فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پایان نامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات بررسی امنیت در شبکه های بی سیم و روش های تأمین آن

اختصاصی از فی ژوو دانلود پایان نامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات بررسی امنیت در شبکه های بی سیم و روش های تأمین آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات بررسی امنیت در شبکه های بی سیم و روش های تأمین آن


 دانلود پایان نامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات بررسی امنیت در شبکه های بی سیم و روش های تأمین آن

 دانلود پایان نامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات بررسی امنیت در شبکه های بی سیم و روش های تأمین آن  با فرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 140

چکیده:
شبکه‏های بی‌سیم امروزه کاربردهایی بیشتر از شبکه‌های معمولی دارند چرا که سرعت گسترش درآنها بسیار بیشتر از شبکه‏های معمولی است، استفاده از شبکه‌ها ی بی‌سیم نیازمند آن است که شما امنیت را در آن جدی بگیرید چرا که اگر این موضوع را سطحی تلقی کنید، ممکن است افراد دیگر نیز از شبکه  بی‌سیم شما استفاده کنند. شبکه‌های بی‌سیمیکی از تکنولوژی های جذابی هستند که توانسته‏اند توجه بسیاری را بسوی خود جلب نمایند و عده ای را نیزحیرت زده کنند و هرچند این تکنولوژی جذابیت و موارد کاربرد بالایی دارد ولی مهمترین مرحله که تعیین کننده میزان رضایت از آن را بدنبال خواهد داشت، ارزیابی نیاز ها و توقعات و مقایسه آن با امکانات و قابلیت های این تکنولوژی است. در صورتی که شما هم یکی از کاربران شبکه‌های بی‌سیم باشید و یک مودم وای فای در منزل داشته باشید، از طریق آن به اینترنت متصل می شوید. در این صورت برای استفاده و شارژ کردن آن می‌بایست هزینه‌ای را پرداخت کنید. مطمئناً شما هم دوست ندارید که کسی به شبکه بی‌سیم تان متصل شده و از اینترنت شما استفاده کند. برای امنیت بیشتر بهتر است با یک سری از مسائل امنیتی آشنا شوید. امروزه امنیت شبکه یک مساله مهم برای ادارات وشرکتهای دولتی وسازمآنهای بزرگ و کوچک است تهدیدهای  پیشرفته از تروریست های فضای سایر کارمندان ناراضی وهکرهای رویکردی سیستماتیک برای امنیت شبکه می طلبد. با طرح قابلیت امنیتی این استاندارد می توان از محدودیت آن آگاه شد. همانطور که می دانیم شبکه‌های بی‌سیم به طور گسترده‌ای در محیط های تجاری استفاده می شوند. تکنولوژی بی‌سیم برای شبکه‌های صوت وداده نیز استفاده می‌شود که در این پروژه به طور کامل درمورد استفاده های موجود در شبکه‌های کامپیوتری بیان می‌کنیم. شبکه‌های بی‌سیم فراهم کننده ی فوایدی در محدودۀ سیِّار می‌باشند و پیکربندی ونصب آنها آسان است. دراین پروژه دربارۀ معماری پروتکل، که ساختاری لایه ای که شامل سخت افزار و نرم افزار است که تبادل داده ها را بین سیستم ها حمایت می‌کند به طور مختصر بیان شده است. وهمچنین علاوه براین، به دلیل اینکه حسگرها ذاتاً خودکار عمل می‌کنند (یعنی مراقبتی از لحاظ فیزیکی از آنها نمی‌شود).
جنبه های اصلی امنیتی شبکههای حسگر بی‌سیم را به چهاردستۀ اصلی تقسیم کرده‏اند:
1- موانع امنیتی شبکۀ حسگر که برای ایجاد امنیت کاربرد دارند.
2- نیازمندی‌های یک شبکۀ حسگر بی‌سیم امن یا کارهای لازم برای ارتقاء امنیت
3- حملات (آفندی)
4- اقدامات دفاعی (پدافندی)
 
