فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق دست کاری ترکیبات شیر

اختصاصی از فی ژوو دانلود تحقیق دست کاری ترکیبات شیر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق دست کاری ترکیبات شیر


دانلود تحقیق دست کاری ترکیبات شیر

 

تعداد صفحات : 15 صفحه      -     

قالب بندی :  word             

 

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

دست کاری ترکیبات شیراز چه زمانی شروع شده است؟

در دهه اخیر یعنی از سال 2000 میلادی به بعد در بسیاری از کشورهای پیشرفته در صنعت دامپروری از جمله: انگلیس، دانمارک، هلند، بخشهایی از آمریکای شمالی، فرانسه و غیره شیر تولیدی را بر اساس مواد جامد و ترکیبات آن خریداری می کنند و خرید شیر به صورت حجمی از موارد استثنائی است.

عوامل تأثیر گذار:

عوامل تأثیر گذار بر ترکیبات شیر بسیار زیاد و ناشناخته می باشند، اما دو عامل بسیار مهم و تاثیر گذار: 1- ژنتیک و اصلاح نژاد. 2- تغذیه، می باشد.

ژنتیک و اصلاح نژاد:

وراثت پذیری ترکیبات شیر بسیار بیشتر از تولید حجمی شیر می باشد.

همبستگی بین ترکیبات شیر مثبت و با تولید شیر منفی می باشد.

اولین قدمی که باید در مسیر اصلاح نژاد برداشت، انتخاب اسپرم مناسب می باشد.

برنامه های اصلاح نژادی معمولاً زمان زیادی می برند، برای این که بتوان به این برنامه ها سرعت بیشتری بخشید باید از روشها و واحدهای جدید استفاده کرد. روشهای متنوعی از سوی شرکتهای فروش اسپرم پیشنهاد شده است.


ارزیابی گاو نر از نظر واحد PTA:

برای دست یافتن به صفات بیشتر و سرعت بیشتر از این واحد می توان در انتخاب اسپرم استفاده کرد.

PTA چیست؟

توانایی انتقال ژنتیکی صفات به حیوانات دیگر را PTA می گویند.

برای ارزیابی یک گاو نر باید بیش از 30 صفت، مانند: تولید شیر، درصد چربی، درصد پروتئین، طول عمر تولیدی، امتیاز سلولهای بدنی (Scc)، تیپ ایده آل و غیره در نتایج او بررسی شود.

به این روش انتخاب اسپرم Reliability یا اعتماد پذیری می گویند.

منظور از اعتماد پذیری بررسی دختران گاو نر در مکانها و گله های مختلف می باشد. این روش اگر در مورد گاوهای پروف انجام شود بسیار سریع و تا 80 درصد جوابگو می باشد.

روش دیگر انتخاب اسپرم مناسب توجه کردن به برخی از صفات می باشد، مانند: تولید شیر مثبت میانگین، درصد پروتئین، ترکیب پستان و غیره.

برای از میان برداشتن همین تفاوتها و برطرف کردن نیاز دامپروری و مشتریان در سراسر جهان، وزارت کشاورزی آمریکا 3 شاخص کلی از تلافی صفات اقتصادی و عملکردی را با یکدیگر جمع کرده و بیان گر یک نیاز کلی می باشد.
1- LNM: شایستگی خالص طول عمر

2- LCM: شایستگی پنیر طول عمر

3- LFM: شایستگی حجم شیر طول عمر

LNM:

در بیشتر کشورها از این شاخص استفاده می شود، زیرا بسیاری از صفات مانند: صفات تولیدی، سلامت، باروری، توانایی آسان زایی، تیپ و غیره را در بر می گیرد.

LCM:

در برخی از کشورها که پروتئین شیر مهم می باشد و در صنعت فراوری پنیر بیشتری تولید می شود از این شاخص استفاده می کنند، کشورهایی از قبیل: سوئیس، فرانسه، دانمارک، هلند، ایتالیا.

LFM:

برخی از کشورها که اهمیت کمتری به ترکیبات شیر داده و فقط حجم شیر تولیدی برای آنها مهم می باشد از این شاخص استفاده می کنند، از جمله: ایران.

تغذیه و ترکیبات شیر:

منابع تامین کننده اسیدهای آمینه برای تولید شیر:

1- ساخت پروتئین میکروبی (بیش از 60 درصد)

2- منابع پروتئینی موجود در جیره (پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه یا Rup)

3- بافت جابه جا شده حیوان (منبع محدود)

شکمبه گاو با وجود باکتریها و ریز موجودات می تواند از پروتئینهای کم کیفیت و نیتروژن غیر پروتئینی موجود در جیره پروتئینهای با کیفیتی بسازند، این کیفیت بالا است زیرا اسیدهای آمینه در آن به نسبتی می باشد که به نیازهای دام بسیار نزدیک است.

کیفیت پروتئین مصرفی:

تا چند سال پیش متخصصین تغذیه نگرانی زیادی در مورد کیفیت پروتئین Rup نداشتند، اما تولید روز افزون گاوهای شیری، منبع و کیفیت این نوع پروتئین را به اندازه تغذیه گاوها مورد اهمیت قرار داده است.

چرا محققین به فکر کیفیت Rup افتادند؟

تحقیقات فراوان نشان داد که پروتئینهای عبوری تاثیر بسزایی در تولید و ترکیبات شیر دارند، اما تمامی اسیدهای آمینه ضروری به یک اندازه این قابلیت را ندارند، بلکه تحقیقاتی به ثبت نرسیده و مبهوت در انگلستان شده که نشان می دهد حتی برخی از اسیدهای آمینه محدود کننده تولید هستند.

نوع مواد غذایی، میزان Rup و سطح پروتئین شیر:

با تغذیه مکملهای مختلف Rup تولید شیر و ترکیبات آن تغییرات متفاوتی را نشان داد.

طی چندین آزمایش مواد غذایی که بیشترین Rup را دارند مشخص شد:

1- کنجاله سویای اکسپلر یا حاصل از استخراج مکانیکی

2- کنجاله سویای برشته

3- پودر ماهی

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق دست کاری ترکیبات شیر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.