فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان انواع ماشین های کشاورزی و اصول و کاربرد آنها در 346 اسلاید

اختصاصی از فی ژوو پاورپوینت کامل و جامع با عنوان انواع ماشین های کشاورزی و اصول و کاربرد آنها در 346 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان انواع ماشین های کشاورزی و اصول و کاربرد آنها در 346 اسلاید


پاورپوینت کامل و جامع با عنوان انواع ماشین های کشاورزی و اصول و کاربرد آنها در 346 اسلاید

 

 

 

 

تراکتور یکی از قدیمی‌ترین ماشین‌های مولد نیرو است که در کارهای کشاورزی به کار گرفته شده است. روز به روز، ساختمان این خودرو تکمیل‌تر می‌شود. قدرت کار تمام تراکتورها با هم برابر نیست. امروزه متناسب با هر کاری، تراکتور ویژه آن ساخته شده است. تراکتور از متداول‌ترین ماشین‌های کشاورزی است. در تمام نقاط دنیا کم و بیش از این خودرو استفاده می‌شود.

 

ریشه واژه

تراکتور (به انگلیسی: Tractor) به معنی «کشنده» می‌باشد. این واژه اسم فاعل ساخته شده از واژه(Tratiox) به معنی کشش است. این کلمه به ماشین‌هایی اطلاق می‌شود که جهت کشیدن یک بار یا یک وسیله بکار می‌روند. در واقع تراکتور وسیله‌ای است که برای تامین قدرت مورد نیاز جهت کشیدن وسایل و تجهیزات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پیشینه

پیدایش ماشین‌های کشش (تراکتورها) به شکل امروزی در حدود ۱۵۰ سال قبل آغاز شد. نمونه‌های اولیه تراکتورها در واقع گاوآهن‌هایی بودند که به موتور بخار مجهز شده بودند. بعدها نمونهٔ امروزی تراکتورها که با موتور بخار کار می‌کردند به وجود آمدند. این موتور بخار برای آنکه کار کند به مقادیر زیادی آب و یا ذغال سنگ نیاز داشت؛ بنابراین این تراکتورهای اولیه بسیار بزرگ بودند و نیاز به مراقبت و نگهداری زیادی داشتند بطوری که گاهی برای به حرکت درآوردن و استفاده از یک تراکتور موتور بخاری به ۱۵۵ نفر کارگر نیاز بود. این مدلهای اولیه تراکتور دارای چرخهای بسیار بزرگ فلزی بودند که می‌توانستند وزن بسیار زیاد تراکتور را تحمل نمایند. البته فلزی بودن چرخهای تراکتور باعث کاهش سرعت ماشین می‌شد. با این حال این تراکتورها تا اوایل قرن ۲۰ میلادی متداول و مرسوم بودند.

در سال ۱۸۹۲ جان فرولیخ John Froelich اولین تراکتور مجهز به موتور بنزینی را تولید کرد. موتور این تراکتور یک موتور تک سیلندر بود که با بنزین کار می‌کرد و قدرت تولید شده در این موتور توسط گیربکس ساخته شده بوسیلهٔ خود او به چرخ‌ها منتقل می‌شد. دستاوردهای فرولیخ مورد استقبال واقع نشد و تجارت او در سال ۱۸۹۵۵ با افول مواجه شد.

پس از شکست فرولیخ، چارلز هارت Charles W. Hart و چارلز پار Charles H. Parr موتور ۲ سیلندر بنزینی را بهبود بخشیده و تجارت خود را در چارلز سیتی پایه‌ریزی کردند. در سال ۱۹۰۳، کارخانهٔ این دو موفق به ساخت ۱۵ دستگاه تراکتور گردید. این تراکتورها ۶۳۵۰ کیلوگرم وزن داشتند و موتور ۲ سیلندر این تراکتورها در بهترین حالت ۴۸ اسب بخار قدرت تولید می‌کرد.

در حالی که تراکتورهای دیزل در ابتدا چندان محبوب نبودند، اما در سال ۱۹۱۰ با کم حجم تر شدن، استفبال از این نراکتورها بیشتر و بیشتر گردید تا جایی که در سال ۱۹۲۳ تراکتورهای فوردسن ساخت شرکت فورد توانستند ۷۷٪ بازار آمریکا را تسخیر کنند.

کمباین (به انگلیسی: Combine harvester) به اختصار Combine ماشین برداشت محصولات دانه‌دار کشاورزی است نام آن برگرفته از واژهٔ انگلیسی combining به معنی ترکیبی است که در اصل به خاطر اینکه این ماشین سه عمل را به صورت سلسله مراتبی انجام می‌دهد:

  1. درو کردن
  2. کوبیدن یا خرمن کوبیدن
  3. جداسازی دانه‌ها از ساقهٔ محصولی مانند:

گندم، یولاف، چاودار، جو (گیاه)، ذرت، سویا را می‌توان با کمباین درو کرد.

کمباین ساقه‌ها و برگ‌های زائد درو را در کنار خود بر روی زمین رها می‌کند که می‌توان برای غذای چهارپایان یا به عنوان کود گیاهی از آنها استفاده کرد.

استفاده از کمباین یکی از موثرترین و با بهره‌ترین روش‌های برداشت محصول است که به کمک آن می‌توان حداقل کارگر را برای محصول داشت.

تاریخچه

کمباین برای اولین بار در سال ۱۸۳۴ توسط هیرام مور اختراع شد که در ابتدا توسط اسب یا گاونر کشیده می‌شد. در سال ۱۸۳۵ یک دستگاه کمباین کامل توسط هیرام مور ساخته شد که تا ۱۸۳۹ بیش از ۵۰ هکتار زمین را با آن برداشت کرد.

