مقدمه :
عباس عبدلی (کارشناس ارشد مدیریت آموزش ) در باره تأثیر روحیه معلم بر فرآیند تدریس می گوید : یکی از مهم ترین پدیده های روانی – اجتماعی عصر جدید برای ارزشیابی خصوصیات کیفی وحالات روانی انسانها توجه کامل به سیستم ارزشیابی وروحیه کارکنان سازمانی است.
امروزه انتظارات از نقش معلمان در ارتباط با محتوای ویژه تدریس واین که دوست قابل اعتمادی برای دانش آموزان در سطوح یادگیری باشند. درحال افزایش است . واین مسأله معلمان را مقدار زیادی تحت فشار قرار می دهد.
پارک در سال 1983 با تحقیق که بر روی گروهی از معلمان انجام داد به این نتیجه رسید ک این گروه از معلمان به قدری روحیه شان پایین بود که 40 درصد ازآنها معتقد بودند که تدریس نباید به عنوان یک حرفه انتخاب شود 57 درصد قاطعانه برای ترک آن برنامه ریزی کرد ه بودند در صورتی که شغل برایشان پیدا شود آن را ترک خواهند کرد ویا تصمیم نگرفته اید که دراین شغل بمانند.
نظریه پارک در سال 1983 بود امروزه نیز به چنین سطوحی از نارضایتی در بین معلمان همچنان وجود دارد
روحیه معلم چیست ؟ مندل در سال 1987 روحیه را چنین معرفی می کند «روحیه عباتست از تفکر در باره یک احساس ذهنی یک نگرش عقلانی ویک نگرش عاطفی » واشنگتن واستون روحیه را به عنوان احساس تعریف می کند که بک کارگر در باره شغلش دارد . بر پایه ی این که چگونه کارگر خودش را در سازمان درک می کند .و میزانی که سازمان نیازهای کارکنان را برآورده می کند .
بتلی ورمپل :روحیه را به عنوان علاقه واشتیاق شغلی تعریف می کنند که یک شخص در جهت پیشرفت اهداف فردی وگروهی در یک موقعیت شغلی معین نشان می دهد.
دانلود پروژه روحیه معلم و تاثیر آن بر دانش آموزان