فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله فلسفه ی غیبت وظهور حضرت مهدی (عج)

اختصاصی از فی ژوو دانلود مقاله فلسفه ی غیبت وظهور حضرت مهدی (عج) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله فلسفه ی غیبت وظهور حضرت مهدی (عج)


دانلود مقاله فلسفه ی غیبت وظهور حضرت مهدی (عج)

 

مشخصات این فایل
عنوان: فلسفه ی غیبت وظهور حضرت مهدی (عج)
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 21

این مقاله درمورد فلسفه ی غیبت وظهور حضرت مهدی (عج) است.

خلاصه آنچه در مقاله فلسفه ی غیبت وظهور حضرت مهدی (عج) می خوانید :

توجه حضرت به فتوای مراجع
در زمان شیخ مفید شخصی از روستایی به خدمت ایشان رسید و وسالی کرد : زنی حامله فوت کرده و حملش زنده است ؛ آیا باید شکم زن را شکافت و طفل را بیرون آورد یا این که به همان حال او را دفن کنیم ؟ شیخ فرمود : با همان حمل (طفل) زن را دفن کنید .
آن مرد برگشت , ولی متوجه شد که سواری از پشت سر می تازد و می آید . وقتی یزدیک او رسید , گفت :« ای مرد ؛ شیخ مفید فرمودند: شکم آن زن را شکافته و طفل را بیرون آوردید بع زن را دفن کنید .» مرد روستایی همین کار را انجام داد . پس از مدتی ماجرای آن سوار را برای شیخ تعریف کردند. ایشان فرمودند : من کسی را نفرستاده بودم . معلوم است که آن شخص حضرت صاحب الزمان بودند .
حال که مادر احکام شرعی اشتباه می کنیم , بهتر است که ما فتوا ندهیم ؛ لذا در خانه ی خود را بست و بیرون نیامد , اما از ناحیه ی مقدسه حضرت صاحب الزمان توقیعی صادر شد که بر شما است فتوا دادن و بر ماست که نگذاریم شما در خطا واقع شوید .
با این صدور , شیخ مفید بار دیگر بر مسند فتوا نشست . نگارنده می افزاید : توقیعات دیگری هم از ناحیه ی آن حضرت برای شیخ مفید صادر شد که در کتب مختلفی در آن اشاره کرده است .

راهنمایی به دعای عبرات و خلاصی از زندان
مرحوم عالم بزرگ وعا بد زاهد , صاحب مقامات عالیه و کرامات باهره , سید محمد حسینی معروف به سید رضی در سال 711  قمری رحلت فرمود. در احوالات او مذکور است که زمانی نزدیکی از امرای سلطان جرماغون زندانی بود و حبس او مدتی طولانی ,آن هم در سختی و فشار سپری شد .
شبی در عالم خواب چشمانش به جمال خلف صالح , حضرت بقیه الله امام زمان روشن شد , گریست و آزادی خود را از زندان تقاضا کرد . حضرت فرمود: « دعای عبرات را بخوان  « سید گفت دعای عبرات کدام است ؟ حضرات فرمود : « آن دعا در کتاب مصباح تو وجود دارد ». سید گفت : در کتاب من چنین دعایی نیست !
حضرت فرمود : « به آن کتاب مراجعه کن تا آن را بیابی  ». از خواب بیدار , نماز صبح به جای آورد . مصباح را گشود , ورقه ای در میان آن یافت که دعای عبرات در آن نوشته شده بود !
چهل مرتبه آن را خواند و در انتظار نتیجه نشست . امیر آن سامان را دو همسر بود که یکی از آنها عاقل تر و مورد اعتماد تر بود . وقتی که امیر نزد او آمد , وی به او گفت : آیا یکی از اولاد امیر المومنین را زندانی کرده ای ؟ امیر گفت : چرا این سوال را می کنی ؟ زن گفت : در خواب شخصی که چون نور آفتاب درخشندگی داشت حاق مرا بین دو انگشت گرفت و فرمود : شوهرت یکی از فرزندان مرا محبوس کرده و در غذا و آب بر او سخت گرفته است .من گفتم : شما کیستید؟ فرمود : من علی بن ابوطالب هستم , به شوهرت بگو اگر او  را رها نکند خانه اش را خراب می کنم . خبر این خواب کم کم منتشر شد . به گوش سلطان رسید از زندانبان سوال کرد ,گفتند :شخصی به این نام طبق دستور خودت زندانی شده است , دستور داد او را آزاد کردند.

