لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:6
فهرست مطالب
معرفی میگوهای پرورشی
1- میگوی سفید هندی(Penaeus indicus)
2- میگوی موزی(Penaeus merguiensis)
3- میگوی ببری سبز(Penaeus semisulcatus )
منبع آبی
مکان یابی
1- آب شور دریا
2- آب شیرین:
شرایط اقلیمی
توپوگرافی منطقه
بافت خاک
نزدیکی به مراکز تهیه لارو و فروش میگو
امکانات و تاسیسات
جزر و مد
نیروی متخصص و کاری
ساختار استخرهای پرورش میگو
مراحل آماده سازی استخرهای پرورش میگو
خالی و خشک کردن استخر
لجن برداری
شست و شوی استخر
شخم زنی
آهک پاشی
اصلاح و تعمیر دیواره و بستر استخرها
آبگیری استخرهای پرورشی
آبگیری اولیه
مبارزه با موجودات ناخواسته
کوددهی اولیه
مرحله دوم آبگیری
- میگوی سفید هندی(Penaeus indicus)
این گونه بدنی نیه شفاف، به رنگ صورتی کمرنگ تا زرد دارد. از مهم ترین مشخصات این گونه وجود یک جفت آنتن بسیار بلند شیری رنگ است که آن را از سایر گونه ها متمایز می سازد.
این گونه در مقایسه با سایر گونه ها برای پرورش در سواحل جنوبی کشور از بازده خوبی برخوردار است و بخش وسیعی از استخرهای پرورشی را به خود اختصاص داده است.
درجه حرارت 22 تا 23 درجه سانتیگراد و شوری 15 تا 25 جزء در هزار برای پرورش این گونه مناسب است.
نکته: میگوی سفید هندی در مقایسه با سایر گونه ها زودتر فاسد می شود، لذا در حمل و نقل و نگهداری بعد از صید، باید بسیار دقت کرد.
2- میگوی موزی(Penaeus merguiensis)
بدن میگوی موزی به رنگ صورتی تا زرد کمرنگ است و خالهای قرمز مایل به قهوه ای دارد(شبیه موز کمی مانده). این گونه در آبهای جنوبی کشور به صورت طبیعی وجود دارد و از انواع میگوهای مرغوب محسوب می شود.
درجه حرارت 25 تا 32 درجه سانتیگراد و شوری 15 تا 32 جزء در هزار برای پرورش این گونه مناسب است.
3- میگوی ببری سبز(Penaeus semisulcatus )
بدن این گونه باندهایی رنگی دارد که این باندها به صورت اریب یا متقاطعند. در ایران مطالعات فراوانی بر روی این گونه برای پرورش صورت گرفته است که هم اکنون نیز ادامه دارد؛ اما هنوز اطلاعات دقیقی درباره شرایط زیستی آن در دست نیست.
درجه حرارت 24 تا 34 درجه سانتیگراد و شوری 15 تا 28 جزء در هزار برای پرورش این گونه مناسب است.
تحقیق در مورد معرفی میگوهای پرورشی