فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد محیط کاری ریلز

اختصاصی از فی ژوو تحقیق در مورد محیط کاری ریلز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد محیط کاری ریلز


تحقیق در مورد محیط کاری ریلز

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه9

 

محیط کاری "ریلز"[1]

 

 

2-1 : محیط کاری "ریلز"

روبی یکی از زبان‌های برنامه نویسی باز متن[2] تحت مجوز گنو[3] است با گرامری ساده و قدرتمند و ریلز یک ابزار مناسب برای کسانی که به زبان روبی می‌نویسند و کارشان توسعه برنامه‌های تحت وب است، می باشد.

ریلز در طول چندین ماه از یک ابزار ناشناحته تبدیل به یک ابزار شناخته شده جهانی شد. این ابزار جایزه های مختلفی را برنده شده و مهمتر اینکه به عنوان یکی از ابزارهای طراحی و توسعه وب 2.0  انتخاب شده است، بطوری که شرکتهای چند ملیتی مختلفی، از ریلز برای تولید نرم افزارهای تحت وب استفاده می کنند.

 به نظر می رسد علت های مختلفی وجود دارد. اول اینکه تعداد زیادی از توسعه دهنده ها وجود دارند که از ابزارهای موجود برای توسعه نرم افزارهای تحت وب نا امیدند و به نظر نمی رسید که اهمیت داشته باشد که آنها از جاوا و یا دیگر زبان ها استفاده می کنند. و ناگهان ریلز متولد و کارها بسیار آسان شد.

توسعه دهندگان شروع به توسعه نرم افزارهای خود با این ابزار  کرده و فهمیدند که آن فقط یک ابزار برای توسعه نرم افزارهای تحت وب  نیست.

برای مثال تمام نرم افزارهای توسعه داده شده با ریلز با استفاده از معماری [4]MVC که یک الگوی طراحی است -  پیاده سازی می شود که راهکارهای توسعه‌ی نرم‌افزاری جدیدی پیش‌پای توسعه دهندگان می‌گذارد. در صورتی که ابزارهای دیگر معمولاً تنها قسمتی از این مدل را پشتیبانی می‌کنند و برنامه‌نویس را مجبور به هماهنگ کردن اجزای سیستم می‌کنند.

توسعه گرهای جاوا هم از این معماری استفاده می کند اما در ریلز بسیار فراتر است.

ریلز به صورت محدود روبی را به کار گرفته و به روشهای جدیدی آنرا گسترش می دهد بطوری که کار را برای برنامه نویس آسان می کند. این باعث می شود برنامه ی ما کوتاه تر و خوانا تر شود.

همچنین ما را قادر می سازد که کارهایی مثل ایجاد فایلهای تنظیم[5] را به صورت کد نویسی در داخل برنامه انجام دهیم (البته این کارها به صورت طبیعی در خارج از برنامه انجام می گردد.) و این باعث می شود رخدادها بسیار آسان دیده شوند.

ریلز امکان استفاده از فن آوری  آژاکس[6] را به صورت داخلی فراهم میکند.)از آژاکس به عنوان نما[7] استفاده می‌کند.) قرار دادن نسخه نهایی روی هاست در اینترنت نیز کار ساده ای بوده و با استفاده از دستوراتی این کار امکان پذیر می باشد.

ایجاد کد HTML توسط این ابزار کار بسیار آسانی است اما روند توسعه با ریلز براساس کد نویسی و تولید مستندات نیست. شما هرگز مقدار زیادی مشخصات در پروژه پیدا نمی کنید به جای آن شما گروهی از توسعه دهنده ها و کاربرانی را می بینید که در کنار هم برای رسیدن به هدفشان تلاش می کنند. شما راهکارهایی را خواهید دید که توسط کاربر و توسعه دهنده پیشنهاد و در پیشرفت پروژه نقش بسزایی خواهند داشت. و در نهایت نرم افزاری که در روند توسعه آماده شده است را در حال تحویل به مشتری می بینید.

یکی از مزایای ریلز نسبت به ابزار های دیگر این است که با آن می‌توان با سرعت بیشتر برنامه‌نویسی کرد. علت این سرعت بالا، در استفاده از زبان روبی و پشتیبانی از دو اصل مهم [8]DRYو[9] COCاست.

اصل DRY به این معنا که اطلاعات، در یک مکان مشخص و منفرد قرار دارد و نیازی نیست که برنامه‌نویس، نام ستون اطلاعات را مشخص کند و به جای آن روبی می‌تواند این اطلاعات را از پایگاه داده استخراج کند. و CoC به این ‌معنا که ابزار هوشمند است و برنامه ‌نویس فقط باید جنبه‌های نامشخص برنامه را مشخص کند. و به این ترتیب، نیازی نیست که برنامه ‌نویس به صورت دستی، جداول پایگاه داده را به اشیای برنامه، مرتبط کند چرا که برنامه این عمل را به صورت خودکار انجام خواهد داد.

در حالت کلی، این محیط نسبت به دیگر محیط ‌های برنامه‌نویسی تحت وب چیز جدیدی ندارد و تنها فرق آن با دیگرمحیط‌ها،تعاملی است که بین روبی  و ریلز در آن وجود دارد.
یکی دیگراز امتیازات ریلز درخصوص تهیه برنامه‌های تحت وب این است که عملیات CRUD [10] ‌و نمایی از پایگاه داده به صورت خودکار آماده می‌شود.

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد محیط کاری ریلز
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.