فصل اول:
   کلیات تحقیق

چکیده: این پروژه بر مبنای ایجاد امنیت در شبکه‌های بی‌سیم می‌باشد شبکه‏های کامپیوتری در امنیت باشند به راحتی توسط استفاده کنندگان مورد تائید قرار می‌گیرند که این یک امری است بدیهی و در اکثر مواقع باعث این می‌گردد که تمایلات تولید کننده‌گان به سمت ایجاد امنیت بیشتر برود و این به نوبه خود می‌تواند باعث جلوگیری از نفوذ گردد.
بیان مسأله
بیان مسأله بدین گونه است که پیشرفت‏های اخیر در فناوری ساخت مدارات مجتمع در اندازه های کوچک از یک سو و توسعه فناوری ارتباطات از سوی دیگر زمینه ساز طراحی شبکه‌های حسگر بی‌سیم شده است. امروزه زندگی بدون ارتباطات بی‌سیم مشکلات بسیاری را در پیش رو دارد. بدلیل اینکه حسگرها ذاتاً خودکار عمل می‌کنند سبب می‎‏شود که حملۀ فیزیکی به سنسورها می‏تواند نقش مهمی در عملکرد  شبکه‌های حسگر بی‌سیم داشته باشد. امروزه کاربردهای بسیاری برای شبکه‌های حسگر مطرح شده است و روز به روز هم بر تعداد آنها اضافه می‌شود که در این پروژه بیان می‌کنیم. کاربران شبکه‌های بی‌سیم بیشترین رضایت را زمانی خواهند داشت که عمده کاربری آن جهت دسترسی به اینترنت و منابع اینترنتی باشد.
حال مسئله اساسی مطرح شده در این پروژه این است که آیا امنیت در شبکه‌های  بی‌سیم تآثیر بسزایی دارد؟ وهمچنین چگونه می توان امنیت شبکه‌های بی‌سیم را تأمین کرد؟


تاریخچه شبکه‌های بی‌سیم:
برای آنکه مبحث اصلی را شروع کنیم بیان تاریخچه آن بسیار مهم است که به بیان آن می‏پردازیم: تکنولوژی و صنعت حسگر بی‌سیم به  دهه 80 میلادی باز می گردد که بیشتر آن مربوط به نیمه‌های ابتدایی دهه می‏باشد. مانند هر تکنولوژی دیگری، پیشرفت شبکه‌های محلی بی‌سیم به کندی صورت می پذیرد. با ارائه استاندارد IEEE 802. 11b که پهنای باند نسبتاً بالایی را برای شبکه‌های محلی امکان پذیر می‏ساخت، استفاده از این تکنولوژی وسعت بیشتری یافت. در حال حاضر مقصود از شبکه بی‌سیم تمامی پروتکل ها و استاندارد های خانوادگی IEEE 802. 11b است. این شبکه محلی بی‌سیم تجاری توسط فردی به نام  Motorola پیاده سازی شد. این شبکه، به عنوان یک نمونه از این شبکه‌ها، هزینه‏ای بالا و پهنای باندی پایین را تحمیل می‏گردد که ابداً مقرون به صرفه نیست و هزینه‏های زیادی در بر دارد. از همان زمان به بعد در اوایل دهه 90 میلادی، پروژه ی استاندارد 802.11 توسط  IEEE نهایی شده و تولید محصولات بسیاری برپایه‏ی این استاندارد آغاز شد. نوع a، با استفاده از فرکانس حاصل 5GHZ، پهنای باندی تا 5Mbps را فراهم می‌کند. در حالی که نوع b با استفاده از فرکانس حاملGHZ  4 و 2، تا  11 mbps پهنای‏باندرا‏پشتیبانی‏می‏کند که نسبتا پهنای باند خوبی است.



دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات بررسی امنیت در شبکه های بی سیم و روش های تأمین آن
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.