فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله پایگاه داده ها چیست؟

اختصاصی از فی ژوو دانلود مقاله پایگاه داده ها چیست؟ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله پایگاه داده ها چیست؟


دانلود مقاله پایگاه داده ها چیست؟

 

مشخصات این فایل
عنوان: پایگاه داده ها چیست؟
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 13

این مقاله در مورد پایگاه داده ها چیست؟ می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله پایگاه داده ها چیست؟

1- تاریخچه پایگاه داده
اولین کاربردهای اصطلاح پایگاه داده به June 1963 باز می‌گردد، یعنی زمانی که شرکت System Development Corporation مسئولیت اجرایی یک طرح به نام "توسعه و مدیریت محاسباتی یک پایگاه داده‌ای مرکزی" را بر عهده گرفت. پایگاه داده به عنوان یک واژه واحد در اوایل دهه 70 در اروپا و در اواخر دهه 70 در خبر نامه‌های معتبر آمریکایی به کار رفت.(بانک داده‌ای یا Databank در اوایل سال 1966 در روزنامه واشنگتن کار رفت)
تصویر:
اولین سیستم مدیریت پایگاه داده در دهه 60 گسترش یافت. از پیشگامان این شاخه چارلز باخمن می‌‌باشد. مقالات باخمن این را نشان داد که فرضیات او کاربرد بسیار موثرتری برای دسترسی به وسایل ذخیره سازی را محیا می‌‌کند. در آن زمانها پردازش داده بر پایه کارت های منگنه و نوار های مغناطیسی بود که پردازش سری اطلاعات را مهیا می‌‌کند. دو نوع مدل داده‌ای  ....(ادامه دارد)

2- انواع دادگان ها
دادگان‌ها از نظر ساختار مفهومی و شیوه‌ای رفتار با داده‌ها بر دو نوع هستند :
1.دادگان رابطه‌ای
2.دادگان شی‌گرا
3. مدل های پایگاه داده
شگرد های مختلفی برای مدل های داده‌ای وجود دارد. بیشتر سیستم های پایگاه داده‌ای هر چند که طور معمول بیشتر از یک مدل را مورد حمایت قرار می‌‌دهند، حول یک مدل مشخص ایجاد شده اند. برای هر یک از الگوهای های منطقی (logical model) اجراهای فیزیکی مختلفی قابل پیاده شدن است و سطوح کنترل مختلفی در انطباق فیزیکی برای کاربران محیا می‌‌کند. یک انتخاب مناسب ...(ادامه دارد)

 مدل شبکه ای(Network)
در سال 1969 و در کنفرانس زبانهای سیستم های داده‌ای (CODASYL) توسطCharles Bachman ارائه شد. در سال 1971 مجددا مطرح شد و اساس کار پایگاه داده‌ای قرار گرفت و در اوایل دهه 80 با ثبت آن درسازمان بین المللی استانداردهای جهانی یا ISO به اوج رسید.
مدل شبکه‌ای (database model) بر پایه دو سازه مهم یعنی مجموعه ها و رکورد ها ساخته می‌‌شود و برخلاف روش سلسله مراتبی که از درخت استفاده می‌‌کند، گراف را به کار می‌‌گیرد. مزیت این روش بر سلسله مراتبی این است که مدل های ارتباطی طبیعی ...(ادامه دارد)

پایگاه داده‌های شیء
اگر چه سیستم‌های چند بعدی نتوانستند بازار را تسخیر نمایند، اما به توسعه سیستم‌های شیء منجر شدند. این سیستم‌ها که مبتنی بر ساختار و مفاهیم سیستم‌های چند بعدی هستند، به کاربر امکان می‌دهند تا اشیاء را به طور مستقیم در پایگاه داده‌ها ذخیره نماید. بدین ترتیب ساختار برنامه نویسی شیء گرا (object oriented ) را می‌توان به طور مستقیم و بدون تبدیل نمودن به سایر فرمت‌ها، در پایگاه داده‌ها مورد استفاده قرار داد. این وضعیت به دلیل مفاهیم مالکیت (ownership) در سیستم چند بعدی، رخ می‌دهد. در برنامه شیء گرا (OO)، یک شیء خاص "مالک " سایر اشیاء در حافظه است، مثلا دیوید مالک...(ادامه دارد)

