فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رساله خانه شعر و ادبیات

اختصاصی از فی ژوو رساله خانه شعر و ادبیات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

رساله خانه شعر و ادبیات


رساله خانه شعر و ادبیات

دانلود رساله پایان نامه معماری طراحی خانه شعر و ادبیات 173 صفحه با فرمت WORD به همراه نقشه ها، تصاویر 3 بعدی طرح و پاورپوینت ارائه نهایی 


فهرست مطالب


فصل اول : گذری بر ادبیات وشعر..................1
1-1-ریشه شناسی وتعریف..........................2
1-2-شعر........................................4

1-3-نثر........................................5
1-4-مقاله......................................5
1-5 -داستان....................................6
1-6-رمان.......................................6
1-7- آثارمنثور دیگر............................7
1-8-نمایشنامه..................................8
1-9-ادبیات شفاهی...............................9
1-10-دیگرگونه های روایی........................9
1-11-نظریه ادبی...............................10
1-12-گونه های ادبی............................10
1-13-آرایه های ادبی...........................10
1-14-نقد ادبی.................................11
1-15-شعرکهن فارسی.............................11
1-15-1-تاریخچه شعر کهن فارسی..................11
1-15-2-انواع شعر کهن فارسی....................13
1-16-شعر نو فارسی.............................14
1-16-1-اهمیت شعر..............................14
1-16-2-احساس واندیشه وتخیل....................16


فصل دوم:تحولات وجریان های شعروادبیات معاصر ایران.........................................18
2-1 -تحولات شعر معاصر..........................19
2-1- 1-تحولات شعر معاصرفارسی...................19
2-1-2-تحولات سرشت وجایگاه شعر پس از مشروطیت ...19
2-1-3-تبدیل شغل به رسالت......................19
2-1-4-تبدیل من شخصی به من اجتماعی.............21
2-1-5-تبدیل مخاطب خاص به مخاطب عام ...........21
2-1-6-تاثیر ویژگیهای بومی و اقلیمی ...........22
2-1-7-شاعران بزرگ پس از مشروطه................22
2-2-تحول در شعر امروز.........................22
2-3-زنان شاعر.................................25
2-4-نشر دفترهای شعر...........................25
2-5-تاثیر فرمالیسم بر ادبیات معاصر ایران......30
2-5-1-آشنایی زدایی در ادبیات معاصر ...........36
2-5-2-جلوه های آشنایی زدایی در اشعار دکتر شفیعی کدکنی.........................................38
2-6-رمانتیسم،اصول آن ونفوذآن در شعر معاصرایران41
2-7-شعر(موج نو)وشعر (حجم گرای)معاصر فارسی ....57
2-7-1-تاریخچه ................................59
2-7-2-اصطلاح موج نو،سرآغازووجه تسمیه آن .......60
2-7-3-زمینه هاو عوامل پیدایش جریان موج نو و شعر حجم گرا ......................................62
2-7-4-اصطلاح حجم گرایی؛سرآغاز ووجه تسمیه آن....66
2-7-5-ویژگی های شعر موج نو و شعر حجم گرا .....68
2-8-جریان سمبولیسم اجتماعی در شعر معاصر ایرا..76
2-8-1:تاریخچه.................................76
2-8-2-سمبولیسم در معنی اصطلاحی وخاص ...........78
2-8-3-اصول وویژگی های مکتب سمبولیسم ..........79
2-8-4-شباهت ها وتفاوت های جریان شعر سمبولیسم اجتماعی فارسی و مکتب سمبولیسم............................80
2-8-3-جامعه گرایی............................82
2-8-4-نماد گرایی.............................84
2-8-5-نتیجه گیری.............................89
2-9-پست مدرنیسم وشعر معاصر ایران.............91
2-9-1:تاریخچه................................92
2-9-2-نسبت شعر پست مدرنیستی ایران وبافت فرهنگی جامعه ایران..................................95
2-9-3-جریان شعری پست مدرن....................97
2-9-4-ویژگی های کلی جریان شعری پست مدرن .....99
2-9-5-تخیل..................................102
2-9-6-ساختمان...............................103
2-9-7-موسیقی................................104
2-9-8-زبان..................................106
2-10-بررسی ادبیات سیاسی ایران در دوره پهلوی اول........................................109
2-10-1-کودتای سوم اسفند 1299وبر آمدن رضاشاه.....................................109
2-10-2-ویژگی های کلی ادبیات در فاصله سالهای 1320-1290..................................114
2-10-3-شعر سیاسی در سال 1320-1299..........117
2-10-4-وضعیت ادبیات داستانی در دوره پهلوی اول ...........................................124

