هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان سنجی ایجاد و احداث واحد صنعتی بسته بندی گوشت قرمز
و گوشت مرغ وماهی می باشد . بنابراین محصولات تولیدی شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی
بسته بندی شده در بسته بندی های مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد می باشد و هدف از
تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده ، حاشیه سود بالاتر ، سهولت عرضه ، افزایش مدت ماندگاری
، سهولت مصرف با رعایت جنبه های بهداشتی آن برای مصرف کنندگان می باشد.
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بسته بندی گوشت و مرغ وماهی