فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد بهداشت کارگاه قالیبافی

اختصاصی از فی ژوو تحقیق در مورد بهداشت کارگاه قالیبافی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد بهداشت کارگاه قالیبافی


تحقیق در مورد بهداشت کارگاه قالیبافی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه32

فهرست مطالب

هدفهای رفتاری

 

در پایان این فصل از فراگیر انتظار می رود:

 

ساختمان کارگاه

 

نور کارگاه

 

هوای کارگاه

 

تهویه طبیعی

 

نکته

 

وسایل حرارتی و خنک کننده 

 

 

 

خطرات مربوط به شرایط محیط کار

 

درب ورودی کارگاه

 

تنظیم ساعت کار 

 

تعریف خستگی

 

طرز انجام کار

 

چند نکته مهم

 

بهداشت محیط کار

 

به طور کلی ساختمان یک کارگاه قالیبافی باید با آب و هوای محل و سایر شرایط اقلیمی، متناسب باشد. به عبارت بهتر، در احداث کارگاه قالیبافی، میزان گرما و سرما در محل، جهت و چگونگی وزش بادهای محلی، میزان بارندگی و رطوبت و.... باید در نظر گرفته شود و آنگاه با مناسبترین مصالح موجود در محل، ساختمان کارگاه ساخته شود. قبل انتخاب و ساختن کارگاه(در مناطق آبگیر و مرطوب) بهتر است این اطمینان حاصل شود که سطح آبهای زیر زمینی نزدیک پی ساختمان و دیوارها نباشد.

 

برای هر کارگر، به طور معمول در کارگاه باید 12 متر مکعب فضا منظور شود، البته فضای اشغال شده به وسیلۀ دارها و اسباب و اثاثیه مربوط به کار، جداگانه محاسبه می شود. با توجه به اینکه اکثر بافنده های قالی در کشور ما در روستاها به کار مشغول هستند، یک کارگاه متوسط روستایی باید 12 متر مربع مساحت داشته و ارتفاع آن بین 3 تا 5/3 متر از کف باشد. در چنین کارگاهی 3 نفر می توانند به راحتی کار کنند.

 

دیوارها و سقف کارگاه باید از مصالحی ساخته شوند که از نفوذ رطوبت به داخل کارگاه جلوگیری کرده و در ضمن مانع نفوذ گرما و سرما نیز باشند. کف کارگاه باید هموار و بدون چاله و حفره باشد و با مصالحی مانند موزائیک یا آجر پوشیده شود تا هم قابل شستشو بوده و هم باعث لغزیدن کارگران نگردد.

 

در کارگاههای بزرگتر که تعداد بیشتری کارگر مشغول به کار هستند، باید دریچه فاضلاب کف شور با شیب مناسب پیش بینی شود تا در هنگام ضرورت کف کارگاه، شسته شود. دیوارها و سقف کارگاه باید گچ شود تا ضمن زیبایی و خوش نما شدن محیط داخلی کارگاه از لانه کردن حشرات در درز و شکاف دیوارها جلوگیری شود.

 

رنگ آمیزی محیط داخلی کارگاه یک امر مطلوب و لازم است. سقف کارگاه بهتر است با رنگ سفید و دیوارها نیز با رنگهای ملایم و روشن رنگ آمیزی شوند. رنگهای تند و تیره یا رنگهای منعکس کننده نور برای کارگاه قالیبافی مناسب نیستند و باعث خستگی و آزار چشم شده و در

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد بهداشت کارگاه قالیبافی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.