فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق صنایع غذایی - صنعت گوشت با فرمت ورد

اختصاصی از فی ژوو دانلود تحقیق صنایع غذایی - صنعت گوشت با فرمت ورد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق صنایع غذایی - صنعت گوشت با فرمت ورد


دانلود تحقیق صنایع غذایی  - صنعت گوشت با فرمت ورد

فصل اول

1- مقدمه............................................................................................................... 1

تاریخچه صنعت گوشت ........................................................................................ 5

اهمیت مصرف گوشت در رژیم غذایی ................................................................. 6

اطلاعات کلی مربوط به کارخانه ........................................................................... 11

1-4-1- معرفی کارخانه ...................................................................................... 11

1-4-2- تاریخچه ................................................................................................. 12

1-6- مراحل تولید ............................................................................................... 14

1-7- پوشش و بسته‌بندیها   ................................................................................ 23

1-7-1- بسته‌بندی وکیوم .................................................................................... 25

1-8- ماشین آلات و تجهیزات ............................................................................. 29

1-8-1 – دستگاه برش گوشت منجمد (گیوتین) ................................................... 29

1-8-2- چرخ گوشت ........................................................................................... 30

1-8-3- چرخ گوشت معمولی یا استاندارد .......................................................... 30

1-8-4- چرخ گوشت ، مخلوط کن ....................................................................... 32

1-8-5- دستگاه جدا کننده .................................................................................. 32

1-8-6- دستگاه کاتر ........................................................................................... 33

1-8-7- میکسر .................................................................................................... 35

1-8-8- پرکن یا فیلر ........................................................................................... 35

1-8-9- دستگاه کلیپ زن .................................................................................... 36

1-8-10- دستگاه یخ‌ساز ..................................................................................... 38

1-8-11- دستگاه پخت ........................................................................................ 38

1-8-12- دستگاه تولید دود ................................................................................ 39

1-9- تأسیسات .................................................................................................... 41

1-9-1- سیستم حرارتی ...................................................................................... 41

1-9-2- سیستم برودتی ...................................................................................... 43

1-9-3- سیستم فاضلاب ..................................................................................... 44

فصل دوم:

 

یک

 

ویژگیهای شیمیایی و فیزیکو شیمیایی مواد اولیه و محصولات ........................... 53

اطلاعات علمی و خصوصیات فیزیکی یا شیمیایی مواد اولیه ............................... 53

2-1-1- گوشت .................................................................................................... 53

2-1-2- چربی (روغن) ........................................................................................ 63

2-1-3- آب و یخ ................................................................................................. 64

2-1-4- عمل‌آورنده‌ها ......................................................................................... 65

2-1-5- اتصال دهنده‌ها ...................................................................................... 70

2-1-6- پرکننده‌ها ............................................................................................... 73

2-2- اطلاعات علمی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول نهایی .............. 76

2-2-1- انواع سوسیس ....................................................................................... 76

2-2-2- کالباس خام ............................................................................................ 81

2-2-3- کالباس حرارت دیده .............................................................................. 82

2-3- آزمایشگاههای کنترل کیفی مواد اولیه و محصول نهایی ........................... 83

2-3-1- آزمایشات کنترل شیمیایی ...................................................................... 83

2-3-2- آزمایشات حسی و ظاهری .................................................................... 106

2-4- نحوة انبارداری .......................................................................................... 108

2-4-1- انبار مواد اولیه ...................................................................................... 108

2-4-2- انبار محصولات ..................................................................................... 110

2-4-3- انبار قرنطینه .......................................................................................... 111

2-5- استانداردهای کیفی و بهداشتی .................................................................. 111

2-6- نحوة فروش و بازاریابی ............................................................................ 114

فصل سوم

3-1- موقعیت شغلی کاردان و کارشناس صنایع غذایی ..................................... 116

3-2- امور جاری و اهداف .................................................................................. 116

فصل چهارم

4-1- نتیجه‌گیری................................................................................................... 119

دو

 

4-2- پیشنهادات       120


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق صنایع غذایی - صنعت گوشت با فرمت ورد
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.