فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه رشته برق طراحی تاسیسات الکتریکی شرکت ایران کپسول

اختصاصی از فی ژوو پایان نامه رشته برق طراحی تاسیسات الکتریکی شرکت ایران کپسول دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه رشته برق طراحی تاسیسات الکتریکی شرکت ایران کپسول


  پایان نامه رشته برق  طراحی تاسیسات الکتریکی شرکت ایران کپسول

دانلود پایان نامه آماده

دانلود پایان نامه رشته برق  طراحی تاسیسات الکتریکی شرکت ایران کپسول با فرمت ورد و قابل ویرایش تعدادصفحات 215

مقدمه
    دستگاههای الکتریکی امروزه بخش وسیعی از صنعت را بخود اختصاص داده‌اند و هر روز بر تعداد آنها افزوده می‌گردد. هر روزه علاوه بر افزایش کمی، تعداد دستگاههای، از لحاظ کیفیت کاری و حساسیت ودقت در انجام کار روزبه‌روز بهتر شده و قابلیت‌های انجام کار آنها بیشتر می‌شود. و در یک خط تولید سری ممکن است که یک دستگاه نقش حیاتی ایفا کند و خرابی یک دستگاه تولید کارخانه را با خطر روبرو کنندو همچنین بعلت هزینه بسیاری که برای ساخت یا تهیه این دستگاهها استفاده شده است در صورت و در آمدن اشکالی در کار آنها در اثر عدم ایجاد سیستم توزیعو حفاظت مناسب باعث بروز صدمات و زیانهای چه از نظر مادی و چه از نظر زمانی می‌گردد. مهیا کردن انرژی الکتریکی برای یک دستگاه شدی د ظاهر کار ساده‌ای باشد و بدون نیاز به معاملات پیچیده ریاضی صورت گیرد لیکن در ضورت بی‌دقتی هر جسم جزئی می‌تواند باعث بروز خطراتی برای سیستم دستگاه و سیستم توزیع و صدمات برای کمیت تولید کارخانه گردد. بعنوان مثال می‌دانیم در موتورهای الکتریکی گشت‌ور با توان دوم ولتاژ نسبت مستقیم دارد TxV2 بنابراین تغییرات ناچیزی در ولتاژ می‌تواند تأثیر زیادی روی گشتاور و نحوة عملکرد لکتروموتور و در واقع می‌توان گفت که با یک سیستم توزیع و حفاظت مناسب هم بکارگیری دستگاه را بهتر میکند و همچنین باعث طول عمر آنها می‌گردد.
    در این پروژه سعی شده است که با بکارگیری نکات علمی، فنی و عملی طراحی سیستم توزیع قدرت، حفاظت، روشنائی و همچنین صوتی و مخابراتی انجام گیرد و از ترکیب اطلاعات تئوری و تجربی افراد صاحب نظر به یک طرح ایده‌آل و مناسب از نظر علمی و عملی و اقتصادی برسیم.


مشخصات عمموی کارخانه


کارخانه ایران کپسول با مساحت 12000 متر مربع در جاده اندیشه (واقع در سه راهی شهریار – سر آسیاب – فردیس) در سال 1376 افتتاح شد.
ساخت این کارخانه حدود 2 سال زیر نظر یک شرکت کانادائی طول کشید که اولین و تنها تولید‌کننده پوکه کپسول داروئی (ژلاتین کپسول) در ایران می‌باشد که روزانه حدود 50000 پوکه کپسول را تولید می‌کند.
پرسنل این کارخانه حدود 150 نفر می‌باشد که بصورت 24 ساعته در سه شیفت مشغول به کار هستند.


