تاریخچه
شرکت تولیدی فرآورده های گوشتی مه بار خزر در چابکسر کیلومتر 4 جاده قاسم آباد سفلی واقع شده و در سال 1385 تاسیس شده است. اولین محصول تولیدی در این شرکت سوسیس آلمانی و سوسیس کوکتل بوده و تولید اولیه در حدود 500 -400 کیلو گرم در روز بوده است. در طی دو سال محصولات دیگر به این ترتیب به خط تولید اضافه شد. کالباس لیونر، کالباس خشک ، سوسیس بلغاری ، کالباس مارتا40% مرغ و گوشت، کالباس مارتا مخصوص، کالباس ژامبون 80% گوشت و مرغ، هات داگ 55% ، کالباس مرغ 60%، کالباس ممتاز خشک70%، در حال حاضر تولید روزانه به 6-7 تن رسیده است.
مواد اولیه :
مواد اولیه برای تولید این محصول آب، نشاسته، گلوتن، آرد، یخ، سیر، ادویه، سویا، فلفل دلمه، پسته ، روغن ، تخم مرغ، نگهدارنده که شامل اسید اسکوربیک، بنزوات و نیترات است می باشد.
محصولات خروجی :
محصولات خروجی شامل سوسیس آلمانی گوشت 40% ، سوسیس آلمانی مرغ40%، سوسیس بلغاری 55% ، کوکتل 50%، هات داگ 55% ، کالباس مارتا مرغ 40%، کالباس مارتا گوشت 40%، کالباس مارتا مخصوص، کالباس خشک 60%، کالباس مرغ 60% ، کالباس ممتاز خشک 70%، ژامبون گوشت 80%، ژامبون مرغ 80%، کالباس لیونر .
محصولات خروجی پس از آن که آزمون های میکروبی و شیمیایی روی آنها انجام گرفت وارد بازار می شوند.
مواد اولیه پس از خروج از انبارهای پودری و انبار گوشتی در اتاق توزین بر حسب محصول خروجی طبق استاندارد گفته شده وزن می شوند و سپس توسط واگن ها داخل سالن تولید می شوند و به کاتر منتقل می شوند پس از این که خمیر سوسیس یا کالباس آماده شد توسط گاری به پرکن منتقل می شوند و خمیر را در پوششهای مناسب پر کرده و سپس آنها را روی میله های فلزی زنگ نزن آویزان کرده و روی چرخهای حمل کننده قرار می دهند و این چرخها را به اتاق پخت انتقال داده و می گذرارند تا مدت زمان لازم در حرارت مناسب پخته شوند. زمان پخت و مقدار حرارت بسته به نوع محصول تولیدی متفاوت است. پس از اتاق پخت زیر دوشهای آب سرد قرار می گیرند تا دمای محصول کاهش پیدا کند و سپس به سرد خانه بالای صفر که مربوط به محصول تولیدی است انتقال داده می شوند.
شامل 21 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود گزارش کارآموزی شرکت مهبار خزر