فصل سوم:بررسی نمونه های موردی..............132
موزه ادبیات در مارباخ....................133
فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی ایران.......138
خانه ادبیات افغانستان.....................141


فصل چهارم: مکان طراحی و شناخت بستر طراح...142
4-1 -1-بررسی موقعیت جغرافیایی استان فارس..143
4-1-2 - بررسی موقعیت جغرافیایی شهر شیراز..143
4-1-3-مشخصه های جغرافیایی شهر شیراز ......144
4-1-4 - مشخصه های ارتفاعی شهر شیراز.......145
4-1-5 -مشخصه های اقلیمی شهر شیراز ........145
4-2 -تحلیل شرایط اقلیمی (آب و هوا و دما)..146
4-2-1- آب و هوا...........................146
4-4-2 -رطوبت و بارندگی....................146
4-4-3 -دما................................147
4-4-4-رطوبت...............................148
4-4-5 -بارندگی............................150
4-4-6 -باد................................151
4-4-7- لرزه خیزی..........................152
4-5- انتخاب سایت..........................153
4-5 -1-معرفی سایت ها......................153
4-5-2-راهنمای انتخاب سایت ................156
4-5-4-ارزیابی سایت ها.....................157
4-6-تحلیل سایت ...........................158
4-6-1-مسیر های دسترسی ....................159
4-9-2-همجواری ها..........................160
4-9-3 -مسیر حرکت خورشید...................161
4-9-4- مسیر باد..........................162

فصل پنجم:برنامه¬ریزی فیزیکی و روند شکل¬گیری طرح.......................................163
5-1 -روندشکل گیری طرح.....................164
5-1-1-بخش های اصلی طرح....................165
5-2-برنامه ریزی فیزیکی...........................164
5-3-سازه..................................170
6-3-تاسیسات...............................171
نقشه های طرح..............................173

 

رساله خانه شعر و ادبیات ,  پایان نامه خانه شعر و ادبیات , مطالعات, برنامه فیزیکی, طراحی, پروژه, طراحی معماری,ریز فضاها،پلان


دانلود با لینک مستقیم


رساله خانه شعر و ادبیات

مجموعه بی نظیر بیش از 80 طرح لایه باز مذهبی با فرمت PSD (ویژه)

اختصاصی از فی ژوو مجموعه بی نظیر بیش از 80 طرح لایه باز مذهبی با فرمت PSD (ویژه) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مجموعه بی نظیر بیش از 80 طرح لایه باز مذهبی با فرمت PSD (ویژه)


مجموعه بی نظیر بیش از 80 طرح لایه باز مذهبی با فرمت PSD (ویژه)

بالاخره انتظار به پایان رسید و مجموعه ای را که سالها بود کاربران اینترنتی انتظار آن را می کشیدند جمع آوری شد و آماده ارائه به شما عزیزان می باشد
این محصول شامل بیش از 80 طرح لایه باز با فرمت PSD و با کیفیت بسیار بالا (که همین امر باعث زیاد شدن تعداد حجم شده است) در موضوعات ملی و مذهبی می باشد و استفاده از تک تک جزئیات این طرح ها فراهم می باشد.
این محصول با ارزش در قالب 2 پارت تقریبا 1 گیگابایتی عرضه می شود و طرح ها در موضوعات زیر خلاصه می شود...

  • طرح جایگاه و دکور مناسبتی
  • بنرهای فضاسازی هیأت
  • بنر و پوسترهای با کیفیت و لایه باز  آقا و امام
  • استند های با کیفیت
  • بنرهای با کیفیت و لایه باز ویژه ورودی و سردر هیأت
  • کتیبه های با کیفیت
  • پوستر و بنر با کیفیت و لایه باز جهت فضاسازی هیأت
  • پوستر و بنرهای لایه باز اطلاع رسانی هیأت
  • طرح‌های لایه باز کارت دعوت
  • طرح لایه باز لیبل و بوکلت
  • طرح لایه باز تبلیغات هیأت
  • طرح لایه باز پیشانی بند و سربند

قیمت : 40000 --> 15900 تومان

به دلیل استقبال بی نظیر شما عزیزان این محصول به مدت یک هفته با تخفیف ویژه ارائه می شود!!!