ویژگی‌های سیستم مدیریت پایگاه داده‌ها
پس از این مقدمه به توصیف سیستم مدیریت پایگاه داده‌ها می‌پردازیم. سیستم مدیریت پایگاه داده‌ها، مجموعه‌ای پیچیده از برنامه‌های نرم‌افزاری است که ذخیره سازی و بازیابی داده‌های (فیلدها، رکوردها و فایل‌ها) سازمان را در پایگاه داده‌ها، کنترل می‌کند. این سیستم، کنترل امنیت و صحت پایگاه داده‌ها را نیز بر عهده دارد. سیستم مدیریت پایگاه داده‌ها، درخواست‌های داده را از برنامه می‌پذیرد و به سیستم عامل ...(ادامه دارد)

فهرست مطالب مقاله پایگاه داده ها چیست؟

پایگاه داده ها چیست؟
انواع دادگان ها
مدل تخت
مدل شبکه ای(Network)
مدل رابطه ای
پایگاه داده‌های چند بعدی
پایگاه داده‌های شیء
ویژگی‌های سیستم مدیریت پایگاه داده‌ها
فهرست سیستم‌های متداول مدیریت دادگان


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله پایگاه داده ها چیست؟

1128 - دانلود طرح توجیهی: تولید بسته بندی گوشت قرمز - 103 صفحه

اختصاصی از فی ژوو 1128 - دانلود طرح توجیهی: تولید بسته بندی گوشت قرمز - 103 صفحه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

1128 - دانلود طرح توجیهی: تولید بسته بندی گوشت قرمز - 103 صفحه


1128 - دانلود طرح توجیهی: تولید بسته بندی گوشت قرمز - 103 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود طرح توجیهی و مطالعات امکان سنجی طرح

بررسی ابعاد مختلف طرح (معرفی محصول - مالی منابع انسانی فضا و ...)

دارای فرمت ورد می باشد.

مفصل و با تمام جزئیات بسیار کامل و مرتب

مناسب برای شروع یک کسب و کار

مناسب جهت ارائه به دانشگاه به عنوان پروژه درسی

نگارش طرح توجیهی یک طرح کسب و کار خوب باید مانند یک داستان، گویا و واضح باشد و باید اهداف کسب و کار را به صورت موجز و کامل بیان کرده و راه رسیدن به آنها را نیز مشخص نماید. به‌گونه‌ای که سرمایه‌گذاران (دست‌اندرکاران کسب و کار) دقیقاً مفهوم را متوجه شده و خودشان نیز راغب به خواندن و درک دیگر بخش‌ها گردند.

طرح توجیهی در واقع سندی آماده ارائه می باشد که در آن نحوه برآورد سود و زیان و سرمایه ثابت، سرمایه در گردش و نقطه سر به سر، بازدهی سرمایه، دوره برگشت سرمایه و ... بیان خواهد شد.

 

فصل اول:

1- معرفی محصول

   هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان سنجی ایجاد و احداث واحد صنعتی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی می باشد . بنابراین محصولات تولیدی شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی بسته بندی شده در بسته بندی های مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد می باشد و هدف از تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده ، حاشیه سود بالاتر ، سهولت عرضه ، افزایش مدت ماندگاری ، سهولت مصرف با رعایت جنبه های بهداشتی آن برای  مصرف کنندگان می باشد.

1-1-نام وکد Isic:

نام محصول

کدisic

 انجمادوبسته بندی انواع گوشت

15111210

 بسته بندی گوشت ومرغ

15111220

 بسته بندی گوشت قرمز

15111221

 عمل اوری وبسته بندی ماهی

15121411

 بسته بندی ماهی درخلاء

15121412

 انجمادوبسته بندی ماهی ومیگو

15121420

 انجمادوبسته بندی مرغ

15111211

 

1-2-شماره تعرفه گمرکی:

برای مرغ وماهی و گوشت بسته بندی شده تعرفهای مخصوص وجود ندارد.اما تعرفه واردات گوشت 0201و0202و0204 امده است ودر بخش دیگر تعرفه ماهی هم02 03و 03 03 قید شده است.

1 -3-شرائط واردات:

   در ارتباط با مصرف گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی طی سالهای اخیر سیاست دولت کاستن از واردات در جهت حمایت از دامپروری وپرورش آبزیان کشور و نیل به خودکفایی در مصرف گوشت قرمز و مرغ وماهی بوده است لیکن در هر سال و حسب  ضرورت و نیاز بازار مصرف به منظور تأمین گوشت مورد تقاضا و کنترل قیمت اقدام به واردات نموده است .

