فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله تئاتر مدرن

اختصاصی از فی ژوو دانلود مقاله تئاتر مدرن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله تئاتر مدرن


دانلود مقاله تئاتر مدرن

 

مشخصات این فایل
عنوان:تئاتر مدرن
فرمت فایل: word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:64

این مقاله در مورد تئاتر مدرن می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات مقاله تئاتر مدرن

موضوع بعدی کشف نسبت های آئینی گذشتگان است ، مرز میان باز نمایی واقعیت و خود واقعیت از میان برود . به نظر وی گذشتگان از طریق آئین ها برای در زندگی بودن تمرین می کردند و حتی آئین ها ادامه زندگی بودند .
دوران اجزاء اصلی تئاتر آرتو و تبدیل آنها به یکدیگر حول محور مخاطب فعال ، زبان نا متعارف ، آئین مداری و مکان واقعی و زمان واقعی هم افق با وقت اجرا سرانجام کار است ، که نتیجه آن بازگشت تئاتر به زندگی یا ورود زندگی به تئاتر است . آرتو برای رسیدن به اهداف آمده در قدم بعد بر علیه متون نگارش شده قیام می کند او سخن حقیقی را در لحظه عمل می پذیرد و پیش داروی نویسنده را قبل داستان را در ذهن خود از اول تا آخر روایت کرده است نمی پذیرد ....(ادامه دارد)

پرتولت برشت
آنچه در افکار واعمال آتونن حضور داشت و وقوع می یافت ، در برشت هم هست با این تفاوت مهم که برشت هم در فلسفه و هم در سیاست رک تر و زلال تر بود . اگر عقل گرایی برشت و اصالت آموزش در نزد وی را هم جدی تر بدانیم ، برشت به عنوان نقطه عطف تئاتر مدرن و در نوع اپیک یک استثناء است . برشت به این مناسبت علاوه بر حوزه روشنفکری حاکم بر تئاتر دنیا ، در میان عوام هم نفوذ کرد و هم زمانی قدرت گیری مبارزات کارگری و بروز ایدئولوژی های وابسته به طبقه کارگر همچون نیروی نامرئی اما عینی به گسترش آراء و عقاید برشت یادی رساند . برشت توانست میان فلسفه ، تئاتر و سیاست مثلثی تفکیک ناپذیر بسازد . استعداد وی در ابداع زبان شاعرانه او را به نابغه ای در تئاتر حماسی که ساختار آن مدرن بود مبدل کرد . برشت هم...(ادامه دارد)

… چند مرگ لازم است تا فهمیده شود که مرگ بس است.
باب دیلن با واژه How many، پرسشی اساسی را در برابر مردم بیان می‌کند شعر و آواز وی به دنبال مرگ بی‌شمار سربازان، هزاران تن بمب و نابودی سرزمین‌های انقلابیون دیگر کشورها مانند ویتنام ماکره، دومنیکن، عراق (در سالهای 50) و … سروده و خوانده شد. مضمون آواز به اشتباهات مکرر اشاره دارد. زیرا عبرت‌پذیری در کار نیست و امپریالیسم بر تصمیم تاریخی خود مبنی بر رواج مصرف، نابودی صلح، کشتار و منافع مادی مصمم است.
بیتنیک‌ها برای اجزاء رفتاری و حتی ‌آرایش خود موضع‌گیری قائل بودند به عنوان مثال می‌توان به موی بلند آنها اشاره کرد. عادت تیغ زدن به صورت و موی کوتاه در ارتش امریکا، سبب می‌شد تا بیتنیک‌ها موی سر و صورت خود را بلند کنند. این اعتراض آشکار به شکل و قیافه سربازی بود که در ضمن آن تقلید از بومیان آمریکا و...(ادامه دارد)

«بیتل‌ها Beatles»:
بیتل‌ها پس از بیتنیک‌ها با نحوی نگرش دیگر که ماهیتی کمتر انقلابی و اعتراض به وضع اجتماعی بود پای به میدان گذاشتند. آنها از اهداف بیتنیک‌ها فاصله گرفتند و در ابراز موضوعاتی گریزآمیز مانند پناه بردن به عشق اصرار ورزیدن اگرچه آنها در آزادیهای اجتماعی نقش مهمی بازی کردند اما رادیکالیسم بیتنیک را با خود نداشتند. گویی نوعی ناامیدی در تأثیر اعتراضات آنها را به دنبای عشق وندی کشانده است، طرفداران میلیونی آنها فضای جامعه را به سمت دیگری سوق می‌داد. واژه بیتل از بیت اخذ گردید، بیت (Beat) به معنی ضرب آهنگ است و با پیش‌وند بیتنیک هم‌جنس و هم‌معنی است. در معنی بیت (Beat) مفهوم سرکوب نیز نهفته است و to Beat به معنی سرکوب و زدن است. فضای تبلیغی پیرامون بیتل‌ها جهان را فرا گرفته ...(ادامه دارد)

بخش دوم
«تئاترهای آوانگارد دهه‌های 50 و 60»
«زبان»

«به گذشته که می‌نگرم آنچه که روشنتر می‌نماید معنویت آن دوره است، آمادگی عاری از ترس برای انجام هر کاری و جسارت اطمینان‌بخش ما که در حال گشودن بنیادین راه نوین بودیم32
اشاره ایوان رانیر (yvonne Rainer) به حال و هوای انقلابی دهه‌های 50 و 60 است. علاوه بر آن مجموعه عواملی که در هاله‌ایی از امور سیاسی سربرآورد در درون و جوهره تئاتر آوانگارد در سالهای 50 و 60 و حتی بعد از آن نگرشی ژرف نضبح گرفت، که بستر آن زبان به معنی زبان بود. چراکه آنچه در جوامع از سوی سانه‌ها یا دولت‌ها بیان می‌شد، همانی نبود که می‌بایست باشد. همواره معانی دیگر به عنوان اهداف در پس قضیه بود و زبان به ...(ادامه دارد)

تئاتر زنده «Living theater»
گروه تئاتر زنده در سالهای دهه 50 موجی از نوگرایی را با توجه به مفاهیم نوین ایجاد کرد. «جودیت مالینا» (Judith Malina) و جونیت بک (Julian Beck) در سال 1946 Living theatre را تأسیس کردند. این گروه در اصل به تئاتر شاعرانه غیرواقع گرا اعتقاد داشتند و در دهه 1950 تحت تأثیر آرتو و برشت به اجرای نمایش پرداختند... از سال 1960 به دلیل نپرداختن مالیات به دولت تئاتر آنها تعطیل شد و اعضای آن به اروپا سفر کردند. از این زمان گروه فعالیت خود را به طور فزاینده ای وقف اجرای نمایش هایی کرد که به مسائل انقلابی می پرداخته مانند اعتراض به حضور آمریکا در ویتنام و سیاستهای امپریالیستی آمریکا در کشورهای دیگر....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله تئاتر مدرن

فصل اول
مقدمه
آنتوتن  (( آرتو ))(( Antonin Artaud )) 1948 – 1869
آنتوتن آرتو
پرتولت برشت
(( یرژی گروه تووسکی ))(( Jerzy Grotowsni  ))
نتیجه :
فصل دوم
جنگ ویتنام
«بیتنیک‌ها Beatniks»:
«بیتل‌ها Beatles»:
«هیپی‌ها Hippies»:
«فستیوال و وداستوک woodstock festival»:
...(ادامه دارد)


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله تئاتر مدرن
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.