در این گزارش شده است که به مراحل طراحی کارخانه پودر و روغن گوشت پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید پودر گوشت به عنوان محصول اصلی و روغن به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد تا امکان تولید آن بر اساس اطلاعات در دسترس بررسی شود. اطلاعاتی که عموما تحقیقاتی بوده و از منابع مختلفی از جمله وزارت صنایع، اداره گمرک و یا مصاحبه با کارشناسان مربوطه و همچنین مقالاتی که توسط سازمان های تحقیقاتی بین المللی از جمله FAO (سازمان خوار و بار جهانی) و بدست آمده است.
این فایل در فرمت word و در 46 صفحه تهیه شده و شرح کامل آن بصورت زیر میباشد.
بخش 2. خلاصه مدیریت ( خلاصه اجرایی )
- هدف کسب وکار را بنویسید
- توصیف زمینه کسب و کار
- معرفی مختصر محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید
- بازار هدف و مولفه های آن
- مزیت های رقابتی
بخش 3. نوع صنعت، سازمان و محصولات و خدمات
بخش 4. رقابت و مزیت های رقابتی
بخش6. اندازه بازار و روندهای آن
سیاستهای خدمات پس از فروش و گارانتی
الف. شرح دقیق دانش فنی و روش تولید محصول یا ارائه خدمت
ج. ماشین آلات، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
د. وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه
ه. مواد اولیه و بسته بندی برای هرکدام از محصولات
و. برآورد هزینه آب، برق، سوخت و تلفن مصرفی
ز. برآورد هزینه تعمیرات و نگهداری
ح. برآورد هزینه لوازم و تجهیزات دفتری
الف. کروکی و یا نقشه محل جغرافیایی
ه. تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی آنها
بخش 8. ساختار سازمانی و حقوق و دستمزد
- برآورد هزینه های سرمایه ای
- برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
- برآورد سرمایه در گردش
- هزینه تولید سالیانه
- برآورد قیمت تمام شده محصول :(هزار ریال)
- قیمت فروش محصول
- محاسبه هزینه های ثابت و متغیر
- تعین نقطه سربه سر
- تعین درصد فروش در نقطه سربسر
- سود و زیان ویژه (هزار ریال)
- ارزش افزوده خالص و ناخالص و نسبتهای آن (هزار ریال)
- سرمایه ثابت سرانه :(هزار ریال)
- سرانه کل سرمایه گذاری(هزار ریال)
- نرخ بازدهی سرمایه ساده (هزار ریال)
- دوره برگشت سرمایه
- نرخ بازده داخلی طرح
الف. ترازنامه تخمینی طرح تازمان پایان بازپرداخت اقساط وام
ب. صورت سود و زیان سالیانه تخمینی طرح تازمان پایان بازپرداخت اقساط وام
ج. جریان وجوه نقد حاصل از اجرای طرح برای مدت بازپرداخت اقساط وام بانکی اخذ شده
طرح توجیهی تولید پودر گوشت