فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله آزمونهای رب گوجه فرنگی

اختصاصی از فی ژوو دانلود مقاله آزمونهای رب گوجه فرنگی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله آزمونهای رب گوجه فرنگی


دانلود مقاله آزمونهای رب گوجه فرنگی

. تعیین بریکس :

روش انجام : رقت سازی ← تهیه محلول 10 % ← رفراکتومتر ← برای تعیین بریکس واقعی میزان بدست آمده را در 10 ضرب می کنیم .

  BX = 24

نتیجه گیری : میزان بریکس نمونه در حد مناسبی قرار دارد و در میزان استاندارد کل  . چون طبق استاندارد حداقل بریکس باید 24% باشد و نمونه فوق در رنج استاندارد بوده و فاقد مشکل است . که اگر از مقدار فوق کمتر باشد تقلب محسوب می شود و مقدار نمک به آن اضافه شده .

2 . تعیین پتانسیل هیدروژن :

                                                                                                           PH = 4.34نتیجه گیری : طبق استاندارد پی اچ رب باید در رنج 3.5 – 4.5 باشد  و مقدار عددی که ما به دست آوردیم در رنج فوق بوده و فاقد مشکل است .

3 . تعیین نمک :

روش ولهارد : 3 گرم نمونه + 25 میلی لیتر نیترات نقره 0.1 نرمال + اسید نیتریک غلیظ ← به حجم 100 می رسانیم ← هم زدن ← صاف کردن ← 25 میلی لیتر از محلول صاف شده + چند قطره زاج آهن ← به حجم 100 می رسانیم ← تیتر با تیوسیانات آمونیوم 0.1 نرمال

 استاندارد ← 2%

 نتیجه گیری : میزان نمک نمونه از حداکثر استاندارد بیشتر است اما از لحاظ طعم و مزه مناسب بوده و حداکثر میزان نمک باید 2 % باشد . اما چون بیشتر از مقدار استاندارد است تقلب محسوب شده و نباید نادیده گرفته شود .

نکته : روش موهر در مورد این آزمون کارایی ندارد .

شامل 5 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله آزمونهای رب گوجه فرنگی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.