2 – قسمت‌های کلی کارخانه
این کارخانه از سه قسمت کلی در دو طبقه ساختمانی تشکیل شده است
1 – 2) قسمت اداری و عمومی
2 – 2) قسمت تولید و نگهداری
3 – 2) قسمت تاسیسات الکتریکی و مکانیکی
1 – 2) قسمت اداری و عمومی:
قسمت اداری از سه اتاق در طبقه همکف و هشت اتاق در طبقه بالا تشکیل شده است. قسمت عمومی از آشپزخانه، نهارخوری آقایان و بانوان، تولت آقایان و بانوان، نمازخانه و درمانگاه در طبقه همکف و سالن آمفی تائتر و کتابخانه در طبقه بالا تشکیل شده است. همچنین یک اتاق نگهبانی جلو درب ورودی کارخانه واقع می‌باشد.


2 – 2) قسمت تولید و نگهداری
الف-) اتاق ملتینگ (محل پخت ژلاتین)
ب-) سه اتاق آزمایشگاه در طبقه همکف
ج-) چهار سالن تولید در طبقه همکف
د-) سالن انتظار سورتینگ
ه-) اتاق سورتینگ
و-) اتاق پرینتینگ
ز-) اتاق شستشو دیگ‌های ملتینگ
ح-) انبارهای مواد اولیه و محصول در طبقه همکف و انبار کارتن در طبقه بالا


3-) قسمت تاسیسات الکتریکی و مکانیکی
قسمت‌های تاسیسات الکتریکی و مکانیکی از اتاق‌های تابلو، ترانس، دیزلها، تلفن‌خانه، موتورخانه گتابار، موتورخانه اصلی و هوا ساز‌های اداری و نهارخوری در طبقه همکف و همچنین هواسازهای سورتینگ و سالن تولید در طبق بالا و نیز کارواش و سردخانه در طبقه همکف تشکیل شده است.


4-) فرایند تولید
مواد ژلاتین (همان ژلاتین خوراکی البته بدون رسانس در اتاق ملتینگ داخل دیگ بزرگی که دورتا‌دور آن بطور یکنواخت المنتهای حرارتی قراردارد با آب و مواد افزودنی دیگر ریخته می‌شود و بوسیله یک همزن برقی بزرگ مخلوط می‌شوند و با حرارت کم وغیر مستقیم و یکنواخت (بوسیله المنت‌ها) پخته می‌شوند بعد از پخته شدن و قبل از اینکه مواد به قسمت‌ تولید بروند مقداری از آن را به آزمایشگاه برده و آزمایشهای مختلفی از قبیل میکروب شناسی، در صد رنگ، در صد سفتی و آزمایشهای دیگر روی آن انجام می‌شود. پس از تائید مواد راهی سالن تولید می‌شوند. در سالن تولید مواد از دیگ بزرگ داخل دیگهای کوچکی که آنها هم دارای المنتهای حرارتی هستند ریخته می‌شود تا مواد قبل از رسیدن به ماشین تولید سرد نشوند. این دیگهای کوچک توسط جرثقیلهائی در سالن تولید بالا برده می‌شوند و مواد توسط لوله‌های که آنها هم دارای المنت حرارتی هستند به ماشین تولید منتقل می‌شوند. ساختمان ماشین تولید به شکلی است که در ابتدای آن حوضچه‌های کوچکی قرار دارد و مواد از طریق لوله‌ها درون این حوضچه‌ها ریخته می‌شوند و بعد از آن قالب کپسول به نام پیین‌بار به مقدار لازمی داخل این خوضچه‌ها فرو می‌رود و همان‌طور که به دور خود می‌چرخد مقداری از ماده را بخود می‌گیرد و توسط چرخهای ماشین بالا می‌آید و توسط قطعات مکانیکی ماشین به قسمت خنک کننده انتقال داده می‌شود. بعد از خنک شدن مجدداً پین‌بارها به قسمت جلوی  ماشین منتقل می‌شوند و عملیات تصحیح کپسول (پلیسه گرفتن و جدا شدن از پین بارها) روی آنها انجام میشود.


