فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نانوحامل نیوزوم در صنایع غذایی

اختصاصی از فی ژوو نانوحامل نیوزوم در صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

نانوحامل نیوزوم در صنایع غذایی


نانو نیوزوم در صنایع غذایی (نانو انکپسولاسیون)

مقاله کامل Full Text

تعداد صفحه : 5

فرمت : PDF

چکیده
یکی از کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی، استفاده از نانوانکپسولاسیون و سیستم های تحویل غذایی میباشند که برای حفاظت، افزایش حلالیت و افزایش جذب زیستی مواد غذا-دارو )نوتریسیتیکال( و جلوگیری از تغییرات حسی در مواد غذایی توسط محموله مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از انواع جدید نانوکپسولها و نانوحاملهای بر پایه لیپید، نانونیوزوم ها هستند که همانند لیپوزوم ها،بصورت وزیکولهای دو غشایی بوده و برای تولید شان اعمال انرژی لازم است ولی بر خلاف آنها از لیپیدهای قطبی ساخته نمیشوند بلکه از سورفاکتانت های غیر یونی مانند پلی سوربات ها )تویین ها( تولید میگردند. آنها از پایداری شیمیایی بالاتر و هزینۀ مواد اولیه کمتر نسبت به لیپوزوم ها برخوردارند. نیوزم ها حاملهای بالقوه ای هستند که می توانند برای تولید غذاهای فراسودمند و غنی سازی مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرند. در این مقاله، ساختار، خواص و کاربردهای بالقوه آنها مورد بحث قرار گرفته است.


کلمات کلیدی: نانوحامل , نانونیوزوم , غذاهای سلامتی فراسودمند


دانلود با لینک مستقیم


نانوحامل نیوزوم در صنایع غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.