فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تغییرات سفتی میوه طالبی در طی مراحل رسیدگی و انبارداری

اختصاصی از فی ژوو تغییرات سفتی میوه طالبی در طی مراحل رسیدگی و انبارداری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تغییرات سفتی میوه طالبی در طی مراحل رسیدگی و انبارداری


تغییرات سفتی میوه طالبی در طی مراحل رسیدگی و انبارداری نویسند‌گان: صفورا یونجی ، داود قنبریان ، علی فرهادی
خلاصه مقاله:
طالبی با نام علمیCantaloupe (Cucumis melo L.) از پرطرفدارترین میوه ها در فصل تابستان بوده و از نظر عناصر غذایی و خواص درمانی دارای اهمیت است. سفتی به عنوان شاخصی از مقاومت محصول به بارگذاری فشاری بوده واندازه گیری آن در تعیین زمان برداشت و بررسی مراحل نرم شدن میوه در جریان رسیدگی و انباردار ی مؤثر می باشد. میوه های سبز نارس دارای پرتوپکتین بوده و در طی رسیدن میو ه و یا در محیط انبار ضمن تبدیل شدن به پکتین دچارکاهش سفتی می شوند. بنابراین به جای اندازه گیری پکتین به منظور تعیین رسیدگی و زمان صحیح برداشت، می توان سفتی میوه را تعیین کرد. در تحقیق حاضر سفتی دو رقم طالبی سمسوری ورامین و شاه آبادی اصفهان به روش Magness-Taylor penetration force (MT) در طی مراحل رسیدگی و همچنین طی زمان انبارداری برای سه تیپ نارس، نی مرس و رسیده اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که بیشترین سفتی مربوط به میو ههای رقم شاه آبادی و نارس 39/07نیوتن) بوده و میو ههای رسیده رقم سمسوری 15/53 نیوتن) کمترین سفتی را دارا هستند. رقم شا هآبادی از میزان نسبت به رقم سمسوری برتری داشته و در نتیجه به عنوان بهترین رقم برای مصرف تجاری، ارسال به نقاط دور و انبارداری توصیه می شود
کلمات کلیدی: طالبی، سفتی، رسیدگی، مرحله نیم رس، انبارداری

دانلود با لینک مستقیم


تغییرات سفتی میوه طالبی در طی مراحل رسیدگی و انبارداری
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.