فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پایان نامه صفحات وب

اختصاصی از فی ژوو دانلود پایان نامه صفحات وب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه صفحات وب


دانلود پایان نامه صفحات وب

پایان نامه صفحات وب

 

 

 

 

 

 

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:50

فهرست مطالب:

فصل 1:زبانHTML

بخش 1:آشنایی با HTML

بخش 2: اضافه کردن متن به صفحات وب

بخش 3: استفاده از تصاویر

بخش 4:پیوندها

بخش 5: جداول

بخش 6:قالب ها

بخش 7: فرم ها

فصل 2: Java Script

بخش 1: آشنایی با Java Script

بخش 2: ساخت صفحات HTML پویا

بخش 3: آرایه ها و منوها

بخش 4: آشنایی با شی Window

فصل 3: ASP

بخش 1: شروع کار با ASP

بخش2: آشنایی با ASP

بخش 3: ساختارهای کنترلی رد Vbscript

بخش 4: آشنایی با شی Respon

بخش 5: دریافت اطلاعات از فرم های HTML

بخش 6: کاربا اشیاء

بخش 7 : کاربا فایل های سرویس دهنده وب

بخش 8: کاربابانک هاب اطلاعاتی

فصل 4: مختصری درباره Front Page

افزودن و قالب بندی متن

افزرودن و قالب بندی و پیش نمایش یک marquee

افزودن موسیقی و اثرات صوتی به صفحه

فصل 5: تشریح ساختار و عملکرد فایل ها

ساختار پیوندهای ایجاد شده بین صفحات

فایل main.htm

فایل main3.htm

فایل Kharid.htm

فایل Pishnahad.htm

فایل main1.htm

فایل main4.htm

فایل main2.htm

فایل tarrikh.htm

فایل tashakar.htm

فایل tasavir.htm

فایل tabligh.htm

فایل Index.htm

فایل DE.htm

فایل ADD.asp

فایل search.htm

فایل search.asp

ضمائم

منبع کدهای برنامه

راهنمای نصب PSW,DSN

چکیده:

(Hyper Text Markup Language)

بخش اول آشنایی با HTML

مقدمه :

صفحاب وب صفحاتی هستند که در اینترنت به کار برده می شوند HTML یک زبان طراحی برای صفحات وب می باشد . در حقیقت تمام صفحات وب با HTML نوشته می شوند .

کلمه HTML از سه حرف اول کلمات   (Hyper Text Markup Language) گرفته شده است HTML به شما توانایی تعیین فرمت متن ، اضافه کردن تصاویر ،صدا وویدئو و… در صفحات اینترنتی را می دهد . یک صفحه وب چیزی جز یک فایل از نوع متن با پسوند         نیست باباز کردن این فایل توسط یک ویرایشگر ساده شما به راحتی قادر خواهید بود تا کدهای HTML را مشاهده نمایید . وظیفه نمایش صفحات وب بر عهده کاوشگر اینتر نت               می باشد

استفاده از تک های HTML:

کلیدهای مربوط به برنامه نویسی توسط HTML ،تک گفته می شود که در داخل دو علامت کوچکتر   < و بزرگتر > قرار می گیرند . تک های HTML بسته به نوع به سه صورت استفاده می شوند دسته اول تک هایی هستند که به سادگی در هر جایی نوشته می شوند .به عنوان مثال تک HR که پس از نوشته شدن در هر جایی نوشته می شوند. هرجایی باعث رسم خط می گردد. دسته دوم تگ هایی هستند که باید ابتدا و انتهای مشخصی داشته باشند. مثلاًاگر تک B درقسمتی از کد HTML استفاده شدباید انتهای مشخصی داشته باشند. مثلاً اگرتک B درقسمتی از کد HTML استفاده شدباید انتهای این تک توسط B مشخص گردد. دراین مثال متنی که بین دوتک فوق نوشته می شود درشت نمایش داده می شود دسته سوم تک هایی هستند که ضمن آنکه باید ابتدا و انتهای مشخصی داشته باشند ،شامل چند پارامتر نیز می باشند. به عنوان مثال تک Font که دارای چندین پارامتر است . به کد زیر توجه کنید .

 

توجه کنید که نام تک Font میباشد و Face از پارامترهای این تک است . Arial هم مقداری انتخاب شده برای پارامتر Face است . اگر یک تک شامل چند پارامتر بود ، برای تمایز بین پارامترها از فاصله استفاده می کنیم ،مانند مثال زیر

Font Face=Arial Size=12> <

یکی از مشکلات زبان HTML ایستا بودن آن است . به این ترتیب که شما نمی توانید برای صفحات وب برنامه بنویسید . برای حل این مشکل از زبان های

Java Sript,VBSCRIPT,Asp در کنار HTML استفاده می شود . در فصل های بعدی به برسی زبان های Java Sript, ,Asp خواهیم پرداخت .

مشاهده کد های درون یک صفحه

صفحات HTML استفاده از یک ویرایشگر متن مثل Notepad ایجاد می شوند. برای دسترسی به این برنامه به ترتیب زیر عمل می کنیم .

  1. روی منوی start کلیک می کنیم
  2. منوعی فرعی pragrams را باز میکنیم .
  3. منوی فرعی Accessories را باز می کنیم وروی گزینه notepad کلیک میکنیم .

پس از اجرای برنامه notepad برای مشاهده کدهای درون یک صفحه وب خاص کافی است روی منوی File کلیک کنیم تا آن صفحه وب رابازیابی کنیم .

روی گزینه open از منویFile کلیک می کنیم .