فلسفه تأخیر ظهور با فراهم بودن شرایط:
راجع به فراهم بودن شرایط ظهور امام زمان(ع)
اولاً :کسی نمی تواند به طور یقین اظهار اطلاع کند یعنی بگوید همه شرایط فراهم شده است زیرا خود این ادعا احتیاج به علم به جمیع شرایط دارد چون ممکن است احادیث متضمن بیان همه شرایط نباشند.
ثانیاً : بر فرض که شرایط‍‍ ، منحصر در آن موارد باشد که در روایات آمده است با این حال همان طور که صدوق  - علیه الرحمه – فرموده است واقعا نمی توان مطمئن بود که فرضاً همان سیصد وسیزده نفر اصحاب خاص وسایر شرایط موجود شده باشد.
چون اگر تمام اوضاع وشرایط بر حسب ظاهر حکایت از فراهم بودن مینه ظهور داشت بدون این که مثلاً وجود افراد خاصی را که بتوانند در شمار سیصد وسیزده نفر اصحاب حضرت صاحب (ع) باشند انکار کنیم .این ادعا را هم نمی توانیم بکنیم که همه افراد مانند سلمان ،ابوذر ،مقداد ،رشید هجری واصحاب کربلا می باشند .
در وضعیت کنونی با همه ادعاهایی که در جامعه ما برای بازگشت به اسلام و اسلام خواهی مطرح می شود والبته باعث افتخار است اما باز هم می بینیم احکام الهی را در بسیاری از مسائل سیاسی ،اقتصادی ،اجتماعی خیلی زیر سوال می برند وتا آنجا که بعضی احکام دین را که اختصاص به زمان و یا مکانی خاص ندارد مختص به همان عصرپیغمبر (ص) می دانند به این بهانه از زیر بار تکلیف شانه خالی می کنند با وجود چنین افرادی وحوادثی  چگونه می توانیم بگوییم اوضاع برای ظهور آماده شده است تا چه رسد به این که از علت تأخیر سؤال کنیم .
بنا براین دراین مسئله سزاوار است تسلیم حکم واراده خداوند عالم باشیم وفضیلت انتظار ظهور را از دست ندهیم وهمان گونه که در روایت «علی بن مهزیار» اشاره شده است محجوب بودن آن حضرت رابه اعمال خود نسبت بدهیم وهمیشه یاد آن حضرت را در
دلهای مان زنده نگهداریم وسعی  کنیم از طریق اعمال خود زمینه ظهور حضرت را هر چه بیشتر فراهم کنیم .

بخشی از فهرست مطالب مقاله فلسفه ی غیبت وظهور حضرت مهدی (عج)

مقدمه :    2
شرح بحث:    2
عقیده اهل سنت درباره مهدى منتظر    4
1-غیبت
2 -      غیبت صغری.    9
3-غیبت کبری.
نیابت خاصه :    11
نیابت عامه :    11
ضرورت وجود  امام  (ع) در جهان هستی    12
توجه حضرت به فتوای مراجع    15
راهنمایی به دعای عبرات و خلاصی از زندان    16
فلسفه تأخیر ظهور با فراهم بودن شرایط:    17
راجع به فراهم بودن شرایط ظهور امام زمان(ع)    17
منابع :    


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله فلسفه ی غیبت وظهور حضرت مهدی (عج)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.