![دانلود پاورپوینت فرآورده های شیلات](../prod-images/652760.jpg)
گوشت قرمز در بعضی ماهی به مقدار کم ودر بعضی ماهی مانند
ماهی تن حدود 10 درصد عضلات را تشکیل می دهد که علت
آن وجود میوگلوبین در آن می باشد . از نظر مقدار و نوع چربی
ماهیان به 3 دسته پر چرب ، کم چرب و بدون چربی تقسیم می شوند
نوع ماهی ، رژیم غذایی ، فصل ، حرارت ، مقدار نمک ،
متابولیسم چربی ها ، رطوبت .
فسفر از مواد معدنی موجود در ماهی می باشد و همراه با
پروتئین و چربی به ترتیب تشکیل فسفو پروتئین و فسفو لیپید را
می دهد . آهن و مس بیشتر در عضلات قرمز ماهی می باشد همچنین
ید به مقدار زیادی در ماهی ذخیره شده که در زمان تخم ریزی مورد
نیاز ماهی است . ویتامین ماهی شامل A ،D،E،C،Kو انواع B می باشد .
صید و جابجایی ماهی:
ماهی ها از نظر تجاری به 2 دسته تقسیم می شوند :
تعداد و نوع باکتری هایی که در زمان صید در ماهی وجود داردبر
حسب موارد زیر متفاوت است :
فصل صید، محل صید ، نوع ماهی ، حرارت آب ، روش صید
سرد کردن
سرد کردن عبارت از : کاهش دمای ماهی تا بین 0 تا 5 درجه .
سرد کردن به 3 طریق انجام می شود :
دانلود پاورپوینت فرآورده های شیلات