فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی ژوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی در یک مجموعه تراشکاری

اختصاصی از فی ژوو دانلود گزارش کارآموزی در یک مجموعه تراشکاری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی در یک مجموعه تراشکاری


دانلود گزارش کارآموزی در یک مجموعه تراشکاری

 

مشخصات این فایل
عنوان: یک مجموعه تراشکاری
فرمت فایل:  word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 30

این تحقیق درمورد یک مجموعه تراشکاری می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله تراشکاری

حرکت برشی وحرکت  پیشروی:
الف – مته با سرعت برشی  V  بر حسب میلیمتردر دقیقه براده برداری می کند.
در سرعت برشی زیاد مته بیش از اندازه فشار تحمل می کند بطوری که لبه های برنده سرخ شده و به مرور کٌند می گردد بیشترین سرعت مورد نظر دو نقطه ی خارجی لبه ی برنده، یعنی کناره ی لبه ی برنده ی اصلی است. این سرعت زمانی افزایش میابد که قطر مته و تعداد دور در دقیقه زیاد گردد. بنابراین نتیجه گرفته می شودکه: سوراخهای با قطر کم را می توان با تعداد دور زیاد سوراخ کرد ولی سوراخهای بزرگ باید با تعداد دورکم سوراخ شوند سرعت برشی مجاز تابع عوامل زیر است:
1-    خواص شکنندگی قطعه سوراخ شونده: مواد سخت و محکم باید با سرعت برشی کمترنسبت به مواد نرم(فلزات سبک) سوراخ شوند.
2-    ترکیبات قسمت برنده مته: مته های ازجنس فولادابزار زود  سرخ می شوند ولی مته های ازجنس فولادتندبر دارای طول عمر بیشتری است و می تواند  با سرعت برشی تقریبا ده برابرسرعت برشی مته های از جنس فولاد ابزار کار کنند.
ب- حرکت  یپشروی یا عمودی(بار) مته "s " (برحسب میلیمتربرتعداددور) تعییین کننده ضخامت براده است. هریک ازلبه های برنده مته یک رشته براده جداشده بار مته بدست میاید.
برای  پیشروی بیشتر مته باید نیروی بار دهی را افزایش دهیم با افزایش فشار بار، مته بیشترتحت فشار قرار می گیرد و می تواند به آسانی بشکند. بهمین علت در سوراخکاری با مته های با قطرکمتربایدفشاربارکم باشد. درسوراخکاری باماشین مته های معمولی اغلب فشار بار مته با دست تنظیم می شود. مقدار بار مجاز بستگی به جنس مته و قطعه کار دارد و باید با سرعت برش تطبیق داده شوند. یعنی هرچه سرعت برش افزایش یابد به همان اندازه باید بار مته کاهش یابد. بعلاوه فرم قطعه کار(بری مثال ورق نازک) و ثابت بودن ماشین مته نقش مهمی را در سوراخکاری....(ادامه دارد)

جنس رنده های تراشکاری :
الف- فولاد ابزار غیر آلیاژی (WS )  : این فولاد به نام فولاد کربنی معروف بوده از  0.5 تا 1.5 درصد کربن دارد و تا 250 درجه سانتی گراد سختی خود را حفظ میکند.
ب- فولاد ابزار آلیاژی: که به دو نوع کم آلیاژ و پر آلیاژ استفاده می شوند. فولاد ابزار  ساز ی کم آلیاژ تا 300 درجه سانتی گراد ولی فولاد های ابزار سازی پر آلیاژ که به نام فولاد ها ی تند بر (HSS یا SS ) معروفند تا 600 درجه سانتی گراد مقاوم بوده و سختی خود را از دست نمی دهد.
ج- فولادها ی سخت: فلزت سخت را از مخلوط کاربید از فلزات دیرگداز مانند کاربید ولفرام – تیتان تانتان، مولیبدن و وانادیوم به همراه پودر کبالت به عنوان چسپ تولید می کنند. ویژگی های بارز فلزات سخت، سختی زیاد،مقاومت زیاد در برابر سایش  و حرارت می باشد و در سرعت برشی زیاد تا 900 درجه ی سانتیگراد مقاوم بوده و سختی خود را از دست نمی دهد.       ....(ادامه دارد)  

