فعالیت عمده ی مردم هرمزگان در زمینهی کشاورزی و ماهیگیری است همچنین صید ماهی و حمل و نقل دریایی از دیگر فعالیت های عمده اقتصادی اهالی نوار ساحلی و جزایر استان می باشد منطقه ی میناب به عنوان قطب کشاورزی استان هرمزگان به شمار میرود در سالهای اخیر با احداث چاههای عمیق مبادرت به کشت بعضی از صیفی جات در دشت میناب شده که کاملاً چهره کشاورزی آن را دگرگون کرده است.
استان هرمزگان همچنین معادن فراوانی دارد که مهمترین آن نفت و گاز است معاون دیگری مانند ک رومیت خاک سرخ سنگ گچ و آهک و نمک گوگرد و آهن نیز در این استان یافت می شود.
استان هرمزگان در زمینه صنایع غذایی و حمل و نقل دریایی از موقعیت اقتصادی برجسته ای برخوردار است. شیلات از مهمترین صنایع هرمزگان است که محصولات آن در سراسر کشور توزیع می گردد محصولات مهم آن کنسرو دین و تن است که در نوع خود از اهمیت بسیار ممتازی برخودرا است کارخانةآرد ماهی نیز از دیگر صنایع استان است که از پوست و استخوان و امعاء و احشاء میان کنسرو شده در کارخانه کنسرو تنت آرد ماهی به عمل می آورد. همچنین صنایع دیگری مانند صنعت قایق سازی نساجی نم سازی، مایع سازی، کارخانة آب لیمو گیری، کشتی سازی و تعمیر و بازسازی کشتی و لنج نیز در این استان وجود دارد. یکی از جاذبه ی های ویژة استان هرمزگان در بندر آزاد تجاری در بنادر جنوبی ایران ایجاد بنادر آزاد مورد توجه و تصویب دولت قرار گرفت . تمام سرمایه گذاری های دولت متوجه تبدیل بافت تجاری جزیره به بافت صنعتی شده است. به طوری که در طرح جامع قسم چهار منطقه صنعتی در چهار محور جغرافیایی شمال جنوب شرق و غرب جزیره پیش بینی شده است و در حال حاضر عملیات آماده سازی شهریهای صنعتی در شمال و شرق جزیره به اتمام رسیده است و همچنین طرح اتصال زمینی جزیرة قشم به بندر عباس هم اکنون درحال اجرا است که بندر لافت را به بندر پل در غرب شهرستان بندر عباس متصل می کند.
این مقاله به صورت ورد (docx ) می باشد و تعداد صفحات آن 16صفحه آماده پرینت می باشد
چیزی که این مقالات را متمایز کرده است آماده پرینت بودن مقالات می باشد تا خریدار از خرید خود راضی باشد
مقالات را با ورژن office2010 به بالا بازکنید
مقاله بررسی و نقش بنادر هرمزگان در تورم اقتصادی