برخی از فایل های موجود در این مجموعه:

    

    

    

        

    

    

    

    


دانلود با لینک مستقیم


مجموعه بی نظیر بیش از 80 طرح لایه باز مذهبی با فرمت PSD (ویژه)

حسابداری صنعتی ( بهای تمام شده )

اختصاصی از فی ژوو حسابداری صنعتی ( بهای تمام شده ) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

حسابداری صنعتی ( بهای تمام شده )


حسابداری صنعتی ( بهای تمام شده )

منظور از حسابداری صنعتی ( بهای تمام شده ) چیست؟

حسابداری صنعتی شاخه ای از علم و فن حسابداری است که وظیفه جمع آوری اطلاعات مربوط به عوامل هزینه و محاسبه بهای تمام شده محصولات و خدمات را بر عهده داشته و با تجزیه و تحلیل گزارشها و بررسی راههای تولید روشهای تقلیل بهای تمام شده تولیدات را بیان می کند.

 

 

اهمیت حسابداری بهای تمام شده برای چیست؟

در واقع حسابداری صنعتی یا حسابداری بهای تمام شده یک ابزار بسیار مهم در اختیار مدیریت می باشد تا مدیران را در برنامه ریزی، کنترل و نظارت و بررسی نتایج فعالیتها، یاری نماید.

مدیریت با استفاده از حسابداری صنعتی، بهای تمام شده تولیدات را محاسبه می کند و کنترل خود را بر روی هزینه های مواد، دستمزد و سایر هزینه های تولید اعمال می کند.

مدیران اگر گزارشات دقیق و صحیحی از عوامل هزینه نداشته باشند در تصمیم گیری خود در جهت افزایش تولید یا سایر تصمیم گیریها و راه انجام تصمیمات خود با مشکل مواجه خواهند شد.

به عنوان مثال فرض کنید در صورتی که هدف تغییر نوع محصول تولید شده یا افزایش تولید باشد باید اطلاعات دقیقی از هزینه تولید وجود داشته باشد تا بتوان تصمیم گرفت که اگر ماشین آلات جدید خریداری شوند مقرون به صرفه است و یا ماشین آلات تعویض شوند و یا اینکه ماشین آلات اجاره گرفته شوند و یا بهتر است حقوق پرسنل افزایش داده شود و یا باید مقدار پرسنل را کاهش و یا افزایش داد و بسیاری از انواع تصمیمات مدیریت در موارد مشابه فوق الذکر مشروط بر اطلاعات حسابداری بهای تمام شده می باشد.

نوع فایل : ورد
تعداد صفحه : 87


دانلود با لینک مستقیم


حسابداری صنعتی ( بهای تمام شده )

جزوه تکنولوژی قند

اختصاصی از فی ژوو جزوه تکنولوژی قند دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

