فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت

اختصاصی از فی ژوو دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت


دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت
گوشت ها ممکن است به صورت تازه عمل آوری شده ، خشک شده و یا به روشهای دیگری فرآوری شوند.
نگهداری گوشت با توجه به اینکه از مهمترین مواد غذایی فساد پذیراند معمولا به وسیله ترکیبی از روشهای نگهداری انجام می گیرد.
باتوجه به اینکه اکثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زیاد محیط بسیار مناسبی برای رشد میکروبها هستند.PH  نزدیک محدوده خنثی و مواد مغذی فراوان  و به علت وجود تعداد زیادی میکروارگانیسمها در استخوانها و ماهیچه ها و غدد لنفاوی نگهداری گوشت نسبت به اکثرمواد غذایی دیگر مشکل تر است.
آلودگی هایی که ممکن است تا قبل از فرآوری وارد گوشت شود

آلودگیهای مرحله پوست گیری است که از طریق چاقوی کارگران ولباسهای آنها ناشی می شود.

تخلیه امعاء و احشاء که از سیستم    گوارشی حیوان-هوا- آب شستشوی لاشه ها پارچه و برسهای استفاده شده برای لاشه ها – چاقوها- اره ها و....ناشی می شود.

آلودگیهایی که از کف سالن وارد گوشت می شوند.

گوشتهای موجود در اتاقهای سرد ممکن است در معرض آلودگی ناشی از هوا- دیوارها و کف ها و کارگران باشد.

آلودگی های مرحل برش :

برای حذف قسمت های زائد آلودگی های بیشتری از طریق چاقو – اره ها – نوارهای نقاله – میزها – هوا ، آب و کارگران به وجود می آید .

شرایط آب :

باید توجه شود آب مورد استفاده برای اسپری کردن روی لاشه ها باید تحت فشار و داغ باشد .

پوشش هایی که برای بسته بندی گوشت ها استفاده می شود . آنها را از دسترس باکتریها باید دور نگه داشت .

این پوشش ها از نظر نفوذپذیری نسبت به آب ، اکسیژن ، و دی اکسید کربن اختلاف زیادی دارند .

شرایط بسته بندی :

پوشش هایی که برای بسته بندی گوشت ها استفاده می شود . آنها را از دسترس باکتریها باید دور نگه داشت .

این پوشش ها از نظر نفوذپذیری نسبت به آب ، اکسیژن ، و دی اکسید کربن اختلاف زیادی دارند .

شرایط نگهداری گوشت عمل آوری شده :

گوشت های عمل اوری شده ترجیحا در پوشش های نفوذناپذیر نسبت به اکسیژن همراه با خلاء بسته می شوند . ایجاد خلاء در محدود کردن رشد میکروارگانیزم های هوازی به میژه کپک ها موثر است .

روش های متداول نگهداری گوشت

1- استفاده از درجه حرارت

2- استفاده از درجه حرارت پایین

3- استفاده از تشعشع

4- سرد کردن

5- انجماد

6- نگهداری به روش خشک

7- استفاده از مواد نگهدارنده

8- عمل آوری

شامل 28 اسلاید powerpoint

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.