 

1-4-بررسی وشرائط استاندارد:

از جمله پیشرفته ترین روشها در حفظ و نگهداری مواد غذایی بسته بندی در پاکتهای نایلونی مخصوص و عاری از هوا که اصطلاحا وکیوم نامیده میشود میباشد. برای بسته بندی انواع سوسیس و کالباس و فراورده های گوشتی و کمی هم ماهی های دودی قبلا این روش اعمال میشده است. از جمله مزیت های مهم این روش جلوگیری از فعالیت های آنزیمی محصول بخصوص اتولیز است.انجماد و نگهداری در برودت منهای 18 درجه سانتی گراد اگرچه از میکرو ارگانیسمهای محصول جلوگیری میکند اما فعالیت شیمیایی متوقف نمیشود. به همین دلیل در مقایسه با محصولات تازه موارد منجمد که بیش از یک سال از زمان آن گذشته باشد ویا اینکه چندین بار دیفراست و یا منجمد شده باشد اندکی سبکتر و پوکتر بنظر میرسد. در بسته بندیهای وکیوم شده تغییرات شیمیایی بسیار اندک بوده و بعد از یکسال نگهداری در شرایط مناسب محصول از کیفیتی نزدیک به نوع تازه آن برخوردار است.

   بسته بندی گوشت و مرغ وماهی به دو صورت سفارشی و یا به صورت متعارف به بازار عرضه می شود .بسته بندیهای اولیه که در ظروف یکبار مصرف و با روکش سلفون محافظت می شود . بسته بندی گوشت بر مبنای نوع مصرف و براساس نوع سفارش در بسته هایی به وزن 450 گرم تا 5/2 کیلوگرم و گاهی در کارتنهای با وزن 15 کیلوگرم بسته بندی و به بازار ارائه می شود.در خصوص مواد اولیه و محصول تولیدی ، استاندارد مدونی وجود ندارد و مواد اولیه که همان دام زنده هستند قبل از کشتار مورد معاینه قرار می گیرند که این معاینات مربوط به نوع دام و سلامت دام می باشد که حتماً باید پس از سلامت دام عملیات کشتار دام صورت گیرد و در خصوص شرایط واحد تولیدی که عملیات فرآوری محصولات دامی صورت می گیرد به شرح ذیل می باشد :

  • شرایط محیطی و فضاهای لازم جهت تولید و بسته بندی هر واحد تولیدی براساس ظرفیت تولیداتش فضاهای مربوط به تولید و ابعاد مورد نیاز و همچنین ساختمان مورد نظر توسط سازمان دامپزشکی مورد بررسی و تاییدیه آن صورت می گیرد.
  • کنترل حین تولید توسط یک فرد مامور مربوط به سازمان دامپزشکی می باشد و بررسیها و آزمایشات لازم توسط این فرد صورت می گیرد بطوریکه نحوه عملکرد و محصولات حین تولید بازرسی می شوند و برای نمونه تعدادی از محصولات به آزمایشگاه خارج از واحد تولیدی ارسال می شوند و آزمایشات مورد نظر از لحاظ سلامت گوشت و مرغ بسته بندی شده کنترل می شوند .

 

ضوابط بهداشتی واحدهای فر آوری و بسته بندی محصولات شیلاتی

1-     تأ سیسات باید حداقل شرایط زیر را دارا باشند :

الف ) بوسیله مرجع ذیصلاح ( سازمان دامپزشکی کشور ) مورد تأیید قرار گرفته و دارای پروانه بهداشتی بهره برداری باشند .

پ) از فضای کافی برای عملیات ، تحت شرایط بهداشتی مناسب برخوردار بوده و تحت  بوهای نا مطبوع ، دود ، گرد و غبار و آلودگی قرار نگیرد .

ت) ساختمان باید دارای تهویه مناسب ، نور کافی بوده و براحتی  قابل تمیز شدن باشد

ث) مصالح بکار رفته در ساختمان نباید هیچگونه ماده مضری را به آبزیان یا فرآورده های آن منتقل نماید .

ج) ساختمان باید به شکلی باشد که از ورود حشرات ، پرندگان و دیگر موجودات مزاحم و همچنین آلودگی های محیطی مثل دود ، گرد و غبار و ... جلو گیری شود .

چ) تأسیسات باید به شکلی باشد که قسمتهای تمیز و قسمتهای آلوده کننده کاملآ از یکدیگر جدا بوده و آلودگی جانبی اتفاق نیفتد .

ح) سالنهای مخصوص آماده سازی و فرآوری باید دارای خصوصیات زیر باشند :

1-      کف باید در برابر آب نفوذ ناپذیر بوده و به آسانی تمیز و ضد عفونی شده و طوری طراحی شده باشد که تخلیه و خروج و مایعات زائد به فاضلابها به سهولت انجام گیرد .

