فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی زراعت در جهاد کشاورزی

اختصاصی از فی ژوو دانلود گزارش کارآموزی زراعت در جهاد کشاورزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی زراعت در جهاد کشاورزی


دانلود گزارش کارآموزی زراعت در جهاد کشاورزی

 

مشخصات این فایل
عنوان: زراعت در جهاد کشاورزی
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات :  43

این گزارش کارآموزی درمورد زراعت در جهاد کشاورزی می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی زراعت در جهاد کشاورزی

معاونت امور زراعت
وظایف
- تعیین سیاستها و خط مشی تولید کلیه محصولات زراعی اعم از گندم ، برنج ، حبوبات ، پنبه و دانه های روغنی ، محصولات علوفه ای ، صنعتی ، سبزی و صیفی در قالب سیاست کلی وزارت جهاد کشاورزی.
- برنامه ریزی تولید کلیه محصولات زراعی با توجه به برنامه کلان کشت کشور و برنامه های توسعه بخش کشاورزی و هدایت واحدهای اجرایی در تهیه و تدوین برنامه .
- تهیه و تدوین برنامه های اجرایی لازم در زمینه افزایش کمی و کیفی محصولات زراعی و فراهم آوردن موجبات اجرایی برنامه های مزبور.
- بررسی و تعیین نیازهای تحقیقاتی ، ترویجی و آموزشی در زمینه های مختلف و اعلام آن به سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی و پیگیری تا حصول نتیجه.
- پیش بینی و برآورد نهاده ها ، ماشین آلات ، وسایل و تجهیزات و اعتبارات مورد نیاز و پیگیری در جهت تامین و توزیع به موقع آنها .
- تهیه و تدوین و ابلاغ برنامه های اجرایی سالیانه و دستورالعمل های فنی در مورد مسائل مختلف تولید و نظارت برحسن اجرای آنها .
- بررسی مداوم موانع و مشکلات و محدودیتهای تولید محصولات زراعی در مناطق مختلف کشور و تعیین مناسبترین روش در رفع موانع.
- هدایت اجرای برنامه توسعه مکانیزاسیون در مورد کشت محصولات زراعی با توجه به شرایط اقتصادی و اجتماعی مناطق مختلف کشور.
- همکاری با واحد های ذیربط در زمینه قیمت گذاری کلیه محصولات زراعی و حبوبات .
- بررسی مداوم روند چگونگی تولید و مصرف محصولات زراعی و ارائه پیشنهادات لازم . .....(ادامه دارد)

پیشرفت علم علف های هرز در ایران
اینک که پس از سالها رکود در تحقیقات علف های هرز کشور، به تازگی جان تازه ای در این بخش دمیده شده، باید با دیدگاه جامع تری نسبت به آینده تحقیقات این علم نظر شود. توجه به پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای این رشته در چند دانشگاه معتبر و شکل گیری ساختار نوین بخش تحقیقات علف های هرز موسسه تحقیقات آفات و بیماریهای گیاهی (وابسته به وزارت جهاد کشاورزی ) همگی حکایت از موضوع فوق دارد. نگاهی به تاریخچه مجلات تخصصی علف های هرز در دنیا و عناوین تحقیقاتی آنها از گذشته تاکنون گواهی بر جایگاه تثبیت شده این علم از لحاظ تولید در امر کشاورزی و اهمیت اقتصادی و اجتماعی آن است . برای مثال سابقه انتشار برخی از مجلات معتبر مانند Weed Research وWeed Science ( به ترتیب در اروپا و آمریکا ) حداقل به 50 سال پیش باز می گردد. این در حالیست که نیازهای تحقیقاتی از گذشته تا کنون با تغییرات زیادی همراه بوده به نحوی که از سال 1950 تا 1970 بیش از 80 درصد مقالات چاپ شده در رابطه با مبارزه شیمیایی بوده و تا سال 1990 نیز تغییرات زیادی در سهم مقالات مربوط به بیولوژی و اکولوژی حاصل نشده است. البته در سالهای اخیر با طرح شدن موضوعاتی نظیر مقاومت علفهای هرز به علف کش ها، گسترش علف های هرز بیگانه و مهاجم ، معرفی ارقام زراعی مقاوم به علف کش ها و موضوعاتی نظیر آلودگیهای زیست محیطی، رویکرد تحقیقات از مدیریت بر مبنای کنترل شیمیایی به مدیریت بر مبنای بیولوژی و اکولوژی علف های هرز به طور جدی تغییر نموده است. در گذشته در کشور ما تحقیقات علفهای هرز عمدتاً وابسته به ثبت و معرفی علف کش. سایر تحقیقات را در کشور، شناسایی علف های هرز تشکیل می داد.اما اکنون در جایی ایستاده ایم که با عبرت از کاستی های گذشته باید در اندیشه ساختن آینده این علم در کشور باشیم. تشکیل انجمن علوم علف های هرز ایران و کمیته علمی علف های هرز در مؤسسه تحقیقات آفات و بیماریهای گیاهی، هر دو قدم مثبت و البته بزرگی است که مراحل ابتدایی خود را طی مینمایند. .....(ادامه دارد)

سموم بعد از کشت علیه باریک برگها، گندم و جو خودرو:
در مرحله 6-3 برگی باریک برگها، به وسیله یکی از سه علفکش زیر سمپاشی انجام شود:
1 – علفکش فوکوس و یا گالانت به میزان 2 لیتر در هکتار. هنگام مصرف علفکش حداقل دمای شبانه روز پائین تر از 5 درجه سانتی گراد نباشد.
2- علفکش نابو- اس به میزان 3 لیتر در هکتار. هنگام مصرف علفکش ، حداقل دمای شبانه روز پائین تر از 10 درجه سانتی گراد نباشد.
لازم به تذکر است که عدم رعایت شرایط سمپاشی باعث می شود نتیجه مطلوب حاصل نگردد.
جنبه هائی از کنترل یولاف وحشی درمزارع گندم
یولاف وحشی از علف های هرز مهم کشور محسوب می شود که به ویژه در مزارع گندم خسارتزاست. این گیاه یکساله بوده و به وسیله بذر تکثیر و منتشر می شود. تحقیقات نشان داده که حداقل 8 عدد یولاف وحشی در متر مربع باعث خسارت و کاهش محصول در گندم می شود. بحرانی ترین زمان رقابت یولاف وحشی با گندم پس از مرحله سه برگی تا پایان پنجه زنی گندم است که در آن زمان باید با این علف هرز مبارزه شود. یکی از راههای مهم کنترل آن جلوگیری از تولید بذر است که این امر با از بین بردن به موقع آنها قبل از تشکیل بذر میسر است . در صورت آلوده بودن گندم به بذور یولاف وحشی بایستی بوجاری گندم به طور .....(ادامه دارد)

آشناسایی آفات برگخوار کلزا
از مرحله ظهور برگهای اولیه تا مرحله ساقه رفتن و گل دهی کلزا مورد حمله آفات برگخوار متعددی از جمله حلزونها  رابها و سوسک اسفناج و سایر سوسکهای خانواده  کریزوملیده chrysomelidea و ککهای نباتی قرار می گیرد . اگر سوسکها زیاد باشند ممکن است گیاهچه ها بطور کامل خورده شوند . شدت خسارت مخصوصاٌ در هوای گرم و خشک افزایش می یابد .
آفات گل و غنچه :
سوسکهای گلخوار و گرده خوار مهمترین آفات کلزا هستند که در مرحله سوم  رشد و نمو وارد مزرعه کلزا می شوند و با توجه به شرایط جوی و رقم مورد کشت با حمله به اعضای زایش به گیاه خسارت وارد می کنند.
این حشرات با توجه به شرایط جوی اواخر بهمن و اوایل اسفند بتدریج وارد مزرعه می شوند. لاروها پس از تفریخ داخل غنچه ها و گلها رشد و نمو می کنند . آستانه خسارت در این حشرات 3-2 عدد حشره کامل در هر بوته می باشد . فعالیت آفت در شرایط جوی سرد و مرطوب و همراه با بارندگی و شبنم به شدت کاهش می یابد.
در حال حاضر به علت استفاده از ارقام زودرس مانند هایولا 401 – پی اف و آپشن 500  و برخورد زمان غنچه دهی و گلدهی این ارقام با درجه حرارتهای خنک تر فعالیت این سوسکها کم گردیده است .
برای کمتر شدن آفت می توان از سموم فوزالون (5/2 لیتر در هکتار) اندوسولفان (503/3 لیتر در هکتار ) با رعایت کلیه اصول حفظ حشرات گرده افشان استفاده نمود.
پروانه سفیده کلم : پروانه روز پروازی است از جنس pieris که از نیمه دوم فروردین بتدریج مشاهده می شوند . تخمهای مجتمع دارند . لاروها بصورت گروهی بر روی بوته کلزا قرار دارد . به دلیل بزرگ بودن و فعالیت دشمنان .....(ادامه دارد)

آفات و بیاریها :
سن گندم : سن کندم در دو مرحله خسارت می زند . اولین مرحله سن مادر است
که در بهار هنگامی که دما به حدود ۱۰ درجه می رسد از مخفی گاه زمستانه خود بیرون می آید و به مزارع حمله می کند. سن مادر از برگها و جوانه انتهایی تغذیه می کند و باعث از بین رفتن گندم می شود . برای مبارزه باید به جمعیت آن در مزرعه دقت کرد در مزارعی که بیشتر از ۳ تن عملکرد دارند تعداد ۵- ۴ سن مادر در متر مربع را باید مبارزه نمود . بعد از تغذیه سن مادر در پشت برگها تخم گذاری می کند که سن پوره خارج شده از تخمها با مکیدن شیره دانه ها باعث خسارت می شوند . که در مزارع بابیش از ۳ تن عملکرد تعداد ۷ - ۶ پوره در متر مربع را باید مبارزه نمود . برای مبارزه از سم فنیتریتیون و فنتیون به میزان ۱.۲ لیتر در هکتار مصرف می شود .
شته روسی : علایم حمله آن به گندم به این صورت است که کندم بنفش می شود و کوتوله باقی می ماند و به خوشه نمی رود . برگ در امتداد رگبرگها بنفش می شود .برای مبارزه با آن در زمان مبارزه با سن گندم آن نیز کنترل می شود .
دیگر آفات گندم خسارت چندانی نمی زنند و در هنگام مبارزه با سن گندم کنترل می شوند .
از بیماریهای گندم می توان به سیاهک آشکار اشاره نمود : بوته های بیمار قوی تر و رشد سریعی دارند . عامل بیماریزا روی گل فعالیت دارد و سنبله را به یک توده سیاه تبدیل می کند . توسط باد پراکنده می شود برای مبارزه با آن از سموم ویتاواکس و کاربندازیم بصورت پودر وتابل قابل حل در آب و به میزان ۲۰۰ گرم برای ۱۰۰ کیلو بذر استفاده می شود .
سیاهک پنهان : علایم آن شامل کوتاه ماندن ساقه و کاهش برگها و کوچک ماندن
برگها است و رنگ برگها در سطح گره فوقانی به آبی مایل به سبز تبدیل می شوند .سنبله ها کوتاهتر یا دراز تر هستند در هنگام خرمنکوبی دانه های آلوده شکسته و قارچ روی دانه های سالم میریزد و آنها را آلوده می کند و یا در خاک میریزد که تا ۱ سال قوه نامیه خود را حفظ می کند .که از زمان جوانه زنی فعالیت آن شروع می شود . برای مبارزه با آن باید بذور را با سموم ویتاواکس و کاربندازیم به میزان ۲۰۰ گرم در ۱۰۰ کیلو بذر صدعفونی نمود .....(ادامه دارد)

زمینها کوچک است، شالیکاری صرف نمی کند
زمینهای کوچک در برابر انبوه بهره برداران، تولیدات کشاورزی را در استان کاهش داده است و به کاهش صرفه اقتصادی انجامیده است. اکثر خانوارهای کشاورز که مالک قطعات کوچک زمین کشاورزی (در حدود نیم هکتار) هستند، می گویند: سود حاصله از برداشت محصول در طول سال به هیچوجه تکافوی خرج خانواده را نمی دهد.
کشت در قطعات کوچک زمین و اجرا نشدن طرح تجهیز و نوسازی اراضی صرفه اقتصادی کار کشاورزی را بشدت کاهش داده است. برای دستیابی به کشاورزی پایدار، مطمئن و سودآور باید اراضی کوچک یکپارچه شود و با به کارگیری ادوات و ماشین آلات مکانیزه، روشهای مبارزه بیولوژیک با آفات و راههای مختلف افزایش بهره وری نظیر ترویج کشت دوم بعد از برداشت برنج به اجرا درآید.
یکپارچه سازی اراضی کوچک علاوه بر افزایش تولید موجب منظم شدن کرت ها، نهرها، زهکشی زمین ها و جلوگیری از غرقابی و صرفه جویی در آب زراعی می شود.
با اجرای این طرح مصرف آب زراعی ۳۵درصد کاهش می یابد و بین ۱۰ تا ۱۵درصد بر تولید محصول برنج افزوده می شود.
پراکندگی و خرده مالکی مهمترین مشکل طرحهای مکانیزاسیون در شالیزارهای گیلان است. یکپارچه سازی و به کارگیری شیوه های کاشت، داشت و برداشت مکانیزه راهکار اساسی بهره وری بهینه و افزایش سود کشاورزی است.
شالیکاران به دلیل برخوردار نشدن از سواد و آگاهی لازم یکپارچه سازی اراضی را از بین رفتن مالکیت خصوصی خود تلقی می کنند .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی زراعت در جهاد کشاورزی

فصل اول
-تاریخجه سازمان
    - قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی 1    
الف_ سیاست گذاری ، برنامه ریزی و نظارت3
ب_امور پژوهش ، آموزش و ترویج 3  
ج_ امور منابع طبیعی و آبخیزداری4
ه_ امور کشاورزی، دام و آبزیان4
ز_ امور حمایتی5
 - شـرح وظایـف وزارت جهاد کشاورزی 6
الف_ سیاست گذاری ، برنامه ریزی و نظارت6
ب_ امور پژوهش ، آموزش و ترویج 6
ج_ امور منابع طبیعی و آبخیزداری 6
ه_ امور کشاورزی، دام و آبزیان 7
ز_ امور حمایتی8
فصل دوم
- معاونت امور زراعت
- وظایف 9
- پیشرفت علم علف های هرز در ایران 11
- GIS  ابزاری کارآمد در تحقیقات علف های هرز11
- اهداف مبازرزه با علفهای هرز12
- بررسی مقایسه ای آللوپاتی و رقابت 12
- کم توجهی به اهمیت خسارت علف های هرز13
- مبارزه شیمیائی با علف های هرز کلزا  13
- جنبه هائی از کنترل یولاف وحشی درمزارع گندم 14
- بیماری ساق سیاه کلزا رو به گسترش است  15
- آشناسایی با علفکشها 16
- آشناسایی آفات برگخوار کلزا 18
- کشت گندم 19
- مشاهده بیماری زنگ زرد دراوایل بهار 21
- مشاهده فوزاریوم گندم در نیمه اول اردیبهشت ماه 22
- زمینها کوچک است، شالیکاری صرف نمی کند 24
- زیتون 25
فصل سوم
-فرمهای گزارش پیشرفت کارآموزی از شماره 9-1
-فرم پایان دوره کار آموزی

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی زراعت در جهاد کشاورزی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.