فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

اختصاصی از فی ژوو دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی


دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

فهرست مطالب:

žهیدرولیز نشاسته بااسید
žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز
žروش های تولید قند مایع گلوکزی :
  1. 1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم
  2. سیستم مداوم هیدرولیز
  3. هیدرولیز اسید – آنزیم
  4. هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم
žهیدرولیز نشاسته با اسید:
žنشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :

 ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .

žهیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و  (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است .
ž:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .
معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز:
žامکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) .
žانجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود .
žافزایش خاکستر شربت طی خنثی سازی
žنیاز به دستگاه های مقاوم به خوردگی
žشامل 10 اسلاید POWERPOINT

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.