جزوه تکنولوژی قند


جزوه تکنولوژی قند

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه ۱

تاریخچه ۲

فصل اول. ۴

خصوصیات و شیمی چغندر قند. ۴

چغندر قند. ۵

مواد تشکیل دهنده ی چغندر قند. ۶

ساکارز ۸

رافینوز ۸

پکیتن. ۹

اسیدهای آلی. ۹

ساپونین. ۱۰

لیپیدها ۱۱

مواد غیر قندی ازت دار ۱۱

پروتئین ها ۱۱

بتائین. ۱۲

ازت مضره ۱۲

مواد رنگی. ۱۳

کاتیونها ۱۴

آنیونها ۱۵

فصل دوم ۱۶

تکنولوژی چغندرقند. ۱۶

نمونه برداری. ۱۸

عیارسنج. ۱۹

افت.. ۱۹

تهیه خلال و استخراج عصاره از چغندرقند. ۲۰

روش های ارزیابی کیفیت خلال. ۲۱

نرمه ۲۱

عدد سیلین. ۲۱

عدد سوئدی. ۲۳

ماشین خلال ( آسیاب خلال ) ۲۳

دیفوزیون. ۲۴

روش های مختلف استخراج. ۲۶

اهمیت کیفیت استخراج. ۲۶

عوامل موثر در دیفوزیون. ۲۷

کشش دیفوزیون ( سوتیراژ ) ۲۹

درجه دیفوزیون. ۳۰

زمان دیفوزیون. ۳۰

اثرات نرمه در دیفوزیون. ۳۱

آب دیفوزیون. ۳۲

منابع عفونت دیفوزیون. ۳۳

شناخت عفونت در دیفوزیون. ۳۴

فعالیت میکروارگانیسم ها در دیفوزیون. ۳۵

شربت گیری از چغندرقندهای فاسد. ۳۶

پرس تفاله ۳۷

ساختمان پرس تفاله ۳۷

مزایای برگشت آب تفاله به دیفوزیون. ۳۷

مصرف گاز So2 در آب تفاله ۳۸

تفاله خشک کن. ۳۹

شربت خام ۴۰

کوره ی آهک… ۴۰

شمای کلی کوره آهک… ۴۱

مناطق سه گانه کوره آهک… ۴۲

محاسبه درصد Co2 در کوره ی آهک… ۴۳

دستگاه تهیه آهک… ۴۵

آماده سازی کوره ی آهک : ۴۵

تصفیه شربت خام ۴۶

لزوم تصفیه شربت خام ۴۶

ا هداف تصفیه شربت.. ۴۷

راه های تصفیه شربت : ۴۷

آهک زدن. ۴۸

پارامتر های موثر در آهک خور I 49

آهک خور II 51

اهداف آهک خور II 51

عوامل موثر در آهک خور II 53

فعل و انفعالات فیزیکوشیمیایی در قسمت تصفیه شربت : ۵۵

اشباع I  ( کربناتاسیون I ) 56

صافی های مورد استفاده در صنعت قند. ۵۶

دکانتور ۵۸

اشباع II 59

فعل و انفعالات اشباع II : 60

تصفیه شربت به روش Dorr 60

روش تصفیه ی Simulation (همزمان) (BMA) 61

روش تصفیه ی ویکلوند. ۶۲

سیستم تصفیه ی نوی ساد (Noveo sad) 62

سولفیتاسیون شربت رقیق. ۶۳

دستگاه سختی گیر. ۶۳

تغلیظ شربت.. ۶۵

نیسنر : ۷۰

محاسبه سطح حرارتی : ۷۱

کریستالیزاسیون ( طباخی ) ۷۱

اثر مواد غیر قندی بر کریستالیزاسیون. ۷۴

پساب ضعیف و قوی. ۷۴

کلرس.. ۷۵

آفینه : ۷۵

رفریژرانت : ۷۵

چگونگی انجام کریستالیزاسیون. ۷۶

کریستالیزاسیون در آپارات پخت I  : ۷۶

کریستالیزاسیون در آپارات پخت II 77

کریستالیزاسیون در آپارات پخت III 79

ساختمان رفریژرانت پخت III 79

خشک کردن. ۸۰

قند گیری از ملاس به روش استفن. ۸۱

منابع و ماخذ : 82

منابع و ماخذ :

۱-  پرفسور دکتر اشنایدر ، فردنیانند، ترجمه شیبانی ،حسنعلی ، ۱۳۷۳ ، تکنولوژی قند ، واحد تحقیق و توسعه کارخانه قند بیستون ، جلد ۱ و ۲ .

۲-  دکتر شیخ السلامی ، رضا ، ۱۳۷۶ ، روش های آزمایشگاهی و کاربرد آن ها در کنترل و فرایند صنایع غذایی (قند)، نشر مرسا ، تهران.

۳-    الهی ، محممد ، دی ماه ۷۵ ، مجموعه فشرده آموزش عالی قندسازی .

۴-    ریاحی ، ابراهیم ، ۱۳۶۵ ، رسام قند سازی از چغندر قند ، سند یکای کارخانجات قند و شکر ایران .

۵-  ریاحی ، ابراهیم ، سجادی ، اکبر ، ۱۳۶۵ ، روش های آنالیز و کاربرد آن از مرکز تحقیقات قند فرانسه ، انتشارات سند یکای کارخانه های قند و شکر ایران

۶-  پرفسور دکتر ماخ ، ۱۹۷۹ ، مجموعه فشرده آموزش عالی قند سازی ، گردآوری و تدوین مرکز بررسی و تحقیق و آموزش صنایع قند ایران .

