دانلود تحقیق پژوهشی با موضوع آویشن
نوع فایل : Word
تعداد صفحات : 55
شرح محتوا
« فهرست مطالب »
مقدمه
تیموس - نام علمی آویشن – به احتمال زیاد از واژهای یونانی به معنای جرات و یا عبارتی که مفهوم آن پاکیزگی و یا ضدعفونی کردن است، ریشه گرفته است. در عصر شوالیهگری و سلحشوری بر روی جامهی شوالیههای تصویر آویشن گلدوزی میکردهاند، تا در هنگام مسابقات سواری با نیزه به آنها جرات و شهامت ببخشد. دستههایی از آویشن را برای پاکیزگی هوای داخل ساختمان میسوزاندهاند و تصور میکردند که به این ترتیب از بیماری طاعون محفوظ میمانند. از این گیاه در مراسم تدفین نیز استفاده میشده است. روزگاری در ولز، آویشن را در قبرستان در کنار گورها میکاشتند و در مراسم تشییع جنازه، اعضای یک انجمن نیکوکاری در انگلستان. دستههای آویشن را با خود حمل میکردند .
بر اساس داستانی قدیمی و غیر قابل باور، کاشتن بستری از آویشن در باغچهی منزل، راه پریها و جنها را به خانه باز میکرده است و اعضای خانواده میتوانستند با چشم خود آنها را ببینند. روغن آویشن که تیمول نامیده میشود، یک عامل قوی ضد میکروبی است و به همین سبب، گیاه آویشن به عنوان یک گیاه ضدعفونی کننده شناخته شده است. چای آویشن داروی سنتی دردهای معده و روده میباشد. روغن این گیاه را روزگاری برای دفع انگلهای روده، بخصوص کرم قلابدار، تجویز میکردهاند. آویشن همچنین یک داروی ضد گرفتگی عضلات میباشد و از آن برای درمان سوزش گلو، سرفههای سخت و التهاب نایژه استفاده میشود. محلول شستشوی دهان حاوی آویشن در درمان عفونت لثه مؤثر است. در طول جنگ جهانی اول، روغن آویشن را به عنوان یک مادهی ضد میکروب، روی پوست میمالیدند .
آویشن به دلیل طعم تند و خاصیت ضد میکروبیاش، در تهیه سوسیس و خوراکهای گوشتی مصرف میشود. در کشورهای فرانسه و یونان و برخی دیگر از کشورها، از این گیاه در تهیه و طبخ غذا استفادههای فراوانی میشود .
دانلود تحقیق پژوهشی با موضوع آویشن.Doc