(قسمتهای اضافه کپسول که توسط تیغه‌های گردان دور کپسول گرفته توسط مکنده‌هائی که زیر دستگاه نصب شده مکیده می‌شودو در جائی جمع می‌شوند). بعد از تولید کپسولها آنها را داخل سطل‌هائی میریزند بعد به سالن انتظار سورتینگ میبرند  و بعد داخل اتاق سورتینگ می‌شوند و در آنجا از نظر کوچک و بزرگی و رنگ مرتب می‌شوند. ضمناً در همان جا یک چک آپ نهائی نیز روی کپسول‌ها انجام می‌شود (اگر لکه سیاهی روی کپسولها باشد تولید آن روز همه‌اش ضایعات می‌شود).


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه رشته برق طراحی تاسیسات الکتریکی شرکت ایران کپسول

پروژه اثرطوفان بر اکوسیستم و موجودات زنده

اختصاصی از فی ژوو پروژه اثرطوفان بر اکوسیستم و موجودات زنده دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه اثرطوفان بر اکوسیستم و موجودات زنده


پروژه اثرطوفان  بر اکوسیستم و موجودات زنده

 

 

 

 

 

 

تعداد صفحات :  108

فرمت فایل: word(قابل ویرایش)

   فهرست مطالب:

فهرست :

مقدمه ای بر طوفان

طوفان

اثر توفان بر اقیانوس

پاسخ اقیانوس به یک توفان یا هاریکان در حال حرکت

علامت های طوفانی

گودباد

تشکیل گردباد

مشخصات گرد باد

ایجاد آگاهی و امنیت در مقابل گرد باد

Hurricane

مهم ترین علل ایجاد کننده توفان

باد

منشأ باد

الگوی وزشی باد

اثر چرخش زمین

گرایان فشار و باد

عواملی که بر جهت و سرعت باد اثر می گذارند

جریانات اقیانوسی

گرم شدن زمین

انواع توفان

توفان های رعد و برق

ساختار توفان های رعد و برق

شرایط شکل گیری رعد و برق

انواع توفان های رعد و برق

شروع و پایان زندگی یک سلول رعد و برق

مرحله بلوغ

مرحله پیری

اثرات توفان رعد و برق

توفان های تگرگ

شرایط تشکیل تگرگ

شکل دانه تگرگ

پیش بینی تگرگ

اثرات ناشی از تگرگ بر محیط

راه های مبارزه با تگرگ

توفان شن

ساز و کار توفان شن

توزیع اندازه ذرات خاک

انواع حرکت ذرات خاک

توفان گرد و خاک

اثرات باد بر سطوح شنی و موانع سطحی

روش تئوری

عامل اصلی در تشکیل تپه های شنی

روش تجربی

روش مشاهده مستقیم

اثر توفان ها بر اکوسیستم

تعریف اکوسیستم

آب و هوا

تغییرات آب و هوا و از آن بر محیط

عامل باد

اثرات باد بر اکوسیستم

- شکستن دریشه کن شدن گیاهان

- تغییر شکن

- خم شدن

- سایش

- نقش باد در انتقال املاح و نمکی شدن زمین ها

- مکانیسم شور شدن زمین ها در اثر انتقال ذرات نمکی حاصل از دریاها

- مکانیسم قلیایی شدن زمین ها در اثر انتقال ذرات نمک حاصل از کویرها

- تأثیر باد بر امواج

- افزایش و کاهش دما

- کاهش رطوبت

- تغییرات در مقدار برف

- تحمل گندم های ایران به شوری

- تغییرات در دریاچه ارومیه

- تغییرات در مناطق استوایی

- اوج گیری پرندگان با استفاده از تند باد ناگهانی

بررسی گردبان کاترینا و اثرات آن بر اکوسیستم

تاریخچه توفان کاترینا

کاترینا یا خشم خدای باد

پیدایش توفان کاترینا

چشم توفان

اثر کوریولیس بر کاترینا

انواع درجات توفان بر حسب سرعت

چگونگی توفان کاترینای اخیر در آمریکا

اثرات توفان کاترینا

اثرات اقتصادی

اثرات زیست محیطی

نقش انسانی در افزایش خسارت ناشی از حوادث طبیعی مثل توفان

توفان کاترینا و محیط

خطران بعد از توفان کاترینا بر انسان

پرسش و پاسخ آزاد درباره توفان

مقدمه ای بر طوفان :

یکی از پر آسیب ترین و کشنده ترین حوادث توفان است. وقتی توفان ها به کنار ساحل می رسند، با خود نشان یک موج از آب اقیانوس را در امتداد خط ساحلی می آورند، بادهای شدید، گرد و بادهای سخت و باران های شدید و سیل را به همراه می آورند.

