فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق عوامل موثر در فساد مواد غذایی

اختصاصی از فی ژوو تحقیق عوامل موثر در فساد مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق عوامل موثر در فساد مواد غذایی


تحقیق عوامل موثر در فساد مواد غذایی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:41

فهرست و توضیحات:

مقدمه................................ 1

عوامل موثر در فساد مواد غذایی........ 2

روشهای نگهداری مواد غذایی............ 3

عوامل درونی.......................... 4

عوامل محیطی.......................... 5

فرآورده های لبنی..................... 6

روشهای بهره برداری از میکروبها در صنایع غذایی   6

بهداشت مواد غذایی.................... 7

برای جلوگیری از آلودگی شیر رعایت نکات زیر لازم است   9

فساد گوشت............................ 10

بخش بهداشت........................... 11

نقش مایکوتوکسینها در فساد مواد غذایی در شرایط اضطراری..................................... 12

مواد شیمیایی خطرنانک در مواد غذایی    16

نگاه دارنده ها....................... 16

نیتریت و نیترات سدیم................. 17

 

دسته بندی مواد غذایی از نظر فساد پذیری   18

عواملی که موجب آلودگی و یا فساد مواد غذایی می شوند  19

باکتری های بی هوازی.................. 20

برای پیشگیری از بوتولیسم رعایت نکات زیر ضروری است   22

باسیل های هوازی...................... 23

سموم قارچی و کپک ها.................. 24

مواد شیمیایی و داروها................ 24

روش های پیشگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی 25

انجماد مواد غذایی.................... 26

استفاده ار گرما...................... 27

رعایت اصول بهداشتی برای جلوگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی................................ 28

رعایت بهداشت غذا..................... 29

رعایت بهداشت آشپزخانه................ 30

نتیجه گیری........................... 32

فهرست منابع و مآخذ................... 33

 

 

مقدمه

فساد ماده غذایی به کلیه تغییرهایی گفته میشود که خوردن ماده غذایی را برای بدن انسان زیان آور میکند. این تغییرها در اثر عوامل مختلف ایجاد میشود . در واقع غذای فاسد غذایی است که خوردن آن از نظر حفظ سلامت انسان به صلاح نباشد.

مباحث میکروب شناسی غذایی دو بخش عمده را در بر می‌گیرد که شامل بررسی نقش میکرو ارگانیسمها در فساد مواد غذایی و نقش میکرو ارگانیسمها در فرایندهای تهیه و تولید مواد غذایی است. امروزه بیشترین پژوهشهای میکروب شناختی غذایی جدید پیرامون نقش مثبت میکروبها در تهیه و تولید مواد غذایی انجام می‌شود.

فساد مواد غذایی نیز یکی از جدیدترین مسائل و مشکلات اقتصادی و بهداشتی در صنایع غذایی و عرضه مواد غذایی به بازار است. سمیت پدیده‌ای است عام که برای همه زیانبخش و خطرناک می‌باشد. در رابطه با فساد مواد غذایی نقش دانش میکروب شناسی به طرق مختلف حائز اهمیت است.

 

 عوامل مؤثر در فساد مواد غذایی :

مهمترین عوامل مؤثر درفساد مواد غذایی عبارتند از :

میکروارگانیسمها شامل باکتریها ، قارچها ،‌کپکها ، مخمرها و غیره
حشرات وجوندگان (‌شپشک) گندم ، برنج و آرد ،‌ کرم سیب وسایر میوه ها ،‌ مورچه و سوسک وملخ وغیره و همچنین جوندگان


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق عوامل موثر در فساد مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.