فرمت فایل: word2007
تعداد صفحات :43
حجم فایل: 70 کیلوبایت
1-1- بیان موضوع و ضرورت تحقیق:
کارآفرین ها، محرکهای تغییر اقتصادی هستند. آنها نوآورند، بازارهای جدید را می گشایند انواع جدیدی از سازمانهای صنعتی را پدید می آورند و کالاها، روشهای تولید و منابع جدید مواد اولیه را پایه ریزی می کنند.
کارآفرین نوآور، یک قهرمان اقتصادی است که بطور خلاقانه ای با ایده های جدیدش باعث رشد اقتصادی می شود. ولی کارآفرین هایی که کمتر نوآورند نیز می توانند نقش مهمی داشته باشند. آنها ایده های تجاری را از دیگران کپی می کنند و همانطور عمل می کنند. آنها نقش مهمی در توسعه و ترویج تکنیک های تجاری دارند و بهره وری اقتصادی را افزایش می دهند.
همگان براین باورند که رشد کسب و کارهای کوچک و موفقیت کارآفرینان باعث توسعه اقتصاد ملی می شود. کارآفرینی باعث ایجاد شغل، افزایش بهره وری، بهبود استانداردهای زندگی و رشد اقتصادی کشور می شود. و به ایجاد مشاغل جدید، تولید محصولات جدید و افزایش سطح مهارت شرکتها و صنعت کمک می کند.
توسعه اقتصادی نیازمند رشد دانش و فناوری و کشف فرصتهای ناشی از آن است. این کارآفرین است که این فرصت ها را کشف می کند و مورد بهره برداری قرار می دهد. اگر فرصت ها مورد توجه قرار نگیرند درآمد یک کشور از حد مطلوب کمتر می شود، توسعه اقتصادی دچار اختلال شده و رفاه ملی کاهش می یابد.
لذا نقش مهم و قابل توجه کارآفرینان و کسب و کارهای کوچک در اقتصاد کشورها نشان می دهد که درک علت موفقیت (یا شکست) آنها برای ثبات و سلامت اقتصادی کشورها حیاتی است.
1-2 اهداف و سؤالات تحقیق
عوامل گوناگونی در موفقیت یا شکست کارآفرینان دخالت دارند که خصوصیات روانشناختی فرد کارآفرین یکی از این عوامل است. تحقیقات زیادی برای شناخت خصوصیات روانشناحتی کارآفرینان انجام شده است. برخی از ویژگیهای مشترک کارآفرینان که از این تحقیقات حاصل شده عبارتند از: انگیزش موفقیت، مکان کنترل درونی و خطرپذیری.
فهرست مطالب
فصل اول: موضوع شناسی تحقیق
1-1- بیان موضوع و ضرورت تحقیق
1-2- اهداف و سؤالات تحقیق
1-3- جامعه آماری
1-4- محدودیت های تحقیق
فصل دوم: مروری بر ادبیات موضوع
2-1- مبانی نظری و مطالعات انجام شده
2-2- ویژگیهای شناختی
2-2-1- انگیزش موفقیت
2-2-2- مکان کنترل
2-2-3- فعالیت فراشناختی
2-2-4- نیاز به تسلط
2-2-5- اشتیاق به کار
2-2-6- خوداتکایی
2-3- بازتاب شناختی، خطرگریزی، اولویت زمانی
2-3-1- بازتاب شناختی
2-3-2- خطر گریزی
2-3-3- اولویت زمانی
فصل سوم: روش شناسایی تحقیق (متدولوژی)
3-1- ساختار نمونه داده ها
3-2- پرسشنامه
3-3- متدولوژی
فصل چهارم: یافته های تحقیق و تجزیه و تحلیل آن
4-1- سؤالات و متغیرها
4-2- آمار توصیفی داده ها
4-3- ماتریس همبستگی متغیرها
4-4- تجزیه و تحلیل داده ها و تاریخ
4-4-1- متغیرها
4-4-1-1- سؤالات دهدشت
4-4-1-2- سؤالات گچساران
4-4-2- سؤالات
4-4-2-1- سؤالات دهدشت
4-4-2-2- سؤالات گچساران
فصل پنجم: خلاصه تحقیق و پیشنهادات
5-1 پیشنهادات
پروژه عوامل تعیین کننده موفقیت کارآفرینی