فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه برنامه نظارت بر آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای رشته آشپزی

اختصاصی از فی ژوو دانلود پروژه برنامه نظارت بر آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای رشته آشپزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه برنامه نظارت بر آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای رشته آشپزی


دانلود پروژه برنامه نظارت بر آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای رشته آشپزی

 

 پیشگفتار :

هنر رابطه ای ظریف وحساس با عاطفه و احساسات دارد و به جرأت می توان گفت اگر این مقوله را از زندگی بشر حذف کنند آنچه باقی می ماند چیز قابل توجهی نخواهد بود

زیرا از آغاز حیات انسان بر کره خاکی یکی از اشتغالات ذهن آدمی به این نکته معطوف بوده است که چگونه می توان غریزه گرسنگی را اشباع کرد ؟ این روند تا امروز نیز ادامه یافته است به گونه ای که می توان گفت بسیاری از پیشرفتهای شگرفت انسان درعرصه

صنعت و کشاورزی مرهون همین غریزه ساده و ابتدایی بوده است                          

دانستن هنری از هنرهای مختلف در موارد گوناگون زندگی لازم و واجب است و این امر نه تنها خود مایه سرگرمی بوده بلکه در اقتصاد خانواده نیز سهم موءثری را دارا خواهد بود .

اکنون برای اینکه شما را بیشتر با حرفه آشپزی آشنا کنم به چند اصطلاح رایج در آشپزی می پردازیم:

 

 

هم زدن:

یعنی با حرکات دایره مانند بوسیله یک قاشق مایه را مخلوط کنید.

 

مخلوط کردن:

یعنی اجزاء مختلف یک مایه را با یکدیگر بیامیزید بطریکه همه مواد در یکدیگر محو شده و مواد متشکله شکل اولیه خود را از دست بدهد

 

زدن:

یعنی با حرکات کوتاه و سریع هوا را داخل مایه نمودن و آنرا پف دادن و حجم آنرا زیاد نمودن, زدن ممکن است به وسیله قاشق یا چنگال و یا همزن انجام گیرد

 

تسمه شدن:

هنگام مخلوط کردن یک خمیر با بقیه مواد اگر خمیر را بیشتر از حد ورز دهید حالت لاستیک پیدا می کند که به این حالت تسمه شدن خمیر می گویند.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه برنامه نظارت بر آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای رشته آشپزی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.