شلینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه70
فهرست مطالب
محصولات زراعی
1
گندم و جو ----------------------------------------------------------------
2
سیب زمینی ---------------------------------------------------------------
3
پیاز ----------------------------------------------------------------------
4
نباتات علوفهای -------------------------------------------------------------
5
حبوبات آبی ---------------------------------------------------------------
6
سبزی و صیفی -------------------------------------------------------------
7
گیاهان جالیزی ------------------------------------------------------------
8
دانههای روغنی ------------------------------------------------------------
9
برنج ---------------------------------------------------------------------
10
پنبه ---------------------------------------------------------------------
11
محصولات باغی
12
توصیه کودی سیب و گلابی و به -----------------------------------------------
13
هلو، شفتالو، شلیل، گیلاس، آلبالو و زردآلو ---------------------------------------
14
انگور --------------------------------------------------------------------
15
بادام ---------------------------------------------------------------------
گردو --------------------------------------------------------------------
فندق --------------------------------------------------------------------
سماق --------------------------------------------------------------------
درختان غیر مثمر سایه دار و زینتی --------------------------------------------
بیوفسفات صلائی محتوی روی ------------------------------------------------
ساری کود (گوگرد کشاورزی گرانوله) -------------------------------------------
کــــود
در اصطلاح کشاورزی کود عبارت است از مواد غذایی که گیاه برای تغذیه و ادامه زندگی خود به آن نیاز دارد و زمین نیز با آن حاصلخیز شود. اهمیت کود در سبزیکاری بیش از سایر قسمتهای زراعت است. زیرا جذب مواد غذایی از زمین به وسیله سبزیهایی که تماماً قابل استفاده است و پسمانده ناچیزی دارند، زیاد است. بنابراین جبران مواد غذایی جذب شده فقط با کود امکانپذیر است. کود سه عامل مهم را برای حفظ و سلامتی گیاه انجام میدهد که عبارتند از:
- خواص فیزیکی خاک را بهبود میبخشد و در نتیجه زمین و گیاه سالم باقی میمانند.
- موادی که زمین در اثر شستهشدن و یا تثبیتشدن نمیتواند در دسترس گیاه قرار دهد در اختیار آن قرار میدهد.
- موادی که گیاه هر ساله و یا پس از هر بار برداشت محصول
تحقیق در مورد توصیه کودی بهینه برای محصولات زراعـی و بـاغـی