فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله تصفیه کننده های اکسیژن

اختصاصی از فی ژوو دانلود مقاله تصفیه کننده های اکسیژن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله تصفیه کننده های اکسیژن


دانلود مقاله تصفیه کننده های اکسیژن

محافظت محتویات غذای بسته بندی شده برای دوره های زیر، هر دوره طولانی سرد شدن یا دمای توسعه یافتگی به شرایط یک مجموعه عملیات به هم پیوسته نیاز دارد:

1-محصول خودش باید فرآیندی را به شیوه ای که آن را علیه آنزیمی میکروبیولوزیایی و فعالیت بیوشیمیایی تثبیت می کند . با دو رویکرد طی کند: اولا بسته بندی مواد غذایی برای مدت کوتاه . ثانیا توزیع سرما.

2-محصول بایستی علیه آلودگی مجدد توسط ناقلهای میکروبیولوژییایی فعال فاسد کننده مانند آنزیم های ماندگار یا میکروارگانیسم ها با اکیپ بسته شدن درب قوطی محافظت شده باشد .

3-عموما بسته را با یک ارتفاع از قانع گازی می سازند یعنی با دربندی قوطی یا بسته هیچ مسیری برای انتقال گاز به بسته یا برای آلودگی مجدد آن نیست .

4- در داخل محیط بسته بندی اکسیژن آزاد تولید خواهد شد که همیشه عمل آسان نیست مثل زمانیکه مواد غذایی زیادی با هم مخلوط شده باشند یا با هوا در آن محلول شده باشد . معمولا کمیت های محدود از واکنشگرهای اکسیژن حاضر در فضای خالی بالای بسته یا خلل و فرج محصول است یا اگر فضای خالی در قسمت بالای بسته موجود نبود ممکن است مواد خود بسته توانایی در برداشتن اکسیژن منتشر شونده به سوی غذا را داشته باشد.

Recognizing (رکونانیرینگ) اکسیژن باقیمانده است که می تواند به طور زیست شیمیایی (میکروبیولوژی ) با غذا نگه داشته شده و تاثیرات اکسایشی بلند مدت نامطلوب که علت افزایش دماست دمای مانع مقداری بالا می آید و بسته بندی تحت خلاء واکنش میدهد . اخیرا توسط یک کمپانی سازنده اکسیژن اسکاونچر بسته بندی فعال تکمیل شده است .

انتقال رطوبت بیشتر ، مهمترین هدف بسته بندی فعال انتقال وحرکت دادن اکسیژن با استفاده از بکار بردن تکنیک های گوناگون است که جذب ؛ متوقف سازی یا به دنبال مژه گشتن (اسکاونجرینگ) نامیده شده است .

آنتی اکسیدان ها :

عموما آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که با چربی یا پیروکسیدها در ریشه های اکسیدی که مقدار زیادی اکسیژن دارند واکنش می دهند به عبارت روشنتر لایه زیرین (زیر پیراهنی ) اکسیژن هستند و آنها خودشان اکسید شده اند تا موادی را که عموما ترکیب های غیر سمی بی ضرر هستند تولید کنند که با محصول غذایی اتحادیه یافته اند بطور یکه با این عبارت که قسمتی از یک سیستم که بسته شامل آن می باشد است در تضاد می باشد.

سالهای زیادی است آنتی اکسیدانها وجود داشته اند و هنوز چربی های حل شونده ترکیبات پیوند دهنده چربی غذاها بطور خاص با محصولات اکسایشی واسط در هوای اطراف یا محلول یا جذب شده و گیر افتاده در محصول غذایی واکنش بدهد.

در سالهای اخیر اصلاح آنتی اکسیدانها بیشتر بکار برده شده است بطور کلی ترکیب کننده ها در محیط های بدون چربی را شامل می شوند . برای مثال واکنش های داخل بدن انسان که در محیط لعابی رخ می دهند .

چربی های آنتی اکسیدان (کلاسیک (سنتی –عالی) برای مثال شامل میشوند:

آنتی اکسیدان BHA

آنتی اکسیدان BHT

PG یا پروپیل گالات

اغلب اینها با لیپیدها مخلوط شده اند که اکسایششان بکند. ترکیبات BHA/BHT هم اغلب با آلکانهای چندگانه متحد گردیده اند تا اکسایش مواد پلاستیکی را کند گردانند. هنوز کاربرد دیگری برای آنتی اکسیدان های چربیهای متصل به مواد بسته انعطاف پذیر برای بخش روی سطح ، تصعید در محیط داخل بسته و رویکرد بعدی به محصولات خشک غذایی مانند غلات صبحانه است که تاثیر آنتی اکسیدان های واقعی اتفاق بیافتد . بین محدود سازی ها مانند سیستم هایی است که تنها در مقابل اکسیداسیون چربی هاست یعنی اینکه در محیط های مرطوب کنش عملکرد بسیار کمی را بکار می بندند اگر چه که آنها می توانند در زمینه امولاسیون ها مانند سس سالاد عمل کنند.

آنها به آهستگی عمل میکنند و واکنش های آنها نیز محدود می باشد همانگونه که کمیات بسیاری آنها به عملکرد آنتی اکسیدان های موثر نیازمندند.

اخیرا به فهرست آنتی اکسیدانهای مواد بسته بندی بتاکاروتن که یک پیش ماده ؛ ویتامین A ، آلفا (توکوفرول: ویتامین E) اضافه شده اند . ادعا شه که پیش سازهای ویتامین A برای کند نمودن اکسایش در آلکانهای چند گانه مفید می باشند.

تابه حال هیچ ادعایی مبنی بر اینکه آنها می توانند عبور و مرور اکسیژن در داخل بسته ها را کاهش دهند یا اکسیژن را از بخش های داخلی بسته ها بردارنده نشده است .

از بین دیگر محصولات طبقه بندی شده آنتی اکسیدان هایی هستند که برای ترکیب با ساختمان بسته بندی اسید آسکوربیک و مشابهاتش هستند . مانند ترکیبات حل شدنی درآب و موثر در محیط های مرطوب .

شامل 17 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله تصفیه کننده های اکسیژن
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.