در طول توفان، خانه ها، مغازه ها، جاده ها و پل ها به واسطه بادهای سریع و قوی و یا امواج شدید تخریب شده یا آسیب می بینند . آشغالهای حاصل از بادهای سریع و قوی می توانند آسیب زننده باشند. جاده ها و پل ها با سیلاب خراب می شوند و یا به وسیله آشغالهای همراه توفان مسدور می شوند در توفان های بزرگ (مثل اندرو) نیروی باد به تنهایی می تواند تخریب وحشتناکی را ایجاد کند. درختان و خطوط نیرو قطع می شوند و خانه ها و ساختمانهای سست نابود می شوند. این خسارت ها فقط به خط ساحل محدود نیستند. اغلب آسیب ها تا صدها مایل هم کشیده می شوند.

توفان ها و پتانسیل تخریبی آنها بوسیله مقیاس Saffir – Simpson از 5-1 شماره گذاری می شوند، توفان گروه 1 کمترین نیروی تخریبی را دارد و توفان گروه 5 بیشترین قدرت تخریب را داراست. سه نوع آسیب در اثر توفان رخ می دهد :

  • آسیب توسط باد :

بادهای نیرومند توفان با توان mph74 یا بیشتری می توانند ساختمانهای سست و خانه هاید متحرک را نابود کنند. آشغال هایی چون علائم، سقف ساختمان ها، ستون ها، مواد و کوچک خارج از خانه ها مثل گلوله های پروازی در توفان ها به حرکت در می آیند.

  • آسیب موج های توفان :

موج های توفان گنبد بزرگی با پهنای 100-5 ماده ی آب هستند که تا خط ساحل نزدیک جایی که توفان دارد خستگی می شود می رسند، موج های بالای آب تخریب کننده هستند. توفان های شدید به همراه آب کنار ساحل کم عمق تر، به تشکیل موج های قوی تری می انجامد.

  • آسیب توسط سیل :

باران های گسترده در خشکی اغلب بیشتر از 6 اینچ هستند و سیل های کشنده و هلاک کننده ای را تولید می کنند. در نواحی خشکی این مورد بیشترین خطر را دارد.

نواحی که در معرض خطر توفان هستند عبارتند از :

خلیج آتلانتیک و خلیج ایالات متحده از تگزاس، کاربین و نواحی استوایی یا سینیک غربی، از هاوایی، کدام تا ساموئای امریکا و اسپانیا.

توفان های گروه 1 هم ممکن است باعث مرگ، انهدام ملک و سیل شوند و باید جدی گرفته شوند (با این که کمترین نیروی تخریبی را دارند). نواحی ساحلی باید در موقع نزدیک شدن توفان تخلیه گردند.

طوفان :

باد به عنوان یکی از عوامل ایجاد کننده تغییرات آب و هوایی عامل ایجاد پدیده ای با طبیعی تکان دهنده و خشن و مخرب به نام توفان می باشد. منظور از توفان در خشکی معمولاً یک وضعیت بر آشفته هواست که در آن باران سنگین می بارد و توأم باران سنگین می بارد و توأم با رعد و برق و بادهای شدید است.

