موضوع :
تأثیر سطوح مختلف پسماندهای رستوران در جیرههای غذایی برههای پرواری بر ساختار بافتشناسی و هیستومتریک وشاخص آپوپتوزی بافت پوششی شکمبه
عنوان انگلیسی
Effect of different levels of restaurant wastes in finishing lamb’s diets on histological and histometrical structure and apoptotic index of rumen epithelium
فهرست مطالب: صفحه
الف) چکیده........................................................................................................... 3
ب) بیان مسئله..................................................................................................... 4
ج) سئوالات تحقیق.............................................................................................5
د) فرضیات تحقیق.............................................................................................. 5
ه) بررسی منابع.................................................................................................... 6
و) مواد و روش ها (روش تحقیق)......................................................................10
ز) نتایج مورد انتظار........................................................................................... 14
ح) معیار ارزیابی موفقیت................................................................................... 18
ی) منابع و ماخذ............................................................................................. 21
ک) واژه نامه.......................................................................................................23
فرمت فایل: word
صفحات:23صفحه
زبان : فارسی
پروپزال کارشناسی ارشد رشته علوم دامی گرایش تغذیه دام