فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت مکانهای تاریخی و دیدنی کاشان

اختصاصی از فی ژوو دانلود پاورپوینت مکانهای تاریخی و دیدنی کاشان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت مکانهای تاریخی و دیدنی کاشان


دانلود پاورپوینت مکانهای تاریخی و دیدنی کاشان
•کاشان از دیرباز محل زندگی مردمان و مهد تمدن و فرهنگ بوده است. سکه های منقوش و ابنیه بجا مانده از گذشته، سیر پیشرفت و تداوم زندگی را در این ناحیه کهنسال آشکار می سازد. بعد از ظهور اسلام و اعتلای  تشیع علوی، مردمان از نخستین گروندگان به مذهب شیعه کاشان بودند و شاید به این دلیل شاهان صفوی به این دیار تعلق خاطر فراوان داشتند. شاه صفی در این شهر درگذشت و شاه عباس دوم نیز در این شهر بر تخت پادشاهی نشست. عهد قاجار دوران گسترش شهر و بازسازی بناهای تاریخی پیشین و بنای عمارت های تازه بود.
•شهر کاشان مرکز شهرستان کاشان در استان اصفهان است. جمعیت این شهر طبق سرشماری سال ۱۳۸۵ مرکز آمار ایران برابر با ۲۴۸۷۸۹ نفر بوده است.
•وجه تسمیه
•نظرات در مورد وجه تسمیه کاشان مختلف است، برخی آن را تغییر یافته کاه فشان، و بعضی تغییر یافته کاس رود، کاسیان، قاسان و غیره می‌دانند. البته در برخی کتب تاریخی از کاشان با نام کاسان که از کاسو (نام قومی به همین نام در قدیم؛ساکن منطقه آران (قفقاز فعلی) گرفته شده نیز نام برده می‌شود. هنوز هم مردم این دیار شهر خود را کاشو یا کاشون که در واقع تغییر یافته کاسو است معرفی می‌کنند.
•تاریخ باستان
•کاشان یکی از اولین مراکز تشکیل تمدن انسانی بوده‌است. طبق حفاریهای باستان‌شناسی در تپه‌های سیلک کاشان، سابقه حضور بشر در این منطقه به هفت هزار سال پیش می رسد. 
تاریخ پس از اسلام
•کاشان در زمان سلجوقیان  روبه رونق نهاد و در زمان قره‌قویونلوها بیشتر ترقی کرد. تا جایی‌که محل توجه دانشمندان شد. در نیمه دوم سده نهم و نیمه اول سده دهم این شهر، شهرت بسیاری داشت و یک شهر پرجمعیت به شمار می‌رفت. در سده ۱۱ و در دوره صفویه برای دومین بار به همان درجه از ترقی نائل شد و مانند اصفهان با شهرتی بسیار همراه گردید، اما با بروز زلزله‌ای بسیار شدید در سال ۱۱۹۲ هجری قمری دوباره ویران شد. بعد از زلزله‌ای که در زمان قاجار رخ داد کاشان دستخوش نابسامانی و منازعات محلی شد و از این‌جهت زیانهای فراوان دید.
•درباره کاشان
•کاشان دارای جمعیتی بالغ برسیصد صد هزار نفر بوده که در بین دامنه کوه کرکس ودشت کویر آران سکنی دارند. در رده یازدهمین شهر صنعتی ایران قرار می‌گیرد که دلیل آن وجود کارخانجات فرش ماشینی (بیش از یکصد کارخانه)، کارخانه تولید ورق گالوانیزه و کارخانجات تولید قطعات خودرو و مونتار است. قدمت صنایع نساجی در این شهر به تولیدات شعر بافی شامل مخمل بافی زر بافی و حریر بافی  برمی‌گردد که هم اکنون بیش از چند هزار نفر در کارخانجات نساجی مشغول به کار می‌باشند.
 