در پنجره باز شده باید صفحه مورد نظر را آدرس دهی و انتخاب کنیم نرم افزار notepad به صورت پیش فرز فایل هایی با پسوند txt را بازیابی می کند. برای آنکه بتوانیم تمامی فایل ها از جمله فایل های HTM را باز کنیم . برروی لیست باز شونده (Fle ot type) نوع فایل کلیک می کینم و سپس گزینه File s ALL را انتخاب می کنیم تا تمام فایل های موجود را مشاهده کنیم . در لیست باز شونده LOOKin نیز مسیری را که فایل درآن قرار گرفته آدرس دهی می کنیم ودر نهایت روی فایل مورد نظر دابل کلیک می کنیم . پس از بازیابی فایل مورد نظر کدهای HTML آن قابل مشاهده خواهند بود .

نمایش صفحات وب توسط کاوشگر اینترنت :

برای نمایش فایل های HTML کلیک کنیم کاوشگر اینترنت آن را نمایش می دهد ( اجرا می کند) ساخت یک صفحه جدید

برای تبدیل یک سند به فایل HTML کافی است تا آن را با پسوند htm ذخیره کنیم بنابراین پس از باز کردن برنامه notepad روی منوی File کلیک می کنیم . و گزینه Save as را انتخاب می کنیم .در پنجره save as در لیست save as  می توان مسیری را که مایلیم فایل در آن ذخیره شود مشخص کرد در کادر File name نیز نام مورد نظر رابه همراه پسوند htm برای فایل تایپ کرده سپس روی گزینه save کلیک می کنیم . به این ترتیب این سند به یک فایل htm تبدیل می شود که می توان در آن کدهای مورد نظر را نوشت و صفحه مورد نظر را ایجاد کرد.

ساختار یک صفحه وب :

یک صفحه وب شامل دو بخش کلی بدنه و. سر می باشد . در قسمت سر (HEAD)، تیترصفحه وب که درمیله عنوان کاوشگر اینترنت نمایش داده می شود، نوشته می شود.

علاوه بر تیتر صفحه ،فرمتها و اسکریپت های زبان های Vbscript   Javascaipt نیز دراین قسمت نوشته می شوند.

در بخش بدنه (Body) ،قسمتی که توسط بینندگان صفحه مشاهده می گردد، نوشته می شود . اگر متنی در این قسمت نوشته شود ، در هنگام نمایش صفحه توسط کاوشگر اینترنت ،نمایان خواهد شد .

چاما برای پیاده سازی ساختار یک سند یا فایل HTMLباید از تک های آن استفاده کرد.

برای مشخص کردن ابتدا و انتهای یک سند HTML از HTML برای شروع و از HTML برای انتها استفاده می شود . از تک هایو< Head/> برای مشخص کردن ابتدا وانتهای قسمت سر سند HTML استفاده می شود . همانطور که توسط که زیر مشخص شده قسمت سر باید بین دو علامت < HTML>و< HTML/>قرار بگیرد

قسمت بدنه نیز همانطوؤ که نشان داده شده است بین دو علامت HTML و>

HTML/< قراردارد برای مشخص کردن قسمت بدنه ازبرای شروع و ازبرای پایان قسمت بدنه استفاده می کنیم . تورفتگی هایی که هنگام تایپ تک ها ایجاد می شوند اجباری نیستند اما نقش مهمی در درک کدهای نوشته شده خواهند داشت .

با استفاده از تک Body مشخصات ظاهر صفحه وب نظیر رنگ متن ، رنگ زمینه و… نیز قابل تنظیم می باشند.

انتخاب رنگ متن صفحه و زمینه صفحه :

تک Body از لحاظ استفاده جزءدسته سوم تک ها است یعنی علاوه بر مشخص بودن آغاز و پایان دارای چند پارامتر نیز می باشد . که می توان از پارامترهای آن استفاده کرد . یکی از این پارامترها TEXT می باشد با استفاده از این تک رنگ متن های روی صفحه را انتخاب می کنیم .

دیگرپارامتری که تک Body قبول می کندپارامترBgcolir می باشد . با استفاده از این پارامتر می توانیم رنگ زمینه صفحه را مشخص کنیم . به عنوان مثال اگر تک شروع Body به صورت زیر نوشته شود رنگ متن .زمینه به ترتیب سفیدWhite وسیاه Black انتخاب شده است .

 

البته برای انتخاب رنگ می توانیم از اعداد یا کدهای 6 رقمی در مبنای 16 نیز استفاده کنیم ، به عنوان مثال کد زیر موجب می گردد تا رنگ زمینه به رنگ لیمویی تبدیل شود.

 

عنوان صفحه وب :

متنی که بین تگ های,قرار می گیرد، متن روی میله عنوان کاوشگر اینترنت است . به عنوان مثال کلمات my page در مثال زیر به عنوان تیتر روی نیله عنوان کاوشگر اینترنت نمایش خواهد یافت . نکته مهم درمورد این تگ این است که در قسمت Head مورد استفاده قرار می گیرد .

هر گاه در فایل تغییری ایجاد کنیم باید ان را ذخیره کنیم برای ذخیره کردن فایل مانند قبل عمل می کنیم پس از ذخیره فایل برای نمایش صفحه ایجاد شده کاوشگر اینترنت را باز می کنیم از منوی File ان گزینه Open را انتخاب کرده از پنجره بازشده روی دکمه Browse کلیک می کنیم .

مسیری را که فایل درآن ذخیره شده است در کادر Look in مشخص می کنیم وروی فایل دابل کلیک می کنیم و در پنجره open روی دکمه ok کلیک می کنیم تافایل مورد نظر اجرا شود و توسط کاوشگر اینترنت به نمایش درآید .

و...

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه صفحات وب
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.