۷-  هوبرلانت ، مثال ، رساله قند سازی ، نشر شماره ۳۲ ، سند یکای کارخان هقند و شکر سازی ایران و مرکز اسناد صنعتی ، موسسه تیر لونت .

۸-  پی ام سیلین ، ۱۳۶۳، تکنولوژی تولید شکر از چغندر قند و تصفیه شکر ، سند یکای کارخانجات قند و شکر ،تهران ، جلد اول و دوم.

۹-  یلیوز ، آردبیلو ،ترجمه الهی ، محمد ، ۱۳۷۸ ، روش های آزمایشهای تصفیه خانه های شکر ICUMA انتشارات محقق ، تهران .

۱۰-      آنالیز و کاربرد آن ، مرکز تحقیقات صنایع قند فرانسه .

۱۱-  استاندارد چغندر قند و روش آزمون ، موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران

۱۲- استاندارد تعیین مقدار رطوبت ، موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران شماره ۲۲۱ .

۱۳-  استاندارد تعیین مقدار خاکستر کل ، موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران شماره ۳۳۲

۱۴- استاندارد تعیین مقدار غیر محلول در اسید ، موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران شماره ۱۴۱۴٫

مقدمه

 صنعت قند یکی از گسترده ترین صنایع در زمینه ی تولید مواد غذایی می باشد که تقریبا اکثر دستگاههای کارخانجات مختلف صنایع غذایی در صنعت قند متمرکز شده است ،با توجه به کاهش منابع نفتی در کشورمان ، باید صادرات غیر نفتی خصوصا محصولات کشاورزی رشد روز افزون داشته باشد و صادرات قند و شکر نیز از این مورد مستثنی نیستند ، امروزه به غیر از روش های شیمیایی متداول تصفیه ی قند راههای فراوری جدید که بر مبنای تکنولوژی غشایی بنا شده است در کشورهای پیشرفته در حال توسعه که در این پروژه به دلیل حجم زیاد مطالب به آن اشاره ای نکردیم .

در این پروژه سعی شده است که تکنولوژی قند به ساده ترین شکل ممکن بیان شود تا درک مفاهیم آن برای دانشجویان محترم و صنعت گران آسان شود توصیه می شود دانشجویان محترم برای درک مفاهیم بهتر این درس حتما به دروس شیمی مواد غذایی ، اصول مهندسی صنایع غذایی ، اصول نگهداری مواد غذایی ، تسلط لازم و کافی داشته باشند .

امیدوارم توانسته باشم با این مجموعه ، به عنوان عضو کوچک صنعت غذای کشور در جهت پیشبرد اهداف عالیه این صنعت گامی براشته باشم و این مجموعه نیز در جهت رفع نیاز دانشجویان و صنعت گران موثر واقع شود .

 تاریخچه

 در مناطق جزایر اقیانوسیه ، گینه ده هزار سال قبل از میلاد مسیح ، نیشکر وجود داشته است و این گیاه به مرور به سرزمین هند منتقل شد و در قرن ۳ میلادی در بنگاله هندوستان ، شکر از نیشکر تولید شد ، نیکشر از کشور هندوستان به ایران (شمال ایران خصوصا مازندران ) منتقل شد ،در قرون وسطی نیشکر در منطقه خلیج فارس ، شیراز و مازندران کاشته می شد و برای تولید شکر مورد استفاده قرار می گرفت و از اینرو در همان زمان نام خوزستان یعنی سرزمین نی بوجود آمد ، نیشکر ایران از خوزستان در جهان معروف می شود و در کشور ایران در قرن ۱۳ میلادی ، برای اولین بار در دنیا ، روش شیمیایی تصفیه شربت کشف می شود  و از آن زمان ایران در زمینه ی شکر سفید و تکنولوژی قند با اهمیت شد . مدت شکوفایی صنعت قند در ایران (به دلایل خاص ) کوتاه بودهخ است .

تولید شکر از چغندر قند حدود ۲۵۰ سال قبل شروع می شود که در سال ۱۷۴۷ میلادی مارگاف رئیس آکادمی علوم در برلین ، دریافت که در چغندر قند مقادیری قند (حدود ۷%) وجود دارد بنابراین بعنوان یک منبع قندی می تواند حائز اهمیت باشد ، آقای آخارد شاگرد مارگارف با آزمایشات مختلف در زمینه اصلاح نژاد چغندر قند و تولید صنعتی شکر از چغندر قند در سال ۱۸۰۱ موفق می شود اولین کارخانه ی قند چغندری را در آلمان احداث نماید .

