فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق کاربرد دی اکسید کربن با فشار بالا جهت تسریع بخشیدن به تولید پنیر سخت

اختصاصی از فی ژوو دانلود تحقیق کاربرد دی اکسید کربن با فشار بالا جهت تسریع بخشیدن به تولید پنیر سخت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق کاربرد دی اکسید کربن با فشار بالا جهت تسریع بخشیدن به تولید پنیر سخت


دانلود تحقیق کاربرد دی اکسید کربن با فشار بالا جهت تسریع بخشیدن به تولید پنیر سخت

در محصولات و فرآورده های پنیر سفت، شیر با فشار بالای CO2 حرارت می بیند تا به ته نشین شدن کیسین (پنیره) سرعت بخشیده و سرانجام ترکیب کشک شکل را سریعتر به وجودآورد.کشک از طریق این روش ودر مدت چند دقیقه وبدون تاثیر بر روی دام تولید می شود. فشار بالای CO2 برروی شیر می تواند باعث افزایش بازده کشکی به طور روزانه شده و بنابراین هزینمه های پردازشی (هزینه هایی که در مراحل مختلف صرف می شود) را کاهش دهد. ما ادعا می کنیم: 1. در محصولات پنیری سفت ، یک روش برای تسریع بخشیدن به ته نشین شدن کیسین شیر دام، گرما دادن شیر با دی اکسید کربن تحت شرایط خاصی است تا بتوان این کیسین ته نشین شده را براحتی بدست آورد.

  1. استفاده از روش شماره 1 که در آن شیر ذکر شده حاوی شکم شامه ( غشای دیواره شکمبه حیوان شیرخوار) باشد.
  2. استفاده از روش شماره 1 که در آن شیر ذکر شده با دی اکسید کربن در فشاری بین 2.8- 9 MPa حرارت ببیند.
  3. استفاده از روش شماره 1 که در آن شیر ذکر شده با دی اکسید کربن در فشاری بین 5.5 – 5.7 MPa حرارت ببیند.
  4. استفاده از روش شماره 1 که در ان دام انتخاب شده حاوی Lactobacillus bulgaricus و Streptococcus thermophilus و Lactobacillus lactis باشد.
  5. استفاده از روش شماره 1 که در آن از پنیر چدار استفاده شود.
  6. استفاغده از روش شماره 1 که در آن شرایط حرارت دادن شیر با دی اکسید کربن با PH ، 5.7 و یا کمتر انجام گیرد.
  7. استفاده از روش شماره 1 که در آن حرارت با دی اکسید کربن در یک عملکرد گروهی و جمعی انجام می گیرد.
  8. استفاده از روش شماره 1 که در آن حرارت با دی اکسید کربن در عملکرد متداوم و پیوسته انجام می پذیرد.

پشت زمینه این اختراع : 1. زمینه اختراع : محصولات پنیر سفت که با سایه کوبی کشت اولیه با استانداردهای پاستوریزه سازی شیر انجام می گیرد شروع و با نمکین کردن آن، بسته بندی کردن و جا افتادن پایان می گیرد، روند طولانی را طی می کند. مالیدن شیر و به وجود آمدن کشک و هدر رفتن زمان در مراحل تولید محصولات پنیری، از جمله عوامل بسیار بحرانی و حساس هستند. ابداعی که در این جا صورت می گیرد مرتبط است به تسریع بخشیدن محصولات پنیری سفت توسط شیری که با کشت اولیه ریز ساز واره ها مایه کوبی و تلقیح می شود تا با دی اکسید کربن فشار بالا انجام گیرد.

2- توصیف این کارخانه: در طی چندین عصر در ساختن پنیر، این کار بارها انجام می گرفت و سیر رو به افزایش داشته است. در قدیم، پنیر از شیر ترش شده طبیعی به دست می آمد. شکم شامه (شیردان) از پوست معده گوساله بدست می آید تا کشکی را که جدا از آب پنیر (شیرابه) بدست می آید را بتوان تولید کرد. در اواخر قرن نوزدهم، درک جایگزینی شیر ترش با کشت های مواد شیری غیر میکروبی و خالص به عنوان ابزارهایی جهت کنترل بهتر برروی ویژگی های شیری به خصوص طعم و بافت آن ها شروع شد. دیگر بهبودسازی ها در ساخت پنیر شامل پاستوریزه کردن شیر و استاندارد کردن شیرابه که از طریق پاک سازی پوست گوساله هاست. آخرین اصلاح در کیفیت بهتر کشک تولید شده و کم شدن آلودگی های کشکی توسط زیر سازه هایی که در شیرابه دام یافت می شود، نتیجه بخش خواهد بود. در روش های نوین و امروزی برای ساختن پنیر، شیر پنیر استاندارد و پاستوریزه شده، کشت اولیه و شیرابه با یکدیگر ادغام شده و سپس برای تولید شیر بسته aده گرما و حرارت می بینند. این قسمت از شیر برداشته شده و سپس حرارت می بیند تا کره یا شیر دلمه شده را از روی شیرابه براحتی جدا کند. این کره سپس شسته، نمکین و بسته بندی شده و آماده جا افتادن می شود. شکم شامه شامل آنزیم پپسین ( در شیره معده) است که از حیوانات ، گیاهان و دیگر منابع که نقش چند مرحله ای در روند ساخت پنیر دارد گرفته می شود. در آغاز، شکم شامه ، کیسین (پنیره) را از طریق جدا کردن قسمت های خاصی در زنجیره پروتئینی کیسینK، مستحکم می کند. این عمل توسط ماسیدگی در 30 دقیقه دنبال می شود. در طی جا افتادن آن، شکم شامه و دیگر آنزیم های کشت اولیه با پروتئینی کردن پپتایدها (Peptide) به پنیر طعم و مزه می دهند. همین پروتئین کردن مواد باعث آزاد شدن گلبول های چربی از روی کره شده و آنها را در فعالیت چربی زدایی حاضر می کند. اسید لاکتیک نقش بسزایی را در ساخت پنیر ایفا می کند. البته عملکرد اولیه آنها تولید اسیدهای لاکتیکی است که کیسین را ته نشین می کنند.

شامل 24 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کاربرد دی اکسید کربن با فشار بالا جهت تسریع بخشیدن به تولید پنیر سخت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.