توفان در دریا اغلب به صورت یک تند باد بسیار شدیدی می باشد. توفان در عرض جغرافیایی که ایالات متحده قرار گرفته معمولاً مساحتی به حدود صدها کیلومتر را یکباره فرا می گیرد. این توفان خاکی از گردبادهای بسیار وسیعی است که به گرد نقطه ای که فشار جو کم است پیوسته می چرخند. توفان هایی از این قبیل در جایی شروع می شوند که هوای گرم و مرطوب مناطق گرمسیری که به سمت شمال برخاسته، برخورد می کنند.

در برخی جاها، هوای گرم مانند کمپانی در شکم هوای سرد بیشتر وی می کند، نوک این پیکان نقطه ای از جو کم فشار را ایجاد می کند. آن گاه به هوای این منطقه، از هر سو بادها یورش می آورند و کم کم توفانی بر فراز آن گسترده می شود. در هر جایی که هوای سرد با هوای گرم برخورد می کند، نخست اندکی از آن دو به هم می آیند، سپس هوای گرم که سبک تر است در یک سطح اریب وار بالا می رود. بر اثر این جریان، هوای گرم و مرطوب خنک می شود و چون به حالت اشباع برسد، ابری پدید می آورد که شاید هم برف یا باران از آن ریزش کند.

در نیمکره شمالی گردش زمین سبب می شود که باد به سمت راست متمایل شود. از این دو توفان در آن جا در جهتی مخالف گردش عقربه ساعت رخ می دهد. این جریان در واقع شبیه به باد است اما به مقیاسی بسیار بزرگتر از آن.

توفان های دریای چین و توفان هایی که در شمال خط استوا رخ می دهند، معمولاً در اواخر تابستان و یا در پائیز بر فراز آب های گرم استوایی، شروع می شود.

جریان آن ها به سوی مغرب یا شمال غربی در مسیری است که کم کم به طرف راست انحنا می یابد. علت ویرانی های ناشی از توفان دو مورد است :

یکی سرعت سرسام آور خود با دو دیگری کاهش هولناکی که در فشار جو پدید می آورد. دیوار خانه ها و همچنین ساختمانهایی که طعمه این توفان ها می شوند به کلی در هم فرو می ریزند.

 


دانلود با لینک مستقیم


پروژه اثرطوفان بر اکوسیستم و موجودات زنده

اثر افزودن اینولین بر خواص رئولوژیکی و حسی دسرهای لبنیاتی بدون چربی پایه نشاسته

اختصاصی از فی ژوو اثر افزودن اینولین بر خواص رئولوژیکی و حسی دسرهای لبنیاتی بدون چربی پایه نشاسته دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

اثر افزودن اینولین بر خواص رئولوژیکی و حسی دسرهای لبنیاتی بدون چربی پایه نشاسته


اثر افزودن اینولین بر خواص رئولوژیکی و حسی دسرهای لبنیاتی بدون چربی پایه نشاسته

 

 

 

 

 

 

 

 

 

عنوان انگلیسی: 

Effect of inulin addition on rheological and sensory properties of fat-free starch-based dairy desserts

عنوان فارسی:

اثر افزودن اینولین بر خواص رئولوژیکی و حسی دسرهای لبنیاتی بدون چربی پایه نشاسته

 

 

تعداد صفحات مقاله اصلی: 9 صفحه

تعداد صفحات ترجمه: 17 صفحه

سال انتشار: 2006

مجله

 

International Dairy Journal 16 (2006) 1104–1112

 

 

Abstract

The effect of inulin addition on the rheological and sensory properties of fat-free dairy desserts containing different starch concentrations (2.5%, 3.25% and 4%) was compared with the properties of full fat milk samples. All samples showed a thixotropic and shear-thinning flow behaviour. Hysteresis loops of inulin–skimmed milk samples were similar to those of whole milk samples without inulin. Skimmed milk samples showed lower consistency and lower shear thinning than either whole milk or inulin–skimmed milk samples. Inulin addition increased both storage modulus and complex viscosity values and decreased loss angle tangent value, except in the 4% starch sample. Adding inulin to fat-free dairy model desserts increased sweetness, thickness and creaminess. At low starch concentrations, inulin–skimmed milk desserts were perceived as sweeter, with more vanilla flavour and with the same thickness as whole milk desserts, but at 4% starch, the latter were thicker and creamier

