فهرست مطالب:
هیدرولیز نشاسته بااسید
معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز
روش های تولید قند مایع گلوکزی :
- 1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم
- سیستم مداوم هیدرولیز
- هیدرولیز اسید – آنزیم
- هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم
هیدرولیز نشاسته با اسید:
نشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :
ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .
هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است .
:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .
معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز:
امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) .
انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود .
افزایش خاکستر شربت طی خنثی سازی
نیاز به دستگاه های مقاوم به خوردگی
شامل 10 اسلاید POWERPOINT
دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی