فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی شرکت شیر پاتیرام

اختصاصی از فی ژوو دانلود گزارش کارآموزی شرکت شیر پاتیرام دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی شرکت شیر پاتیرام


دانلود گزارش کارآموزی شرکت شیر پاتیرام

1-1: شناسنامه کارخانه 

 شرکت فرآورده های لبنی پاتیرام درگز( پانیذ درگز) واقع درکیلومتر7 جاده ی درگز- چاپشلودرمنطقه ی حق وردی فعالیت خودراازشهریورسال 1385 باسرمایه ای بالغ بر ده میلیارد ریال بامشارکت جهاد کشاورزی درزمینی به مساحت 1500مترمربع وبه منظور تامین نیازجامعه به شیروفرآورده های لبنی وایجاد اشتغال درمنطقه آغازنموده است.

این واحد صنعتی باظرفیتی درحدود پنچ تن تولید روزانه وفرآوری انواع محصولات لبنی مانند شیر( شیریارانه ای,شیرمدارس ) ,انواع ماست ( پرچرب وکم چرب ) , دوغ , خامه ودیگرمحصولات لبنی درحال فعالیت بوده ووظیفه ی تامین شیر یارانه ای وشیر مدارس منطقه را عهده دارمی باشد. دیگر محصولات این شرکت علاوه برتوزیع در سطح منطقه درمناطق دیگراستان نیز توزیع می گردد.

 تعداد پرسنل این واحد صنعتی 15 نفر بوده ودریک شیفت کاری فعالیت می کنند.

1-2: مواداولیه

الف: شیرخام: ازمهمترین واصلی ترین مواداولیه ی کارخانه می باشدکه روزانه توسط ماشینهای مخصوص حمل شیرازسطح منطقه وتعاونی های دامداران جمع آوری شده وسریعا ً به محل کارخانه منتقل می شودوپس ازانتقال به کارخانه وانجام عملیات صاف کردن وخنک نمودن شیردرتانک های مخصوص دوجداره نگهداری می گردد.                                  

ب: موادموردنیازبرای فرآوری انواع محصولات نظیراستارترهای تولید ماست وپنیر، اسانسهای مورداستفاده دردوغ ،نمک وغیره باتوجه به نیازکارخانه به صورت دوره ای ودر موقع نیازازواحدهای صنعتی سطح استان ویا دیگراستان ها خریداری می شود. این مواد برای نگهداری به سردخانه نیازنداشته ودرانبارهای معمولی که نسبت به ورود حشرات ، نور ورطوبت ایزوله بوده نگهداری می شود.  

1-3 : خط تولید  

( تئوری تولید )                                                                           

تولید وفرآوری انواع محصولات لبنی مستلزم پاستوریزه وبهداشتی بودن شیر مورد استفاده در آنها می باشد تادرضمن تمیزوعاری ازمیکروارگانیسم های پاتوژن وغیر پاتوژن بودن شیرمحصولی کاملا ًبهداشتی ومطابق بااستانداردهای تولید شود،به همین منظوراین واحد صنعتی برای دست یافتن به این امرمهم ازتکنولوژی HTST برای پاستوریزاسیون شیرخام  بهره می برد. درروش HTSTازسیستم حرات دهنده ی صفحه ای Plat Heat Exchnger استفاده می شود.صفحات دراین نوع پاستوریزاتور موج داربوده که این امرباعث می شود تا شیردرهنگام عبورازبین این صفحات دچارتلاطم شده بنابراین به یک نواخت پخش شدن حرارت به همه ی قسمت های شیرکمک می شود. سیستم مورداستفاده دراین واحد مجهزبه سنسورهای حرارتی بوده وباعث ثبات حرارتی سیستم می شودتااگربه هردلیلی شیربه درجه حرارت لازم نرسدشیرمجددا ًبرگشت داده شده وفرآیندتکمیل می گردد.

سیستم پاستوریزاتورصفحه ای قسمت تشکیل شده که عبارت است از:

1: قسمت حرارت دهنده  Heating Section

2: قسمت پاستوریزاتور  Pasteurization Section

3: قسمت تبادل حرارتی  Regeneration Section

4: قسمت خنک کننده       Cooling Section

5: قسمت سردکننده         Chilling Section

دراین تکنولوژی شیرسردشده بادرجه حرارت حدود4 درجه ی سانتی گراد ازتانک ذخیره ی شیرخام خارج شده به بالانس تانک می رسد که مسئول تغذیه ی سیستم به صورت ثابت ویک نواخت است تا شیرکف نکند،سپس باسرعت مشخص واردسیستم پاستوریزاتور گشته توسط حرارت شیری که قبلا ًپاستوریزه گشته به دمای درحدود 45 درجه سانتیگراد رسیده به سپراتورجهت تنظیم میزان چربی وسپس به هموژنایزرمی رودوبهدازهموژنیزه شدن برگشته توسط بخاربه دمای 72 درجه رسیده و15 ثانیه درهولدرکه لوله های Uمانند است توقف داشته وبعدازسپری شدن زمان خنک وسردمی گرددوبرای بسته بندی آماده می گردد.

قسمتی ازشیرکه برای بسته بندی به صورت لیوانی یا پاکتی است به همان صورت وارد دستگاهای بسته بندی می شود، لی شیری که برای تهیه ی ماست ودوغ لازم است پس از تنظیم میزان چربی بسته به نوع محصول ( پرچرب،کم چرب ) تادرجه حرارت 85 الی 90 درجه گرم شده پس ازخنک شدن ورسیدن به دمای لازم تلقیح استارترانجام ومخلوط می گردد سپس درجه حرارت تانک توسط سنسورهای حرارتی کنترل ودمای مشخص ثابت تابافت ماست تشکیل شودسپس درصورت نیازوبسته به میزان تقاضای جامعه افزودنی های به آن اضافه وخنک می گردد وبرای بسته بندی آماده می گردد.

برای تهیه ی دوغ به میزان برابربه ماست آب اضافه کرده ومخلوط میکنند وپس ازافزودن نمک پاستوریزه وهموژنیزه می گردد واسانس هابه آن اضافه می شودوبرای بسته بندی وارد دستگاه های بسته بندی می شود. خامه ی تولید شده پس ازپاستوریزاسیون بسته بندی می گردد.

شامل 19 صفحه فایل word قابل ویرایش                                                 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی شرکت شیر پاتیرام
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.