 

Keywords: Inulin; Dairy dessert; Fat content; Flow behaviour; Thickness; Creaminess

 

 

 

چکیده

اثر افزودن اینولین بر روی خواص رئولوژیکی و حسی دسرهای لبنیاتی بدون چربی با غلظتهای نشاسته مختلف (5/2٪، 25/2٪ و 4٪) با خواص نمونه های شیر پرچرب مقایسه شد. تمام نمونه ها رفتار جریان یافتگی تیکسوتروپی و نازک شدگی برشی از خود به نمایش گذاشتند. چرخه های پسماند نمونه های شیر بدون چربی با اینولین شبیه به نمونه های شیر کامل بدون اینولین بود. نمونه های شیر بدون چربی سازگاری و نازک شدگی برشی پایین تری هم نسبت به نمونه های شیر کامل و هم نسبت به نمونه های شیر بدون چربی اینولین دار از خود نشان دادند. اضافه شدن اینولین هر دو مقدار مدول ذخیره سازی و ویسکوزیته مختلط را افزایش داد و مقدار تانژانت زاویه افت را کاهش داد، به جز در نمونه با 4٪ نشاسته. اضافه کردن اینولین به دسرهای مدل لبنی بدون چربی شیرینی، غلظت و حالت خمیری را افزایش داد. در غلظتهای نشاسته کم، نمونه های شیر بدون چربی اینولینی، با چاشنی وانیل بیشتر و با غلطت مشابه نسبت به دسرهای شیر کامل، شیرین تر به نظر رسید، اما در 4٪ نشاسته، دومی غلیظ تر بود و حالت خمیری بیشتری داشت.

کلید واژه ها: اینولین؛ دسر لبنی؛ محتوای چربی؛ رفتار جریان؛ غلظت؛ حالت خمیری


دانلود با لینک مستقیم


اثر افزودن اینولین بر خواص رئولوژیکی و حسی دسرهای لبنیاتی بدون چربی پایه نشاسته

دانلود مقالهISI اندازه گیری کیفیت زندگی در سلامت روان: آیا ما در پرسیدن سوالات درست؟

اختصاصی از فی ژوو دانلود مقالهISI اندازه گیری کیفیت زندگی در سلامت روان: آیا ما در پرسیدن سوالات درست؟ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

موضوع فارسی :اندازه گیری کیفیت زندگی در سلامت روان: آیا ما در پرسیدن سوالات درست؟

موضوع انگلیسی : Measuring quality of life in mental health: Are we asking the right
questions?

تعداد صفحه : 9

فرمت فایل :pdf

سال انتشار : 2014

زبان مقاله : انگلیسی

چکیده

اندازه گیری سال کیفیت تطبیق زندگی با استفاده از با کیفیت مبتنی بر اولویت های عمومی از اقدامات زندگی مشترک است
تمرین هنگام ارزیابی مداخلات بهداشت. با این حال، نگرانی هایی است که در اندازه گیری وجود دارد رایج
استفاده کنید، مانند EQ-5D و SF-6D، تمرکز بیش از حد بر سلامت جسمی و به همین دلیل ممکن است مناسب
برای اندازه گیری کیفیت زندگی برای افراد مبتلا به مشکلات روحی و روانی. هدف از این پژوهش بود
شناسایی حوزه های کیفیت زندگی است که به افراد مبتلا به مشکلات روحی و روانی در مهم هستند
برای ارزیابی اعتبار محتوا از این اقدامات عمومی است. مصاحبه نیمه ساخت یافته کیفی شد
انجام شده با 19 نفر، استخدام از خدمات بهداشت روانی بریتانیا، با طیف گسترده ای از سلامت روان
مشکلات در سطوح مختلف از شدت. این قدردانی یک بررسی سیستماتیک قبلی و موضوعی
سنتز مطالعات کیفی در همان موضوع.
هفت حوزه به کیفیت زندگی برای مردم مهم
با مشکلات روحی و روانی بودند اد شناسایی: رفاه و بد بودن؛ روابط و حس
تعلق؛ فعالیت؛ درک از خود؛ استقلال، امید و ناامیدی. و سلامت جسمانی. اینها .... بودند
سازگار با مرور نظام مند، با علاوه بر سلامت جسمی به عنوان یک دامنه، و نشان داد
تاکید بر جنبه های متفاوت مثبت و منفی از کیفیت زندگی با توجه به شدت از
مشکلات روانی. نتیجه می گیریم که محتوای کلی اقدامات مبتنی بر اولویت های موجود
سلامت این فضای دامنه خوبی پوشش نمی دهد. علاوه بر این، چرا که مردم ممکن است تجربه قابل توجهی
بهبود در کیفیت زندگی بدون ثبت نام در پایان مثبت با کیفیت از مقیاس زندگی، آن است
مهم است که طیف کاملی از منفی به جنبه های مثبت هر حوزه در شامل
هر گونه کیفیت اندازه گیری زندگی است.
کلمات کلیدی: UK
کیفیت زندگی
سلامت روان
اقدامات اولویت بر اساس
EQ-5D
SF-6D
سلامت
بهبود
 

دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقالهISI اندازه گیری کیفیت زندگی در سلامت روان: آیا ما در پرسیدن سوالات درست؟

کتاب 10 ترفند راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق

اختصاصی از فی ژوو کتاب 10 ترفند راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کتاب 10 ترفند راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق


 کتاب 10 ترفند راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق

این کتاب درباره 10 ترفند برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق می باشد، در این کتاب ترفندهایی به شما خواهم گفت که می تواند در راه اندازی و ایجاد یک کسب و کار اینترنتی موفق بسیار تاثیر گذار باشد و اگر به آنها توجه کنید می تواند در میزان اعتبار سایت و همچنین افزایش فروش شما تاثیر داشته باشد.

به دقت تمام ترفند ها را بخوانید و اجرا کنید، اگر تمام این نکات به دقت اجرا شود می تواند آینده کسب و کار اینترنتی شما را دگرگون نماید و همچنین شالوده آن را بسیار استوار سازد، اگر یک کسب و کار اینترنتی شالوده و پایه درستی داشته باشد در آینده دچار مشکلاتی که گریبانگیر بسیاری از کسب و کار های اینترنتی می باشد نشوید، همین حالا می توانید این کتاب را دانلود کنید.

 کتاب 10 ترفند راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق

 

راه اندازی کسب و کار اینترنتی درست مانند راه اندازی یک کسب و کار سنتی و فیزیکی می باشد، هر دو نیاز به یک سری زیرساخت خواهند داشت و همچنین باید یک شناخت نسبی نسبت به بازار هدف خود داشته باشند، این عوامل باعث خواهد شد تا توسط مشتریان بالقوه بهتر دیده شوند و در نتیجه فروش خوبی را تجربه کنند.

 

همچنین شما باید با نکاتی که باعث میشود مشتری بالقوه از خریدن خود منصرف شود آشنا شوید، این عوامل را از کسب و کار خود دور سازید، تجربه خوبی برای کاربران و مشتریان خود ایجاد کنید تا آنها نیز در مقابل به شما پاسخ مناسبی دهند.

 

اگر در ابتدای راه اندازی کسب و کار اینترنتی خودتان با این نکات و ترفند ها آشنا شوید در آینده با مشکلاتی که گریبانگیر بسیاری از کسب و کارهای دیگر است دست و پنجه نرم نخواهید کرد و اگر در آینده بخواهید با این مشکلات درگیر شوید مجبور خواهید شد هزینه سنگینی را بپردازید، زیرا تغییر زیرساخت های غلط بسیار سخت تر از ایجاد یک زیر ساخت صحیح می باشد.


دانلود با لینک مستقیم


کتاب 10 ترفند راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق