فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد تاریخچه شبیه سازی

اختصاصی از فی ژوو تحقیق در مورد تاریخچه شبیه سازی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد تاریخچه شبیه سازی


تحقیق در مورد تاریخچه شبیه سازی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه9

 

 

تاریخچه

واژه لاتین شبیه سازی یا (simulation) در ابتدا توسط یک کشیش انگیلیسی مطرح شد. 

Robert South

که در قرن 16 میلادی و اوایل قرن 17 زندگی می کرد واژه لاتین Simulation را اینگونه تعبیر کرد :

"... به جهت تمایز، همانگونه که بکاربردن کلمات و واژه ها را برای فریفتن اشخاص، دروغ می نامیم، فریفتن به واسطه اعمال، اشارات و رفتار را سیمولیشن می نامیم. "


اگر چه این جمله امروزه مضحک جلوه می کنند ولی به هر جهت زمینه ساز صنعتی بزرگ در دنیا شد و واژه ای گسترده در علوم پدید آورد.

امروزه شبیه سازی مفاهیم گسترده ای پیدا کرده است و دامنه وسیعی دارد. یک وجه جدا نشدنی از شبیه سازی مدل سازی می باشد. مدل کردن پدیده های طبیعی مهمترین جزء یک شبیه سازی می باشد.

اما سوال مهمی که مطرح می شود این است که چرا شبیه سازی؟! بجای پاسخ به این سوال بهتر است چند نمونه از شبیه سازی را مورد بررسی قرار دهیم تا به اصل موضوع پی ببریم.

 

اولین شبیه سازی های دنیا به معنای واقعی در ابتدای قرن 20 میلادی طراحی شدند. در جنگ جهانی اول سربازان سواره نظام جنگی که از اسب استفاده می کردند، می بایستی در مواقعی که بر اثر انفجار اسب رم می کرد، اسب را کنترل می کردند. از آنجا که نمی توان تعداد زیادی از سربازان را با استفاده از اسب های واقعی آموزش داد و بعلاوه اسب ها لزوما همانند شرایط جنگی رفتار نمی کردند، دانشمندان و مهندسین بر آن شدند تا یک شبیه ساز طراحی کنند تا به کمک آن سربازان را آموزش دهند.

 

در همان زمان کاربرد مشابهی در علوم هوایی مطرح شد. برای آموزش خلبانان در روی زمین نیاز به یک شبیه ساز احساس شد. بله ابتدای قرن 20 هستیم. نه سیستم کامپیوتری وجود دارد و نه مانیتوری و نه محرک های مکانیکی دقیق و ظریف!

همان گونه که در تصویر زیر دیده می شود. یک مکانیزم چوبی که شبیه یک ارابه است و آزادی عمل لازم برای شبیه سازی یک هواپیمای قدیمی ملخی آن زمان را دارد برای این منظور بکار گرفته شده است. با این مکانیزم خلبانان ماهر شرایط خطر ناک را برای مبتدیان نشان می دادند و نحوه برخورد با آن را تشریح و یا عملا نشان می دادند. در این سیستم خلبان باید زاویه افق را مد نظر قرار دهد و هواپیما را به نحوی کنترل کند که همواره این زاویه در محدوده مطلوب قرار بگیرد.

 

 

 

امروزه شبیه سازها بسته به نوع و کارایی از ویژه گیهای مختلفی برخوردارند.

برخی از دلایل امروزی استفاده از شبیه ساز به شرح ذیل است:

- امنیت - نبود امکان عملیات سعی خطا و بکارگیری یک مدل واقعی به دلیل خطرات بالای آن برای مبتدیان (هدایت هواپیما، عمل جراحی یک بیمار،...)

- سرعت بالای اجرای فرآیند - طراحی کنترل های هوشمند از روی نمونه و مدل شبیه سازی شده به دلیل سرعتی بالاتر از سرعت طبیعی آن (کنترل ربات 2 پا، کننترل ترافیک، ...)

- هزینه پائین شبیه سازها- ممکن است نمونه واقعی به دلیل هزینه بالا در دسترس نباشد ( آزمایش الگوریتم


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد تاریخچه شبیه سازی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.