فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

آزمایشات و تهیه سس کچاپ

اختصاصی از فی ژوو آزمایشات و تهیه سس کچاپ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

آزمایشات و تهیه سس کچاپ


آزمایشات و تهیه سس کچاپ

 

 

 

 

فهرست مطالب:

مقدمه

کچاپ نوعی سس است که معمولاً از گوجه فرنگی رسیده تهیه می‌شود. مواد اصلی تشکیل دهنده سس کچاپ امروزی، گوجه فرنگی، سرکه، شکر، نمک، فلفل شیرین، میخک و دارچین می‌باشد. البته گاهی از پیاز، کرفس و ادویه جات دیگر هم در تهیه سس کچاپ استفاده می‌کنند.

سس کچاپ را همیشه از گوجه فرنگی درست نمی‌کنند. در ابتدا سس کچاپ به نوعی سس اطلاق می‌شد که از قارچ یا ماهی که آن را داخل آب نمک گذاشته و با ادویه جات مزه دار نموده بودند تهیه می‌شد.

دستورالعمل قدیمی تهیه سس کچاپ

سس کچاپ امروزی

ابداعات جدید

تئوری آزمایش

ارزش غذایی کچاپ در هر 100 گرم

استاندارد کچاپ

اجزای مورد استفاده در1700گرم سس کچاپ

خواص اجزا و افزدونی های مورد استفاده در سس کچاپ

شرح آزمایش

نتیجه گیری

بحث

تولید رب مرغوب

نکات

کنترل کیفیت سس :

آزمون میکروبی کچاب

کشت میکروبی

شمارش کپک ها و مخمرها

شمارش میکروسکوپی کپک ها

شمارش کلی میکروبی

لاکتوباسیل ها

شمارش میکروب های بی هوازی

کپک ها و مخمر ها

تفسیر نتایج

آزمون های شیمیایی

نمونه برداری

مواد خارجی

اندازه گیری نمک خوراکی

اندازه گیری خاکستر کل

اندازه گیری اسیدیته

اندازه گیری پری

دلیل سرد کردن بعد از پاستوریزه کردن

 

 به صورت word و قابل ویرایش و قالب بندی شده در 28 صفحه


دانلود با لینک مستقیم


آزمایشات و تهیه سس کچاپ
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.