2-      دیوارها غیر قابل نفوذ به آب ، غیر جاذب و قابل شستشو بوده و رنگ روشن داشته باشند . تا ارتفاعی که مورد نیاز است باید صاف و بدون درز و شکاف بوده و به راحتی تمیز و ضد عفونی گردند.  زوایای بین دیوارها ، کف و سقف باید حالت انحنا داشته و راحت تمیز گردند.

3-      سقف باید بشکلی ساخته شود که از تجمع مواد و کثیف شدن ، رشد قارجها و پوسته شدن جلو گیری شده و براحتی تمیز گردد .

4-      پنجره ها باید طوری طراحی  شوند که از تجمع مواد جلوگیری کرده و محلهایی که باز می شوند با توری پوشیده شوند . توریها باید براحتی تمیز شده و در مواقع  لزوم تعویض گردند .

5-      از امکانات تهویه ای مناسب و نور کافی طبیعی یا مصنوعی برخوردار باشند .

6-      از امکانات کافی جهت تمیز کردن و ضد عفونی  دستها در محل کار و داخل  توالتها ضروری است . شیرهای آب باید  اتوماتیک بوده و بدون دخالت دست عمل نمایند . در این مکانها باید از حوله های یکبار مصرف استفاده گردد .

7-      تسهیلات لازم برای شستشو دستگاهها ، تجهیزات و ابزار آلات فراهم شود .

خ) ابزار وسایل کار مانند میز برش ، ظروف ، محفظه ها ، تسمه نقاله ها ، چاقو همگی باید از مواد ضد زنگ ساخته شده و به آسانی بتوان آنها را تمیز و ضد عفونی نمود .

د) چنانچه محفظه ای ضد آب و ضد زنگ مخصوص برای نگهداری محصولات شیلاتی غیر قابل مصرف انسانی وجود داشته و در پایان هر شیفت کاری تخلیه نمی شود ، باید محل مناسبی برای نگهداری آنها وجود داشته باشد .

ذ) تسهیلات کافی جهت بهره برداری از منابع آب قابل شرب یا آب تمیز دریا که بوسیله  یک سیستم مناسب تصفیه شده باشد ، باید وجود داشته باشد . این منابع آبی  باید دارای فشار و ذخیره کافی باشند . استفاده از آب غیر قابل شرب برای مصارف تولید بخار ، آتش نشانی و خنک سازی تجهیزات برودتی مجاز است ولی باید اطمینان حاصل گردد که باعث آلودگی فرآورده های تولیدی نگردد .

ر) وجود  سیستم بهداشتی دفع فاضلاب و آبهای زائد ضروری است .

ز) تعداد کافی اتاقهای رختکن ، دستشوئی و توالت باید وجود داشته باشد که در شرایط بهداشتی باشند توالتها نباید مستقیما به محل سالن فر آوری راه داشته باشند . دستشوئی ها باید مجهز به مواد پاک کننده و حوله های یکبار مصرف بوده . شیر آب آنها باید  اتوماتیک و بدون دخالت دست باز و بسته شود .

ژ) در محل ورودی فرآوری باید حوضچه گند زدائی تعبیه شود تا کارکنان هنگام عبور از داخل آن  بگذرند.

2-     شرایط کلی بهداشت ساختمانها و تجهیزات :

الف ) کفها ، دیواره ها  و قفسه ها ، سقف ها و پوشش آنها ، تجهیزات ، لوازم وابزار کار در محل فرآوری محصولات شیلاتی ، همگی باید تمیز ، مرتب و آماده کار باشند . بطوریکه منبع آلوده کننده ای برای فر آورده ها ایجاد نکنند .

ب) طبق یک برنامه منسجم باید کلیه جانوران موذی و حشرات را از درون تا سیسات و تجهیزات دفع و نابود

 ساخت مواد مخصوص مانند حشره کشها و یا هر گونه ماده سمی دیگر در محل مخصوص یا در قفسه های قفل دار

نگهداری شوند . استفاده از چنین موادی نباید خطر آلودگی فرآورده ها را در پی داشته باشد .

پ) محل کار ، ابزار آلات و تجهیزات داخل کارخانه باید اختصاصا برای فرآوری محصولات شیلاتی استفاده گردند .

ت) برای کلیه اهداف باید از آب قابل شرب ، طبق استانداردها و یا آب تمیز دریا استفاده گردد. بطور استثناء می توان از آبهای غیر آشامیدنی برای مصارف تولید بخار، آتش نشانی و خنک کردن دستگاههای برودتی استفاده نمود ولی باید مطمئن شد که چنین آبهائی برای مصارف دیگر استفاده نشده و برای فرآورده ها آلودگی ایجاد ننماید .

ث‌)مواد پاک کننده و ضد عفونی و موارد مشابه به تائید مقامات ذیصلاح برسد و استفاده از آنها اثرات نا مطلوبی بر ماشین آلات و تجهیزات و فرآورده ها نداشته باشد.

