فشار بالا نه تنها جهت نگهداری مواد غذائی,بلکه به منظور اصلاح خواص رئولوژیکی وعملی ماده غذائی نیز بکار می رود. یکی از جنبه های مهم تکنولوژی فشار بالا غیر فعال کردن آنزیمها می باشددر حالیکه مواد مغذی و طعم دهنده در ماده غذائی حفظ شده و یک طعم و بافت تقریبا تازه ای در مواد غذائی فرآوری شده ایجاد می کند.مطالعه تاثیرات فشار بر روی ارگانیسمهای زنده باروبیولوژی نامیده میشود.فشار بیش از فشار اتمسفر "هیپر باریک "نامیده می شود
نگهداری طولانی با کیفیت مواد غذایی در فشار هیدرو استاتیک