انواع محیط های سردکننده:
الف) آب: شاید آب، قدیمیترین محیط سرد کننده برای سخت کردن فولادها بوده و برای قرنها مهمترین محیط سخت کننده همچنان باقی مانده است. اما، آب خالص محیط سردکننده نسبتا نا مناسبی است. بیشترین نرخ سردکنندگی آب در حوالی  300 درجه ی سانتی گراد است. با اضافه کردن  10 درصد کلرید سدیم یا بیکربنات دوسود به آب قدرت سردکنندگی آن از  300 به 500 درجه ی سانتی گراد افزایش میابد.
ب) روغن: روغن در مقایسه با آب محیط سرد کننده بسیار ملایمتری است. آهنگ سرد شدن در روغن در حوالی  600 درجه ی سانتی گراد حداکثر بوده و در گستره ی دمایی تشکیل مارتزیت نسبتا کم است. از آنجایی که توانایی جذب گرما توسط روغن در مقایسه با آب نسبتا کم است، استفاده از آن به عنوان محیط سخت کننده برای فولادهای کم آلیاژ تا آلیاژ متوسط محدود  به قطعات با ضخامت کم می شود. یکی از اطمینان ترین روشها برای افزایش قدرت سرد کنندگی روغنها ایجاد تلاطم در مخزن روغن و یا حرکت دادن قطعه در آن است. یکی دیگر از راههای افزایش قدرت سردکنندگی(توانایی جذب حرارت از قطعه) آن را افزایش می دهد.
ج) محلول آب و روغن: با مخلوط کردن آب و روغن ‌‌" محلول در آب " به نسبتهای مختلف امکان تهیه ی محیط های سرد کننده با قدرتهای سرد کننده گی مخلف وجود دارد.
د) آب با اضافات مخصوص: یک محیط سریع سرد کننده خوب باید فولاد را بسیار سریع به دمای شروع تشکیل مارتنزیت رسانده و سپس آن را با نرخی نسبتا آهسته به دمای اتاق و یا دمای حمام سرد کننده برساند.....(ادامه دارد)

فرز کاری
فرز کاری فرایندی است که در آن عمل براده برداری از روی قطعه کار را انجام می دهیم که در اینجا کار با فرز دستی را توضیح می دهیم. در فرز کاری بر عکس تراشکاری ابزار دوران می کند و قطعه کار ثابت می باشد. کارهای که با فرز کاری انجام می دهیم مانند: روتراشی، سوراخ کاری، پله زنی، شیارزنی و ...
نحوه ی کار با دستگاه: نحوه ی کار بدین صورت است که ابتدا قطعه کار را روی میز ماشین ساعت می کنیم که کاملا موازی محورها گردد و سپس با روبندهای که وجود دارد قطعه کار را روی میز محکم می کنیم و سپس دستگاه را روی دور مشخص تنظیم می کنیم( باید توجه شود که دور دستگاه با توجه به جنس ابزار و قطعه کار، عمق برش و  سرعت برشی مربوطه تعیین شود) و عملیات مختلفی را که ممکن با توجه باشد با توجه به نیاز انجام می دهیم. توجه شود که در روی میز ماشین انواع مختلف گیره ها، صفحه تقسیم و ... می توان نصب کرد و همچنین کله گی دستگاه که ابزار در آن دوران می کند هم به صورت عمودی و هم به صورت افقی و هم به صورت هر چند زاویه ای که بخواهیم انحراف دهیم قابلیت انعطاف بوده، و در مواردی که گفته شد قابلیت انجام کار را دارد.
نکته: در هنگام فرز کاری باید دقت شود  وقتی که می خواهیم سوراخکاری کنیم باید ابتدا مته مرغک در قسمت مربوطه بزنیم و سپس اقدام به سوراخکاری کنیم و چنانچه سوراخ قطرش زیاد باشد ابتدا باید حتما یک مته بزنیم و  با تیغه فرز انگشتی سوراخ را  گشاد تر می کنیم. و همچنین مواقعی که بخواهیم مقدار پیشروی را از لبه های قطعه کار  به موضع مورد  نظر حساب کنیم بهتر است که از تیغه فرز انگشتی استفاده کنیم زیرا تیغه فرز نسبت به مته از دقت بالایی برخوردار است . نحوه ی مماس کردن تیغه فرز به قطعه کار نیز بدین صورت است که دستگاه را که روشن کردیم باید یک تکه کاغذ از جهتی تیغه فرز می چرخد بین تیغه فرز و قطعه کار قرار می دهیم و تیغه فرز را ....(ادامه دارد)

فهرست مطالب مقاله تراشکاری

مقدمه       1
میکرومتر 4
ساعت اندازه گیری       5
مته مارپیچی     5
قسمتهای مختلف مته  6
حرکتهای برشی و پیشروی مته     7
روشهای سوراخکاری      8
قلاویز کاری9
اثر ماده ی روان کننده در قلاویز کاری 11
تراشکاری 12
نحوه ی روشن کردن دستگاه12
نحوه ی کار با دستگاه    12
نحوه ی خاموش کردن   13
نکات ایمنی و کنترلی    13
ابزارهای تراشکاری       14
جنس رنده های تراشکاری     15
عوامل موثر برای انتخاب سرعت برش   15
مخروط تراشی     16  
عملیات پیچ تراشی       16
جوشکاری  17
جوشکاری برق   17
جوش با مخلوطی از گاز اکسیژن و سوخت    19
برشکاری با شعله 20
نحوه ی روشن کردن دستگاه  21
نحوه ی خاموش کردن     22
نکات ایمنی و کنترلی22
عملیات حرارتی     22
انواع محیط سرد کننده     23
عیوب در عملیات حرارتی    24  
تغییر شکل و یا تاب برداشتن24
فرزکاری       27
نحوه ی کار با دستگاه     27
کاتریج      27
منابع      


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی در یک مجموعه تراشکاری
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.