•از محصولات کشاورزی آن می‌توان به انواع غلات و میوه‌های فصلی اشاره نمود. غذای غالب، در بین مردم این شهر ابگوشت  و بالاخص گوشت و لوبیا می‌باشد.
•آثار تاریخی و دیدنی فراوانی در این شهر وجود دارد که از آن میان می‌توان به 1-باغ تاریخی فین  ۲-تپـه های باستای سیلک۳-مسجد آقا بزرگ ۴-مقــــــــبره فیض کاشانی۵-خانه طباطبایی ها ۶-خانه برو جـــــــردی ها۷-خانه عباسی ها ۸-خانه عــــــــــــــامری ها۹-مقبره ابو لولو ۱۰-مسجد جـــــــــامع کاشانو... اشاره نمود .
خانه عامری‌ها
در خیابان علوی کاشان قرار دارد، در دوره زندیه احداث و در دوره قاجار به وسیله سهام السلطنه عامری توسعه یافته‌است و مجموعه‌ای است که به وسیله اداره میراث فرهنگی کاشان با استفاده از اعتبارات تبصره ۳۶ در دست مرمت و تغییر کاربری است تا به اقامتگاه گردشگری داخلی و خارجی تبدیل شود.  
مجموعه خانه تاریخی عامری ها یکی از قدیمی ترین خانه های کاشان است که قدمت آن به دوران زندیه می رسد. البته وضعیت فعلی این بنا مربوط به دوران قاچار بوده که به وسیله سهام السلطنه عامری بازسازی گردیده است
این مجموعه دارای هفت حیاط است که چهار حیاط به صورت بیرونی، اندرونی، مهمان خانه، حیاط خدمه و سوارکاران نظامی مورد استفاده قرار می گرفته و در سه حیاط دیگر نیز بستگان نزدیک سهام السلطنه سکونت داشته اند. این خانه دارای حمام اختصاصی زنانه و مردانه جدا از هم می باشد.
پس از سهام السلطنه، حیاط های بیرونی و اندرونی در اختیار فرزند وی، ابراهیم خلیل خان عامری و بقیه ساختمان ها به افراد دیگر این خاندان تعلق گرفت و به مرور زمان برخی از حیاط ها تفکیک و به افراد دیگر فروخته شد

طرح، معماری، شکوه و تزئینات جالب این مجموعه و ایوان ها و حوضخانه ها و زیر زمین ها و حیاط های گودال باغچه، این مجموعه را در ردیف یکی از دیدنی ترین بناها قرار داده است.

خانه طبا طبا یی ها :

•بر اساس کتبیه موجود در شاه نشین خانه تاریخ ساخت به سال 1298 هجری قمری باز میگردد. این خانه در کنار امامزاده کوچکی در خیابان علوی کاشان ساخته شده . خانه از سطح خیابان پایین تر است ، و شامل حیاط ها و اتاقها و دو ایوان زیبا به همراه زیرزمین و حوض خانه و بادگیر است . گچبری ایوان آن و پنجره های اتاقهای چند دری آن واقعا زیباست .
•این خانه دارای دوبخش مجزاودر اصل دوخانه مستقل است که به طرزظریفی به هم مرتبط شده اند.بخش بزرگتردارای حیاط مربع مستطیلی است که درچهارگوشه خود پخی های کوچکی دارد.

  جبهه جنوبی حیاط درمیانه خود دارای ایوان ستون داری می باشد که ازلبه حیاط اندکی عقب ترنشسته وحوض مستطیل شکلی درمقابل آن قراردارد.

•مهمترین مجموعه فضایی خانه درجبهه جنوبی واقع شده است .ارتفاع این جبهه از سایرقسمت های بنا بیشتراست وقوسی نیم دایره برفرازایوان میانه خود دارد که بالاترین نقطه درخط آسمان کلی بنا را تشکیل می دهد.
•ستون های پر تزئین و جزئیات زیبای گچبری رنگی در دیوارها و سقف ایوان بر اهمیت آن می افزایند.
•در پشت ایوان تالاری با شاه نشین قرار گرفته که از دو سو با حیاط های کوچکی ارتباط دارد و بدین ترتیب پنجره های  تالار از سه جانب به سوی فضاهای باز گشوده می شوند.سقف تالار و شاه نشین آن دارای تزئینات یزدی بندی زیبایی است.
•حیاط های کوچک دو سوی تالار که به شکل هشت و نیم هشت می باشد با بناهای دو طبقه ای محصور شده اند و حوضی به شکل هشت ضلعی در میانه خود دارند. قسمت فوقانی جداره های این حیاط پوشیده از تزئینات یزدی بندی است.
خانه بروجردی ها
باغ فین کاشان

ابیانه

مسجد حاجتگاه

قلعه قدیمی

شامل 156 اسلاید powerpoint

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت مکانهای تاریخی و دیدنی کاشان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.