«خیش» به اینجا تغییرمسیر دارد. برای استخوانی به این نام، خیش (استخوان) را ببینید.
 
 
کشاورزان رومانیایی که با گاوآهن کار می‌کنند

گاوآهن یا خیش ابزاری در کشاورزی برای کندن، زیر و رو کردن و شخم زدن زمین ایت که دارای تیغه یا تیغه‌های فولادی سنگین که به وسیله چهارپا به ویژه گاو بر روی زمین کشیده می‌شود.

گاو آهن از مهمترین ابزارهای خاکورزی اولیه است که انواع مختلفی دارد. برخی از انواع مختلف آن عبارتند از:

  1. گاو آهن برگردان دار
  2. گاو آهن بشقابی
  3. گاو آهن چیزل
  4. گاو آهن دوار
  5. گاو آهن زیر شکن

گاو آهن ها برای شخم اولیه زمینهای کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرند. این کار از طربق بریدن و برگردادن لایه سطحی خاک به عمق معمولا 10 سانتی متر الی 40 سانتی متر صورت میگیرد. هدف از شخم اولیه برآورده کردن نیازهای اولیه برای رشد گیاهان کشاورزی است.انتهای گاو آهن بایستی به وسیله کشاورز در زمین فرو رود.

خرمن‌کوب وسیله‌ای است در کشاورزی که در قدیم بر خر و گاو می‌بستند و آن را بر روی غلات بویژه گندم می‌دواندند تا گندم از ساقه جدا شده و کاه و گندم جدا گردد. خرمن‌کوب قدیم در واقع یک یا دو یا سه استوانه متحرک بود که دارای تیغه هایی در اطراف بود و با کشیده شدن توسط گاو و خر به حرکت در می‌آمد. امروزه خرمن‌کوب‌ها تراکتور هستند یا با تراکتور یا برق کار می‌کنند.

خرمن به محوطه و یا زمین مسطح و صاف‌شده و محکم‌شده با غلطک گفته می‌شد که بوته (پوته) گندم‌ها را در آنجا جمع می‌کردند تا خشک شود و برای کوبیده شدن توسط دستگاه آماده شود. این زمین با گل مخصوص تنورسازی محکم می‌شد و مانند آسفالت امروزی می‌گردید تا گندم با خاک آمیخته نشود. در حال حاضر دستگاه‌های کمباین نیازی به محوطه مخصوص برای کوبیدن گندم ندارند.

 
خرمن‌کوب در ۱۸۸۱
 
فهرست مطالب:
 
موتور و ماشین
ماشین خود گردان
نیرو
کار
گشتاور
توان
انرژی
فشار
منابع توان
اصول ساختمانی و طرز کار موتور بنزینی
زمان های کاری موتور
اصول ساختمانی و طرز کار موتورهای دیزلی
انواع موتورهای احتراق داخلی
بدنه موتور
پیستون وضمایم آن
میل لنگ
چرخ لنگر
میل بادامک
مارپیچ زمانی
ترتیب احتراق
سرسیلندر
سوپاپ ها
واشر سرسیلندر
هوا و سوخت رسانی
فیلتر هوا
سوخت رسانی
مخزن بنزین
پمپ بنزین
کاربراتور
مدار جرقه زنی
کویل
دلکو
شمع
باتری
سئییچ
دستگاه روغنکاری
مخزن
پمپ روغن
دستکاه خنک کن
پوش آب
پمپ آب
پروانه رادیاتور
ترموستات
رادیاتور
دستگاه مولد برق
آلترناتور
دینام
دستگاه های راه اندازی
موتور استارت
گردنده
تراکتورها
اتصال ماشین به تراکتور
انواع تراکتورها
رانندگی تراکتور
بررسی اجزای تراکتور
مالبندها
دستگاه انتقال توان دورانی
دستگاه های هیدرولیک
اتصال سه نقطه
قسمت های مختلف دستگاه سه نقطه
کنترل با کشش
کنترل با موقعیت
مقسم ها
جک هیدرولیکی
خاک ورزی اولیه
ادوات خاک ورزی اولیه
شناسایی گاوآهن ها
گاوآهن برگردان دار
روش ها و الگوهای شخم
خیش گاوآهن برگردان دار
گاوآهن بشقابی
گاوآهن قلمی
گاوآهن زیرشکن
تیلر
خاک ورزی ثانویه
ادوات خاک ورزی ثانویه
هرس های بشقابی
هرس های دندانه میخی
هرس دندانه فنری
ماله ها
کولتیواتور مزرعه ای
غلتک
جوی کن
نهر کن
چاله کن
کاشت
مهمترین ماشین های کاشت
بذرافشان ها
خطی کارها
ردیف کارها
ساختمان و طرز کار یک واحد کارنده
روش های کشت ردیف کاری
غده کارها
ساختمان و طرز کار
نشاکارها
کاشت بذرهای ریز
ماشین های داشت
مهمترین ماشین های داشت
وجین کن ها
تنک کن ها
سله شکن
کودپاش
سم پاش ها
انواع سم پاش ها
ماشین های آبیاری
انواع آبیاری
ماشین های برداشت
ماشین های برداشت یونجه
دروگرها
انواع دروگرها
جاروها
انواع جاروها
بسته بندها
مکعب بندها
استوانه بند
قیمه کن
برداشت غلات
انواع کمباین های غلات
ساختمان کمباین ها
و...
 
 

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت کامل و جامع با عنوان انواع ماشین های کشاورزی و اصول و کاربرد آنها در 346 اسلاید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.