3-شرایط کلی بهداشت کارکنان :

کارکنان باید از بالاترین استاندارد پاکیزگی برخوردار باشند خصوصا :

الف ) باید لباسهای تمیز و مناسب داشته و کلاه مخصوص برای پوشاندن موها بر سر داشته باشند .

ب) کارکنان باید قبل از شروع بکار در این تاسیسات ، مورد معاینه پزشکی قرار گرفته و سلامتی آنها تایید گردد .

 

در صورتی که نیاز به جزئیات بیشتر و یا دریافت فهرست مطالب دارید از طریق بخش پشتیبانی و یا ایمیل فروشگاه با ما در ارتباط باشید.


دانلود با لینک مستقیم


1128 - دانلود طرح توجیهی: تولید بسته بندی گوشت قرمز - 103 صفحه

1102 - دانلود طرح توجیهی: تولید غذای کودک ( شیر سویا) - 54 صفحه

اختصاصی از فی ژوو 1102 - دانلود طرح توجیهی: تولید غذای کودک ( شیر سویا) - 54 صفحه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

1102 - دانلود طرح توجیهی: تولید غذای کودک ( شیر سویا) - 54 صفحه


1102 - دانلود طرح توجیهی: تولید غذای کودک ( شیر سویا) - 54 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود طرح توجیهی و مطالعات امکان سنجی طرح

بررسی ابعاد مختلف طرح (معرفی محصول - مالی منابع انسانی فضا و ...)

دارای فرمت ورد می باشد.

مفصل و با تمام جزئیات بسیار کامل و مرتب

مناسب برای شروع یک کسب و کار

مناسب جهت ارائه به دانشگاه به عنوان پروژه درسی

نگارش طرح توجیهی یک طرح کسب و کار خوب باید مانند یک داستان، گویا و واضح باشد و باید اهداف کسب و کار را به صورت موجز و کامل بیان کرده و راه رسیدن به آنها را نیز مشخص نماید. به‌گونه‌ای که سرمایه‌گذاران (دست‌اندرکاران کسب و کار) دقیقاً مفهوم را متوجه شده و خودشان نیز راغب به خواندن و درک دیگر بخش‌ها گردند.

طرح توجیهی در واقع سندی آماده ارائه می باشد که در آن نحوه برآورد سود و زیان و سرمایه ثابت، سرمایه در گردش و نقطه سر به سر، بازدهی سرمایه، دوره برگشت سرمایه و ... بیان خواهد شد.

 

چکیده :

هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید غذای کودک  ( شیر سویا) است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است.

طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود  800 میلیون تومان دارد و سرمایه در گردش مورد نیاز برابر 80 میلیون تومان و کا هزینه های تولیدی سالانه برابر 250 میلیون تومان است. سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت 6 ماه برگشت می یابد .

احداث واحد در استان هایی نظیر تهران، قزوین و مرکزی از مزیت نسبی برخوردار است.

 

در صورتی که نیاز به جزئیات بیشتر و یا دریافت فهرست مطالب دارید از طریق بخش پشتیبانی و یا ایمیل فروشگاه با ما در ارتباط باشید.


دانلود با لینک مستقیم


1102 - دانلود طرح توجیهی: تولید غذای کودک ( شیر سویا) - 54 صفحه

دانلود فایل سرت Cert سامسونگ G900F جهت ترمیم شبکه و سریال

اختصاصی از فی ژوو دانلود فایل سرت Cert سامسونگ G900F جهت ترمیم شبکه و سریال دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

موضوع :

دانلود فایل سرت Cert سامسونگ G900F جهت ترمیم شبکه و سریال

تعدا فایل سرت موجود در این بسته :41

تست شده و سالم 

میتوانید فایل سرت این مدل گوشی را از طریق لینک مستقیم دانلود نمایید

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود فایل سرت Cert سامسونگ G900F جهت ترمیم شبکه و سریال

دانلود فایل سرت Cert سامسونگ G357M جهت ترمیم شبکه و سریال

اختصاصی از فی ژوو دانلود فایل سرت Cert سامسونگ G357M جهت ترمیم شبکه و سریال دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

موضوع :

دانلود فایل سرت Cert سامسونگ G357M جهت ترمیم شبکه و سریال

تعدا فایل سرت موجود در این بسته :7

تست شده و سالم 

میتوانید فایل سرت این مدل گوشی را از طریق لینک مستقیم دانلود نمایید

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود فایل سرت Cert سامسونگ G357M جهت ترمیم شبکه و سریال