 گسترش کشف چغندر از اواسط قرن ۱۸ میلادی به بعد معلول رقابتهای سیاسی و جنگ های دولتی مختلف می باشد ، ضمن اینکه آلمان و فرانسه در این زمینه موفق تر بودند . به همین دلیل رقابت در زمینه ی این صنعت بوجود آمد .

نیشکر از خوزستان به اسپانیا منتقل گشت و کریستف کلمب آنرا به امریکا برد به این ترتیب مزارع نیشکر را در مستعمرات  امریکا و مکزیک توسعه دادند .

در ایران اولین کارخانه قند ، کارخانه قند کهریزک در سال ۱۲۷۴ در جنوب شرقی تهران تاسیس شد که توسط بلژیکی ها راه اندازی شد و سپس تا سال ۱۳۱۵ ، کارخانه ی دیگر نیز ساخته می شود . در سال ۱۳۳۶ انحصار دولتی شکر در ایران لغومی شود و سرمایه گذاری مجدد آن را توسط بخش خصوصی برای کارخانه های چغندر قند و نیشکر انجام می گیرد و به مرور زمان تعداد کارخانه های بیشتری ساخته شد .

 فصل اول

 خصوصیات و شیمی چغندر قند

چغندر قند

چغندر قند از گونه ی بتاولگاریس بوده و گیاهی دو ساله می باشد ، این گیاه سال اول غده تشکیل داده ، سال دوم تولید بند ، گل و بذر می نماید . از نظر ظاهری ، چغندر قند رسیده ی آماده ی مصرف در کارخانه مخروطی شکل می باشد که ریشه ی آن باریک میباشد ، ریشه تا۱/۵ متر نیز ممکن است طولش باشد که به آن دم چغندر قند می گویند .

قسمت فوقانی آن را تنه می گویند ، از قسمت انتهایی دم که قطری حدود ۱ سانتیمتر دارد را قطع نموده و جزء ضایعات محسوب می شود ، سطح خارجی شیارهایی با ریشه های ضیف دارد که مقدارش بستگی به رقم انتخابی چغندر قند دارد قسمت بالای تنه که ریشه ی جانبی ندارد را گردن گویند و قسمتی که روی آن تاج برگ قرار دارد را سر چغندر قند می نامند.

چغندر قند در سال اول کاشت پس از ۲۴۰-۱۷۰ روز برداشت شده و پس از جداسازی برگ و سر به کارخانه حمل شده و نسبت قطر غده به طول غده بستگی به وضعیت مزرعه و آبیاری آن دارد ، اگر آب کافی به مزرعه برسد این نسبت ، بیشتر می شود .

بیشترین مقدار ساکارز در تنه می باشد ، اگر در تنه عیار ۱۷/۹۰%  باشد ، در سر چغندر قند حدود ۱۴/۵% است و در قسمت دم نیز میزان عیار بیشتر کاهش می یابد .

چغندر قند همانند سایر گیاهان از تعداد زیادی سلول تشکیل شده و بافت سلولی اصلی غده ی چغندر قند شامل سلولهای ذخیره ای است که به این سلولها پارانشیمی اطلاق می شود ،در یک سانتیمتر مکعب از این بافت حدود ۱۵۰ میلیون سلول پارانشیم وجود دارد که مرکز تجمع عصاره ی قندی هستند .

هر سلول پارانشیمی از یک جدار سلولزی که سلول را احاطه کرده است تشکیل شده است . عصاره ی قندی که در واکوئل تجمع یافته ، دارای غشاء بیولوژیکی بنام پروتوپلاست است که برای خروج این عصاره

باید ابتدا این غشاء از حالت نیمه تراوا به تراوا تبدیل شود ، لایه ی بعدی سیتوپلاسم نام دارد که قسمت های مختلف سلولی در آن جای دارد ،غشاء دیگر بیولوژیکی که روی سیتوپلاسم است پلاسما لما نام دارد که نیمه تراوا است ، مواد را از خارج به داخل وارد می کند (آب ،Na ، K … )  و مولکول های کوچکتر را خارج می کند ولی به ساکارز اجازه ی خروج نمی دهد و برای خروج باید تراوا گردد . اما لایه ی سلولزی قابلیت تراوایی دارد ، بنابراین سه عامل محدود کننده عبور ساکارز وجود دارد که برای عملیات استخراج باید تراوا گردند .

