فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله ویژگیهای پروکسید ساکن در سازه های پلی آنیلین

اختصاصی از فی ژوو دانلود مقاله ویژگیهای پروکسید ساکن در سازه های پلی آنیلین دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ویژگیهای پروکسید ساکن در سازه های پلی آنیلین


دانلود مقاله ویژگیهای پروکسید ساکن در سازه های پلی آنیلین

 

 

تعداد صفحات : 30 صفحه     -    

قالب بندی :  word     

 

 

 

چکیده :

از لحاظ علم شیمی پلی آنیلین های ترکیبی برای ساکن سازی پروکسیدها (HRP) بعد از فرایند فعال سازی مورد استفاده مورد استفاده قرار می گرفت . آنزیم های ساکن نسبت به آنزیم های آزاد که تحت تأثیر حلال های ارگانیک (اتانول ، استون و استونیتریل) قرار دارند عملکرد بهتری از خود نشان می دهند (بالای 10%)

HRP ساکن شده همچنین وقتی تحت تأثیر روش گرمایی با ضریب گرمایی  قرار دارند نیز عملکرد بهتری نسبت به آنزیم ها نشان می دهد . میزان PH آنزیم های ساکن و آزاد نشانگر واکنش های یکسانی است . هر چند PANIO-HRP نشانگر ضریب بالای قلیایی (بین 9.0-11) و ضریب جایگزیمی حداکثر PH در حدود دو Wcat.app و km.app و Kcap و Km مشاهده شد . آنزیم های ساکن شده نشان دهنده Km-app معادل 5.20mm0l-1 و آنزیم های آزاد معادل  بدون اسید پیروگالل می باشد .

 

مقدمه :

آنزیم های ساکن شده به عنوان موضوع تحقیقات روی فن آوری آنزیم ها در کاربردهای صنعتی مزایای بسیاری دارند . [1,2] . مزایای عملیاتی این آنزیم ها شامل : قابلیت استفادة مجرد ، اشتقاق سریع ، کنترل شکل گیری و جداسازی سریع از میانگین بازخورد می باشد .

روش های متعددی برای ساکن سازی آنزیم ها به عنوان روش های حمایتی وجود دارد . روش ها وحمایت ها برای ساکن سازی آنزیم های خاصی که برای اطمینان از فعال بودن آنزیم های به هم پیوسته مورد استفاده قرار می گیرد انتخاب می شوند . بنابراین فعالیت آنزیم های به هم پیوسته ممکن است از صفر تا بالاترین حد بر اساس موفقیت فرایند ساکن سازی متفاوت باشد .

پلی انیلین یک پلیمر محیطی بادوام با ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی است که در سالهای اخیر به ویژه به دلیل رسانایی الکتریکی دیگر پلیمرها که در ساختار سنسورها استفاده می شود مورد توجه قرار داشته است .

در کنار این ویژگیهای جالب از لحاظ علم شیمی پلی انیلین های ترکیب شده ممکن است مثل یک سازة پلیمری مناسب با توجه به ویژگیهای شیمیایی از قبیل دسترسی آسان ، ترکیب پذیری بالا ، مقاومت بالا در مقابل دما و PH و مقاومت در برابر میکروارگانیسم ها ، مورد استفاده قرار گیرد .

اخیراً عملکرد بعضی پلیمرهای خانوادة PANI را در ساکن سازی پروکسایدهای (HRP) گزارش کرده ایم .

در این مقاله ویژگیهای ساختار ساکن شده را که با آنزیم های آزاد از جمله ظرفیت واکنش با ترکیب های اولیه ، پایداری سازه های ساکن در مقابل PH و تغییرات دما ، مقاومت عملیاتی ساختار و پارامترهای کیفی Km و Kcat که نشان دهندة عملکرد بهتر آنزیم  های ساکن شده هستند مقایسه شده اند گزارش کرده ایم .

 

مواد و روشها :

1-2-عامل ها :

HRP نوع دو بوسیله شرکت شیمیایی سیگما خریداری شده و تحت شرایط خلاء تقطیر شد تا اینکه مایع بی رنگی بدست آمد . همه عامل های دیگر آنالیز شده و بدون تصفیه مجدد مورد استفاده قرار گرفتند . محلولها بوسیله آب دیونیزه مهیا شدند.

2-2-پلی آنیلین های (PANI) از طریق اکسیداسیون شیمیایی محلول 0.44moll-1 و محلول آمونیوم پورسولفات 0.68 سنتز می شود . PANI متعاقباً بعد از روشی که توسط السن و اگرن [11] تشریح شده در این روش 2.5% محلول گلوتارادید در  فسفر بافر آماده شده است و محلول در حالت رفلاکس قرار گرفت .


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ویژگیهای پروکسید ساکن در سازه های پلی آنیلین
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.