوطی و فرق آن با پر کن بطری

 

 

 

فصل پنجم : خط تولید درکارخانه های تولید کننده نوشابه گاز دار

  • دستگاه تخلیه کننده بطری از جعبه
  • بطری شور
  • عوامل موثر در کار بطری شور
  • چگونگی عمل بطری شور
  • مواد شیمیایی مورد مصرف در بطری شور
  • مسائلی که در بطری شور پیش می آید
  • آئینه بان
  • فلو میکس
  • هواگیر آب
  • کربوکولر
  • کمپرسور
  • کندانسور ها
  • پرکن بطری
  • دستگاه تشتک زن
  • پر کن جعبه نوشابه

 

خط تولید کارخانه نوشابه زمزم شرق

  • ترکیبات نوشابه
  • طعم دهنده ها

ماده امولسیون کننده

  • رنگ دهنده ها

                  - تقسیم بندی رنگها

  • آنتی اکسیدان
  • اسیدکننده

- ترکیبات عصاره

               -کارامل

               - تاریخچه رنگ کارامل

               - کاربردکارامل

- شربت سازی

               - آب مصرفی شربت سازی

               - بخش تهیه شربت وعصاره

  • فیلر(پرکن )ودستگاه تشتک زن
  • کیس پکر
  • طرزپرشدن نوشابه توسط فیلر
  • دستگاه بطری شوی
  • بسته بندی
  • تشتکها
  • استانداردقوطی
  • نشانه گذاری
  • شرایط انبارنگهداری مواداولیه

 

کنترل کیفی واستانداردمواداولیه

  • استاندارداسیدسیتریک
  • کنترل کیفی اسیدسیتریک
  • استاندارداسیدفسفریک
  • کنترل کیفی اسیدفسفریک
  • استانداردبنزوات سدیم
  • استانداردسودسوزآور
  • کنترل کیفی سودسوزآور
  • استاندارد زغال اکتیو
  • استانداردکربنات سدیم
  • کنترل کیفی کربنات سدیم
  • استانداردمنواتانل آمین
  • کنترل کیفی منواتانل آمین
  • کامئین
  • رنگهای مجازمصنوعی
  • طعم دهنده های مجازخوراکی
  • ویژگیهای دی اکسیدکربن مایع

 

آزمایشات فیزیکی وشیمیایی

  • اندازه گیری گازنوشابه
  • اندازه گیری قدرت بابومه عصاره
  • اندازه گیری PH واسیدیته
  • تعیین قندقبل وبعدازهیدرولیز
  • اندازه گیری عصاره خشک وتر
  • بنزوات سدیم
  • اندازه گیری درصد منواتانول آمین
  • آزمایش طعم وظاهرنوشابه
  • آزمایش مقدار درصد سودکاستیک
  • ویژگیهای نوشابه گازداردارای عصاره کولاوموادطعم دهنده
  • ویژگیهای نوشابه گازداردارای طعم دهنده ورنگ وآب میوه
  • فسادنوشابه
  • PH
  • دفع مواد زائد

 

       آزمایشات میکروبی

- میکروارگانیسمها

  • کشت میکروارگانیسمها
  • محیطهای کشت
  • تست میکروبی

- روش آزمایش میکروبی

 

تصفیه آب

  • سختی آب
  • تانک واکنش
  • انعقاد
  • مصرف صنعتی
  • مصرف خوراکی
  • تانک شن
  • تانک زغال
  • آلکالانتی آب
  • مخازن زرین
  • استانداردآب مصرفی درتولیدنوشابه
  • نحوه آزمایش آب تانکهای واکنش وشن
  • نارسایی درخط تولید

اقدامات صورت گرفته درجهت پیشرفت درصنایع نوشابه سازی

فصل ششم : آزمایشگاه میکروبیولوژی

- سترون کردن وسایل وموادمورد نیاز در آزمایشگاه

- محیط های کشت

- رنگ آمیزی

- روش های کنترل فرآورده های غذایی بسته بندی در بسته های نفوذ ناپذیر

- ترکیبات محیط کشت

 


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کار آموزی کارخانه زمزم شرق تهران
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.