دو غشاء بیولوژیکی باید دارای سوراخ هایی باشد که حین حرارت دهی باز شده و عبور مواد از آن صورت گیرد ، عصاره پس از خروج از سلول وارد کانالهای برون سلولی شده که این کانالها ، عصاره را به خارج بافت هدایت می کنند .

چغندر قند از بافتهای مختلفی تقسیم شده است که به صورت حلقه های رنگی می باشد ، حلقه های مربوط به سلول های پارانشیمی ، برنگ سفید شیری می باشد و بافت آن ها ۳/۴-۲/۳ کل بافت است . حلقه ی بعدی آوندها هستند که رنگشان تیره تر از بافت پارانشیم است ، رویش  و گسترش این آوندها در بافت سلولی چغندر قند قند  موجب افزایش مقاومت برش در چغندر قند قند می شود که خصوصا در خلال سازی که در مباحث بعدی به آن اشاره خواهیم کرد با اهمیت هستند ، در سر چغندر قند سلولهای پارانشیمی کمتری وجود داردبه همین دلیل درصد قند قسمت سر چغندر قند کمتر است و عیار آن پایین تر است ، همچنین انرژی برش هم بیشتر است ، بنابراین سر چغندر قند از سلولهای خشبی تشکیل شده است و دارای ارزش تکنولوژیکی کمتری می باشد.

 

جزوه تکنولوژی قند به صورت word قابل ویرایش در 83 صفحه

 


دانلود با لینک مستقیم


جزوه تکنولوژی قند

برنامه استراتژیک صنعت بیمه

اختصاصی از فی ژوو برنامه استراتژیک صنعت بیمه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

برنامه استراتژیک صنعت بیمه


برنامه استراتژیک صنعت بیمه

مقاله برنامه استراتژیک صنعت بیمه

قالب ورد باقابلیت ویرایش 

دارای فهرست جدول منابع

 

 

 

شرح مختصر : در این مقاله سعی شده است تا اهداف مدیریت پورتفولیوی صنعت بیمه را در راستای تحقق بخشیدن به منافع سازمانی صنایع بیمه با بکار گیری رویکردی سازمانی در مدیریت پروژه به تصویر کشیده و مورد بررسی قرار گیرد.مدیریت پورتفولیو صنایع بیمه با تنظیم اهداف ،اجرا و دوباره تخصیص دهی منابع ،بررسی شاخص ها و توازن در مدیریت پورتفولیو صنعت بیمه ،سطح ریسک تاخیر یا شکست در پروژه ها را به حداقل میرساند و با بررسی دوره ای احتمال خطای برنامه ریزی و اجرا و کنترل را کاهش میدهد. تغییرات شگفت آوری که سازمان ها را احاطه کرده پیچیدگی های تصمیمات سازمانی، جهانی شدن، سرعت فن آوری اطلاعات و ارتباطات همگی لزوم بکارگیری برنامه ریزی استراتژیک را برای مواجعه با اینگونه مسائل بیشتر از گذشته نشان می دهد. به کمک این برنامه ریزی مدیران جهت گیری های خود را در آینده مشخص کرده و سازمان را در مقابل تغییرات و تحولات افراد مجهز می کنند.این سازمان ها با برنامه ریزی استراتژیک بهتر میتوانند به محیط خود واکنش های متناسب نشان دهند. همچنین بررسی معماری منابع انسانی از نظر تئوریک و طرح رویکردهای جدید در رابطه بین کارکنان با سازمانها قابل بررسی است. عوامل موثر بر ارائه چارچوب منابع انسانی اعم از بازدارنده و پیش برنده در محیط ها و بسترهای گوناگون تفاوت داشته که با حداقل درجه اثر گذاری اهمیت انها متغیر است در این مقاله طراحی و عرضه چارچوبی برای معماری منابع انسانی با رویکرد استراتژیک در صنعت بیمه مورد توجه قرار گرفته است.


دانلود با لینک مستقیم


برنامه استراتژیک صنعت بیمه